כמה דברים..
חזרתי עכשיו מאיזה מרתון שאני וידיד שלי עשינו.. של כל מיני הופעות של הפלויד גם זפלין אבל זה לא קשור..בכל מקרה ראינו את החומה בברלין.. שאגב פעם ראשונה שאני רואה,במילה אחת מדהים!! פשוט נהנתי מכל שניה.. ממ.. כמה שאלות..מי זו ששרה עם רוג'ר את another briak in the wall?היא נראית כמו הבריטני ספירס של שנות השמונים
מי זו ששרה את Mother? (הקירחת) ומי זו.. ששרה ולדעתי הרסה (יותר גרוע מאורית שחף) את goodbey blue sky? ממ.. רק חבל שהדיסק השני לא עלה בדיוידי =\.. אני ממש ממש רוצה לראות את ההמשך.. באסה =\ דבר שני.. ראינו הופעה של הפלויד בונציה.. הופעה לא ממזמן, אחרי הדויזן בל, שבעצם ההופעה התמקדה כנראה בדויזן בל, רוב השירים שם היו משם בכל מקרה, הגעתי למסקנה שאני לא אוהבת את התקופה היותר מאוחרת שלהם, והבנתי כמה שרוג'ר, הוא חלק כ"כ גדול מהלהקה והוא היה כ"כ חסר, דיי השתעממתי כשראיתי את זה.. זהו
חזרתי עכשיו מאיזה מרתון שאני וידיד שלי עשינו.. של כל מיני הופעות של הפלויד גם זפלין אבל זה לא קשור..בכל מקרה ראינו את החומה בברלין.. שאגב פעם ראשונה שאני רואה,במילה אחת מדהים!! פשוט נהנתי מכל שניה.. ממ.. כמה שאלות..מי זו ששרה עם רוג'ר את another briak in the wall?היא נראית כמו הבריטני ספירס של שנות השמונים