כמה הבהרות-חשוב לקרוא

hillator

New member
כמה הבהרות-חשוב לקרוא

1. עוד יומים גיוס מאי, כל שאלות ובעיות ניתן לפנות אלי על גבי הפורום ובעיות פרטניות ואישיות במסרים או בפלא (אני זמינה רוב היום ואני משתלדת לחזור, בכל זאת אני גם עובדת).
2. אבקש על שאלות כלליות לפנות בפורום ולא במסרים על מנת שאנשים אחרים יוכלו ללמוד מזה גם כן(קיימת גם בעיה לקבל מסרים באיפון אז אני יכולה לענות רק בערב)
3. הפורום הינו פורום מתנדבים לצה"ל בגין פטור רפואי- כל התנדבות שהיא על רקע דתי, לאומי , כיף לא יודעת מה-> זה לא המקום ואין לי דרך לעזור לכם.
4. מבקשת להבחין בין בעיות של מתנדב כמתנדב (למשל, אני חולה צליאק ואין מקרר בבסיס) לבין סתם בעיות(אבא שלי מובטל אני צריך ת"ש), בשניות זה לא תפקיד תא מתנדבים והנוהל בנוגע אליכם הוא כמו חייל רגיל.
5. אבקש לשים לב למי אתם פונים שאתם פונים למפקדים שלכם. מפקד זה לא החייל בדרגת רבט שבא חודש לפניכם לתפקיד. לאחרונה טיפלתי בלא מעט מקרים של בעיות למתנדבים (ודברים רצינים לא שטויות) ושפניתי למפקד האחראי שם(קצין או גורם בכיר) הוא בכלל לא שמע על הבעיה והתברר שהמתנדב סתם פנה לאיזשהו מישהו שאמר לו לא כברירת מחדל. לא אמרתי שר לרוץ למב"ס על כל שטות, אבל אם אתם סובלים מצליאק למשל ואין לכם מיקרוגל אני חושבת שפניה לרס"ן או סא"ל זה בסדר גמור.
בברכה יום טוב
הילה

lavifighter

New member
ביטחון מידע

די מקפידים על זה בתפוז אבל עם זאת בפורום הזה לא רשום במפורש(או שכן ואני לא יודע על כך) שאסור לרשום מידע מסווג גם במסרים, וממה ששמתי לב מאוד נפוצה פה התופעה של "תענו במסר" או "שלחתי לך מסר".
אני חושב שאת(הילה) עושה עבודה טובה(עובדה שאני לא למדתי דברים חדשים מהפורום, ולא אני לא אחראי ב"מ..) אבל אין לך דרג לפקח על הודעות פרטיות ולכן חשוב להבהיר את זה לדעתי.

hillator

New member
כמה דברים

1. זה מופיע בנהלי הפורום.
2. במסרים לא דנים על בעיות ביטחוניות וסודות צבאים. כאשר מדובר על בעיה רפואית של בן אדם או בעיה אישית(לא כל בן אדם ירצה לכתוב כאן שהוא חולה במשהו ומה הבעיות שלו ..) אני מסכימה לענות בפרטי למען צנעת הפרט.
3. נמחקו כאן בעבר הודעות שחרגו מתחום ביטחון מידע , אני חושבת שכל אחד מספיק בוגר לדעת מה לפרסם או לא. אני למשל לא מפרסמת את תפקידי בצבא כי זה מסווג (אני כן מפרסמת שאני מהנדסת אוירונאוטיקה כי זה לא סוד צבאי) . מה אנשים כותבים במסרים פרטים זה לא נוגע לפורום, באותה מידה חצי מהחיילים בצה"ל מתייגים את עצמם בפייסבוק על מדים, דרגות ותגי יחידה.

lavifighter

New member
תגובות

1. טעות שלי.
2. התכוונתי לדברים צבאיים.
3. אם נמחקו ולא ראיתי(ואני הרבה בפורום יחסית, בעיקר כדי למצוא תפקידים לחברים שרוצים להתנדב) אז את עושה עבודה טובה! לגבי הפייס, אין לי אף תמונה עם מדים בפייס למעט תמונת סיום טירונות שצולמה על ידי צלם צבאי(ככה שזה בלמ"ס) שלא שאלו אותי אם להעלות.

hillator

New member
לא אמרתי עליך

אבל לגבי מסרים תפנה להנהלת תפוז אני לא חושבת שיש להם אפילו דרך לראות

hillator

New member
עקב שינוי ממשק הפורומים

לא ניתן להתחבר מהאיפון לפורום מניחה שיקח כמה ימים לסדר
לכן לא זמינה במהלך היום בפורום
למקרים דחופים לשלוח לי הודעה למירס החל ממחר בבוקר (בטעות הוא נשאר במשרד)

בברכה

למעלה