כמה דברים..

שמיקי

New member
כמה דברים..

חזרתי עכשיו מאיזה מרתון שאני וידיד שלי עשינו.. של כל מיני הופעות של הפלויד גם זפלין אבל זה לא קשור..בכל מקרה ראינו את החומה בברלין.. שאגב פעם ראשונה שאני רואה,במילה אחת מדהים!! פשוט נהנתי מכל שניה.. ממ.. כמה שאלות..מי זו ששרה עם רוג'ר את another briak in the wall?היא נראית כמו הבריטני ספירס של שנות השמונים:) מי זו ששרה את Mother? (הקירחת) ומי זו.. ששרה ולדעתי הרסה (יותר גרוע מאורית שחף) את goodbey blue sky? ממ.. רק חבל שהדיסק השני לא עלה בדיוידי =\.. אני ממש ממש רוצה לראות את ההמשך.. באסה =\ דבר שני.. ראינו הופעה של הפלויד בונציה.. הופעה לא ממזמן, אחרי הדויזן בל, שבעצם ההופעה התמקדה כנראה בדויזן בל, רוב השירים שם היו משם בכל מקרה, הגעתי למסקנה שאני לא אוהבת את התקופה היותר מאוחרת שלהם, והבנתי כמה שרוג'ר, הוא חלק כ"כ גדול מהלהקה והוא היה כ"כ חסר, דיי השתעממתי כשראיתי את זה.. זהו:)

בונציה היו ב89

ורוצה לענות על השיר עם הביצוע המצויין הכי טוב שיש, סינאד אוקנור, אימא!

Coon Jew

New member
באמת הופעה מעולה-תשובות

1. היא באמת הבריטני ספירס של שנות השמונים- סינדי לאופר, שמתה מסמים. 2. הקירחת זו שייניד אוקונר 3. את גודביי בלו סקאי שרה ג'וני מיטשל, מסכים איתך, שרה על הפרצוף. ודרך אגב, אני חושב שההופעה בונציה הייתה ב88 זאת אומרת, שש שנים לפני הדיויז'ן בל.

סינדי לאופר לא מתה.

לא זוכרת איך ג'וני מיטשל שרה במופע. זה לא ממש הסגנון שלה. אבל היא זמרת בכמה דרגות מעל או'קונור או לאופר.

Davidson

New member
אולי אני סוטה קצת מהעניין

אבל תמיד עניין אותי מה את חושבת על או'קונר. (סתם, בשביל להפסיק לתהות)

היא לא מדברת אלי, כזמרת

בתור בן אדם, אני חושבת שהיא פסיכית. אמנם יש הרבה כאלו, אבל הקריירה המוסיקלית שלה נהייתה משנית לפסיכיות שלה, וזה חבל.

Davidson

New member
../images/Emo13.gif

פסיכית זו מילה שאינה אומרת הרבה. אשמח אם תפרטי. האם את מתכוונת לאותם "תרגילים" (תשומת לב, הבעת עמדה - אין לי מושג) שהיא עשתה במשך השנים?

קרא לזה "תרגילים" אם תרצה

בעשור האחרון או'קונור ידועה בעיקר בגללם, והרבה פחות בשל המוסיקה שהיא מקליטה או מבצעת. יש לה שם של אמנית לא-יציבה, ולכן מפיקים רבים אינם לוקחים אותה עוד לפרוייקטים שלהם, דבר שפוגע עוד יותר בקריירה שלה, או מה שנשאר ממנה.

חרטושה

New member
אולי בגלל

שהיא פרשה מהחיים המוסיקליים ואז הודיעה שהיא חוזרת והיא בטח תודיע שהיא פורשת שוב מתישהו וחוזר חלילה... בסדר יש לה מניירות, גם לאחרים יש. לדעתי אם בוחרים לשים לב למוסיקה ולא למניירות- אין עליה. אישה עם אמירה, עם לחנים משגעים עם מילים מצמררות.(שיינד) ג'וני מיטשל נלחמה בסרטן. כתוצאה, הקול שלה השתנה מאד במהלך השנים (בדומה לקול של מריאן פיית'פול שגם מופיעה שם, שהשתנה עקב שימוש בחומרים אחרים). אפשר לשמוע את "הלפני" ו"האחרי" של מיטשל וממש לא לזהות שמדובר באותו אדם. מה שכן, השנים רק הוסיפו לה עומק.

חשבתי שיש לה תסמונת post-polio

ובגלל זה פרשה (חלקית). לא ידעתי שסבלה גם מסרטן.

חרטושה

New member
כן, שמעתי

שהיא חלתה בילדותה בפוליו. בזמנו אני זוכרת שפורסם שהיא מקבלת טיפולים כימותרפיים לטיפול בסרטן שהתגלה אצלה, (אם אני זוכרת נכון או סרטן ריאות או גידול בראש, לא זוכרת פרטים) אבל לא עקבתי אחר הדיווחים ובכל מקרה לא התעמקתי.

One Echoe

New member
מה זה שנייד?

הורגות אותי ההערות האלה..חח אני אף פעם לא מבין אותם.

שינייד אוקונור

הוא שמה של הזמרת האירית עם הקרחת, ששרה עם ווטרס בברלין (ושווטרס אח"כ עשה עליה פרודיה מצחיקה). שמה הוא אירי מסורתי, ומאויית Sinead.

לא בדיוק פארודיה...

ווטרס לא אהב, בלשון המעטה, את ההתנהגות של אוקונור בעת החזרות למופע בברלין, וסיפר על כך - בדרכו הייחודית - בראיון. תרגמתי בעבר את הקטע, והנה הוא שוב לפניכם: "העבודה על המופע היתה קשה מאוד מאוד, אבל היה נהדר לעבוד עם כולם – בראיין אדאמס, ואן מוריסון, סינדי לאופר, היו מצויינים. נפלאים כולם. חוץ משינייד אוקונור. או, אלוהים! מעולם לא פגשתי מישהו שהוא כל כך אנוכי ובלתי-מקצועי ובעל ראש נפוח ובלתי-נעים. היא תקועה כ"כ גבוה במעלה התחת שלה, שזה מפחיד. ב"החומה", היא היתה כ"כ מודאגת מכך שאין עוד "אנשים צעירים במופע" [ווטרס מחקה מבטא אירי]. בעיניה, אני וכל האחרים היינו פלצנים זקנים אז היא היתה מודאגת שהיא לא עושה משהו מספיק "גנוב". ובגלל שזה לא היה מספיק "גנוב" היא באה עם הרעיון המבריק הבא: היא אמרה שהיא תשכור את Ice-T, או מישהו כזה, שיעבד-מחדש את השירים שלי כשירי ראפ! אני לא צוחק! וגם היא לא fucking צחקה!. זה מה שהיה עצוב – היא היתה רצינית לגמרי! ואז כמה חודשים אחרי המופע, כאשר התקליט יצא, היא התראיינה בטלוויזיה האמריקאית – בפני מיליוני צופים – והיא אמרה שהכל היה שטויות, אמרה שכל המופע של ה"חומה" היה &^%$% גדול. אני לא שם *&^^ על מה שהיא חשבה על זה אבל היא היתה צריכה לסגור את הפה ה-^%&* שלה משום שזה רק יכול להזיק לקרן הצדקה [שעבורה נערך המופע - צ.] וכל הדברים שלאונרד (צ'שייר, מקים קרן הצדקה - צ.) עשה. היא לא מבינה כלום. היא פשוט ילדה קטנה וטפשה. את לא יכולה פשוט לשכב בפינה ולגלח את הראש שלך ולתקוע את התחת שלך ולפעמים לומר [במבטא אירי] "אוי, אני חושבת שזה לא בסדר, וגם זה לא בסדר" ולפרוץ בבכי. "

חרטושה

New member
הם צריכים להתחתן.

חשבתי על זה רבות והגעתי למסקנה שהם פשוט צריכים להתחתן. הילדים שהלם יהיו אולי נוירוטים-פסיכוטיים, אבל הם חייבים את זה, אם לא לעולם האומנות, אז לעולם הטבדלואידים.

../images/Emo6.gif

נשותיו של ווטרס כבר סיפקו חומר טוב לטבלואידים האנגליים בעבר... אבל אם היה מתחתן עם שינייד, זה היה כבר ליגה אחרת לגמרי..

Coon Jew

New member
חחח ענק! אני בכלל חשבתי...

שהוא כעס עליה כי היא לא הסכימה לשיר בחזרות בגלל שהיה בעיות טכניות..זה מה שווטרס אומר בראיון בדי וי די..

למעלה