כמה דוגמאות תלת מימד מעולות

eldarinn

New member
קודם כל...

ברוך הבא
וחן חן על השירשור המסודר. התמונות מעניינות, לא ציינת אם העבודות שלך או שליקטת אותן מהאינטרנט וכמו כן באילו תכנות הן נוצרו.

רועי בר

New member
שאלה מבן אדם נואש...

ספרים של מאיה ו3d studio מאיפה לעזאזל אני משיג אם אין לי ויזה או משהו שישמש אותי להזמנות מהרשת ? היתקשרתי אלפי פעמים לכל מיני ספריות בארץ שאולי עובדים עם ספקים אבל מסתבר שאף אחד לא יכול לבצע הזמנה בודדת מסוג זה, עכשיו כמו שאמרתי אין לי ויזה אז אולי אתה מכיר מישהו שמוכר משומשים או משהו בתודה , רועי בר

eldarinn

New member
טוב קודם כל לא צריך להתייאש ../images/Emo13.gif

היה פה מישהו כמה עמודים אחורה שרצה למכור ספרים ל 3DS וידוע לי שיש ספרים ל 3DS בחנויות, תבדוק באתר של סטימצקי. לגבי מאיה אם אין לך ויזה זה קצת בעיה. אני בכל מקרה בדעה שלעבוד עם הטוטוריאל שמגיע עם מאיה זה נוח וטוב ואח"כ תתקדם ברשת שיש בה המון טוטוריאלים.

eldarinn

New member
טוב קודם כל לא צריך להתייאש ../images/Emo13.gif

היה פה מישהו כמה עמודים אחורה שרצה למכור ספרים ל 3DS וידוע לי שיש ספרים ל 3DS בחנויות, תבדוק באתר של סטימצקי. לגבי מאיה אם אין לך ויזה זה קצת בעיה. אני בכל מקרה בדעה שלעבוד עם הטוטוריאל שמגיע עם מאיה זה נוח וטוב ואח"כ תתקדם ברשת שיש בה המון טוטוריאלים.

radm

New member
רועי ,אם אתה לומד את מקס 4

לא ממליצה לקנות ספרים של גרסאות קודמות.יש לי שניים אבל הם ממש לא מומלצים,ועד שתצליח לרכוש,אפשר ללמוד המון באמצעות הרשת.

אדם*

New member
לצערי עדיין לא הגעתי לרמה כמו

שמוצגת בתמונות אני רק בתחילת דרכי בתמונות הן חלק מלקט של תמונות אותו אספתי וסידרתי ב 50 גלריות באתר אליו צירפתי קישור רובן של התמונות נעשו בתוכנת BTYCE 5 חלקן PHOTOSHOP אתם מוזמנים לבקר באתר ולהתרשםניתן גם להוריד תמונות משם וגם לשלוח אותן כגלויות או כרטיסי ברכה

eldarinn

New member
../images/Emo41.gif הבהרה

העלאת תמונות שהן לא פרי יצירתכם היא מקובלת ואפילו מעודדת כי היא מעשירה את חברי הפורום מנקודת מבט אחר. זאת כל עוד מצויין במפורש כי העבודה היא של גורם שלישי ובמידת האפשר מצורפים לינק עבור קרדיט לאמן ולאתרו.

למעלה