כמה דמויות אתם מזהים

TheKillerS

New member
השאלה היא כמה דמויות אני מזהה

או כמה דמויות יש בכלל בתמונה?

אלו שהצלחתי

אני מקווה שאין לי שם טעויות, בכל מקרה מי שרוצה מוזמן לקחת את הקבצים ולהוסיף שמות (עשיתי את זה עם פונט 8 ב-paint).

המשך לחלק הימני...

זה עם הציור, אני חושב שזה דאלי. מתחת למרלו ברנדו-מרלין מונרו. זה עם הספר והזר בגג שם, זהו מישהו ממשפחת מדיצ'י. מימינו של הנסיך צ'ארלס ניצב קופי ענאן. מעל פוורוטי-ג'ורג' בוש. מעל קופי ענאן-ז'קי צ'אן פיקסו ליד דאלי(משמאל) בן לאדן הולך לפירמידות האיש הכי ימני בתמונה, מישהו יודע מי הוא(נראה כל כך מוכר)?

עריסטו

Active member
ןבחלק הימני, אולי:

האיש השמאלי הוא קונפוציוס האיש עם הקסדה (שני מקומות מימין לאמא תרזה) = ביסמרק?

תיקון קטן+המשך..

איפה שרשמת זיגמונד פרוייד שם זה לנין! ליד היטלר בטהובן (מעניין אם זה היה בכוונה...?) ליד קארל מארקס יושב פרידריך אנגלס. מעל לאלברט איינשטיין, גדול הפוספרי לייב ניקולאיביץ' טולסטוי. זה עם הכינור זהו מוצארט. משמאלו של אלביס יושב לו המינגווי עם בקבוק הוויסקי. מעל לפלה, אולי זה אופנהיימר (?) דה-גול מתחת לקלינטון. וליד סטאלין יושב לו עריסטו.

m e w

New member
אולי

קופרניקוס? (הימני ביותר?) אבל מי זה הסמוך אליו מתחתיו? ומי זה האיש\ה שמתחמת לשולחן בין שירלי טמפל לפוטין? יכול להיות שזה שמדבר עם סטלין זה ברנרד שאו? ומתחתיהם מעל איינשטיין זה דארווין? תמונה אדירה! זה פוטומנטאז'? מעניין מי עשה את זה...

עריסטו

Active member
תשובות שלי, בנוסף למה שכבר ענו

בתמונה שצירפת: משמאל למעלה, אולי זה ביל גייטס
מימין למטה - אולי משה רבינו? ליד מרקס - אולי זה ניטשה וג'יגיס חאן מאחורי היטלר

מספר6

New member
עוד ניחושים לתמונה השמאלית

משחק קלפים מעל טייסון - פרויד האיש עם פאות הלחיים שעומד מאחורי השולחן של סדאם בקצה הימני - פושקין יושב על כסא מלכות מעל סדאם - פרעה מאחורי הפסנתר של בטהובן - אודרי הפבורן

מספר6

New member
בצד ימין

מעל אמא תרזה - מיכאיל גורבצ'וב למטה בכובע קש - ואן גוך למעלה משמאל לשיח - יול ברנר

עריסטו

Active member
יש לציין שלא כל הציורים מוצלחים

למשל, ספק האם ניתן היה לזהות את ברוס לי ללא הפוזה הקרבית...

למעלה