כמה הבהרות:

Aviad1987

New member
כמה הבהרות:

1. משתמשים שלא יסמנו
בכותרת או יסמנו
בכותרת ותוך כדי, בחכמה רבה אני חייב לציין, ישימו ספוילר בכותרת עצמה - יחסמו לתקופה בלתי מוגבלת מהפורום. צריך להתחשב בחברי הפורום ולכבד אותם, חבל שזה לא קורה. 2. לפני מספר ימים נגמרו השידורים החוזרים של העונה הראשונה בימי השבוע בערוץ yes weekend. לאור ריבוי השאלות - כרגע אנחנו נמצאים עם סיומה של העונה השניה בימי שישי בyes weekend. אחרי שהעונה השניה תיגמר יהיה על מה לדבר בנוגע לשידורים חוזרים בימי חול. אני מבטיח לחזור עם תשובה בימים הקרובים. 3. העונה השלישית מתעתדת להגיע לyes weekend בסביבות מרץ. תודה, המשך שבוע מעולה ושהסופ"ש יבוא עלינו לטובה וכמה שיותר מהר

מיושית

New member
אוקיי, יש לי בקשה..

טוב, אני יודעת שזה ממש מוזר, אבל.. אני מתה על ספוילרים!
(מה ששמעתם..) ויש לי בקשה, מקוה שזה לא חצוף מדי: מישהו מהפורום יכול להכין מדור יומי או שבועי ובו ספויילרים ממש חדשים, וגם עדכונים מהפרק היומי של העונה השלישית?

אוקיי אני אסביר בצורה סבלנית...

יש שרשורי ספויילרים
גוד
יש כל הזמן.... וכן, אני אישית משתדלת לפתוח את השרשור השבועי של העונה השלישית (אפילו הזמן אמת), תקראי שם.

../images/Emo112.gifאבל למה את מנצלש"ת שרשור כזה

?!?!? יש הודעות של תפוז אנשים בשביל זה

invisiblegirl

New member
מיושית

אני חושבת שההודעה הזאת היא הודעה נעוצה שלא כדאי לנצל"ש. הכי כדאי שכשאת רואה הודעה של תפוז אנשים שהיא של תפוז ולא קשורה לפורום תנצל"שי שם, או אם את רואה הודעה בנושא שאת מדברת עליו אז פשוט תעני שם - זה לא לנצל"ש אפילו כי זה קשור לנושא השרשור! לדוגמה ביקשת על ספוילרים לעונה השלישית... פשוט לכי לשרשור שמדבר על הפרקים של העונה השלישית ותבקשי שם תקצירים על מה היה הפרק.

מיושית

New member
בסדר...במילא אני עוזבת את הפורום

יש לי כ"כ הרבה בעיות פה, ורוב החבר'ה פה לא ממש מחבבים אותי, בלשון המעטה, אז אני פשוט עוזבת.. תיהנו לכם.. ביי

אויי:/../images/Emo108.gif

אנחנו רק מחוקקים חוקים,צריך לקרוא אותם ולהבין,אף אחד לא רע אלייך פה,גמאני חשבתי ככה פע(מודה
) אבל אני הבנתי שלא כועסים עליי סתם!! אלא בגלל טעויות!! אז אל תעזבי בגלל שטויות(ווי ייצא לי חרוז)

מיושית

New member
אוה, לא. זה בסדר.

אני פשטוט אמשיך לעשות עוד ועוד טעויות, וכולם יכעסו עליי, ויסלקו אותי מפה, ו.. לא חשוב. תודה בכל מקרה..

Aviad1987

New member
את לא צריכה לעזוב.

אני בטוח שאת סתם מפרשת פה דברים לא נכון. אף אחד לא שונא אותך...

../images/Emo112.gif../images/Emo45.gifאף אחד לא שונא אותך...

אבל לא כל כך קשה ללמוד את החוקים. אז תעשי פחות טעויות, ככה לא יהיו סיבות להעיר לך. וככה לא יהיו סיבות להגיד שתעזבי.

gotio

New member
תילחמי במערכת! לא לוותר.

החוקים של הפורום טיפשיים, הפחד שיהיו יותר מדי רצועות חדשות תקוע עמוק ברוב חברי הפורום. עזבי. תכתבי מה שאת רוצה. זה פורום.

Aviad1987

New member
וואלה, זה פורום.

כמו בכל תרבות דיון צריכים להיות חוקים. לא דיברתי על חוקים כמו לשרשר או לנצל"ש כי לזה באמת לוקח זמן להתרגל ויש אנשים שעד היום חושבים שזה טיפשי (אבל זה לא, זה פשוט יותר מסודר). על חוק כמו אזהרת
אני לא מוכן לוותר ...

gotio

New member
זה משהו אחר.

ספוילרים חשוב להדגיש. אבל גם בזה יש גבול. כשמישהו פותח רצועה חדשה עם סימן ספוילר, אז זה ברור שכל השרשור הוא ספוילר, אז למה כל תגובה צריכה להיות גם מסומנת..

Aviad1987

New member
אני אסביר

קודם כל - לא כל הודעה היא ספוילר. יש דיונים שמתפתחים כדרך אגב (בתוך שרשור שנפתח בתור ספוילר), אין להניח שכל ההודעות בשרשור מכילות ספוילר. לכן כדי לא לנטרל את חברי הפורום מלהגיב לשרשור צריך לסמן. זה מאוד פשוט. כמוכן הרבה אנשים מדפדפים בפורום, מסתכלים, משוטטים וחשוב שלא יהיו ספוילרים בכותרת (מן הסתם - אותה קוראים ישר ובלי לחשוב בכלל) ושכל הספוילרים יהיו בתוך גוף ההודעה. בגלל זה צריך קודם כל לסמן ספוילר בכותרת וגם לכתוב את הספוילרים אך ורק בגוף ההודעה. פשוט מאוד, מקווה שהבנת.. וגם אם לא - תמשיך לסמן

invisiblegirl

New member
אוקי את לא צריכה לקחת את זה קשה...

וגם אני לא חושבת שכתבתי לך הערה מעליבה בכלל... רק רציתי להסביר לך איך משרשרים, ואם זה היה מעליב אז אני מצטערת. גם לי לקח זמן להבין, אל תקחי את זה אישית, אחרי כמה זמן קולטים.

קמימונת

New member
הקשיבי,

אין אף אחד פה שכועס עלייך. אני בטוחה. גם אם את חושבת ככה.. פשוט מנסים להסביר כל מני דברים ולפעמים זה לא נשמע כל כך נעים.. אבל לא צריך להעלב מזה.. באמת.

למעלה