כמה דברים

BeDaZzLeD

New member
כמה דברים

נכון שפשוט אהבתם את אריס היום??? איזה חמוווד!! אהבתי אייך שהfuris (אם ככה כותבים את זה) כזינה התנהגו אליו כמו לילד קטן וצבטו לו בלחי (יותר בשפה אבל מה זה משנה) וכמה דברים שאני חייבת לדעת כי אני ממש לא בעניינים.. 1. זינה ואריס יהיו באמת יחד מתישהו????? 2. אייך אריס ימות בסדרה (אם הוא בכלל ימות)? וכוד כמה שאלות כי שוב אני אומרת אני ממש לא בעינינים: 1. העונה ששודרה בערוץ 10 (עד שהפסיקו אותה הייתה החמישית נכון? 2. והעונה ששודרה עד שבוע שעבר בסטאר וורלד הייתה הרביעית נכון? 3. אז איזו עונה משודרת כרגע בסטאר?? כי אם אני לא טועה מישהו אמר לי שהשישית וזה לא הגיוני אם הרביעית שודרה עד עכשיו ובקיצור אני מבולבלת לגמרי

shiri_b

New member
העונה ששודרה

בערוץ 10 ובתקווה תשודר, היא העונה השישית, והעונה ששודרה שבוע שעבר הייתה החמישית. וכרגע משודרת בסטאר העונה השישית.

drank cupid

New member
משדרים עכשיו בסטאר וורלד את העונה

השישית,בשבוע שעבר שידרו את motherhood, מהעונה החמישית. ובערוץ 10 שידרו את העונה השישית, והפסיקו אחרי הפרק החמישי. בקשר לשתי שאלות הרשונות אני לא רוצה להגיד לך אני לא לקלקל לך את ההפתעה... מיה

BeDaZzLeD

New member
לא לא לא

תגידי תגידי אני מתה לדעת לא אכפת לי שזה יספיילר לי נוווו :) ותודה לשתיכן על התשובה הקודמת

drank cupid

New member
אני לא הייתי רוצה כל כך לספר לך,

כי יש פה עוד אנשים שלא ראו את כל העונה, ואני לא רוצה גם להרוס להם... מיה

BeDaZzLeD

New member
אבל

תעשי אזהרה ענקית של ספויילר ומי שירצה יסתכל ומי שלא ירצה לא יסתכל. או שלפחות תביאי לי קישור לאיזשהו מקום שאני אקרא בעצמי מה יהיה

Dafi the Mighty

New member
אם כך... ../images/Emo58.gif

אני לא ראיתי את הפרקים בעונה השישית (ראיתי עד הפרק החמישי ואת הפרק העשירי) אבל קראתי ואני יודעת בכלליות. אם ארס וזינה יהיו יחד? אההה... בעיקרון, לא. אבל זה לא אומר שיהיו ביניהם דברים מעניינים (יהיו, אל דאגה, את זה אני מבטיחה לך אישית...) ארס לא ימות בסוף. נראה לך שזינה תיתן לזה לקרות?! ארס יחזור להיות אל. אם את רוצה פירוט יותר ספציפי על דברים שיקרו...

למעלה