כמה הגיגים ופרטים על הפרק מאתמול בערב (9)|

n o g a m o o n

New member
כמה הגיגים ופרטים על הפרק מאתמול בערב (9)|

הרגשתי צורך לפתוח את השרשור הזה כי המנהלת לא נמצאת ואין מי שישמיע קול. וחבל. הייתי בפורום AXN והשארתי שם שאלה אבל כפי שהפורום מתנהל שם אין מי שיענה. מנהל הפורום הוא חייל שלא יודע מהחיים שלו מה קורה בערוץ. לפחות לפי התגובות שלו. באתר שלהם מישהו מפשל בפרסומים. ממש בושה וחרפה. ובקשר לפרק של אתמול (מספר 9 ) ראיתי רק חצי ממנו לשמחתי לחצתי על הקלטה ורק אח"כ שמתי לב שיש לי מהאמצע. היה כנראה איזה ריב בין ג'יימי לגרי בחלק הראשון.ואת תחרות הזריקה ראיתי חלקית אבל ג'אד זכה בה. רעיון הפרס היה שכולם מקבלים לאכול רק המנות הולכות ונהיות לא אטרקטיביות ככל שהמספר שלך נמוך. ג'אד שהיה מס 1 קיבל סטייק ולובסטר עם בירה וקינוחים וישב בשולחן נפרד מול כולם שישיבו ליד שולחן ארוך. אח"כ כל אחד לפי סדר יורד קיבל את המנה שלו (חשבתי לכתוב פירוט אבל נראה לי לא רלוונטי) הקטע הכי מעניין היה שג'יימי פתאום הרגיש לא טוב עם מה שאמר לפני כן (שלא ראיתי) וכדי לכפר על זה ויתר על מקומו בשורה והחליט להיות אחרון. מה שפייר מחווה יפה מאד. בנוסף על האוכל המצוין ג'אד קיבל גם רמז למיקומו של האליל המוחבא. אח"כ היו הרבה דיבורים על להדיח את גארי (כמו כל הזמן בעצם). וגארי התאמץ מאד למצוא את האליל. בנוסף ג'אד הקיא בתוך המחסה (ממש מגעיל) ג'אד כמובן שיקר לכולם ואמר שהפסל בטוח על האדמה. רק שגארי כשחיפש בעצמו ראה את ג'אד מסתכל למעלה, וחשב בקול :שאם הוא אמר שהפסל בטוח על האדמה למה הוא מחפש למעלה? האתגר הבא היה שיווי משקל על חבלים שרייף זכה בחסינות וכולם החליטו להדיח את גארי, רק שבמועצת השבט הסתבר שגארי מצא את הפסלון ולכן לא יכלו להעיף אותו והעיפו את בובי ג'ון זהו אני מתארת לי שיהיה שידור חוזר ונוכל לראות הכל כמו שצריך.

Fairywitch

New member
אני פה../images/Emo12.gif

(או שהתכוונת למי שתמיד פותחת את השרשור?) ו
שפתחת את השרשור
ג'אד כזה דוחה
אין לי כבר מה להגיד עליו, בחיי שלא. למרות שראיתי את העונה לפני כשנה- אני לא זוכרת מה היה הסיפור עם ג'יימי. לפחות הוא פיצה בקטע של האוכל. בובי
הגיע לו להישאר יותר מצמד הJJ- ג'יימי וג'אד. לא סובלת אותם.

n o g a m o o n

New member
נחמד שאת פה../images/Emo140.gif אך לא היית כל היום כשהתעצבנו

על הפרק שפיספסנו. בגלל הבלגן ש- AXN עשו. או שאולי זה רק אני? לא היה מי שיפתח שירשור על הפרק כי אנשים לא ראו אותו בגלל כל הבילבול ש- AXN עשו עם הפרקים. מבחינתי, המנהלת היא כמו מנהיג שיכול לעזור בשעת צרה ואתמול היינו בשעת צרה. בכל מקרה אנחנו כבר לקראת סוף התוכנית. את העונות הבאות לא ישדרו כך שאוכל לראותן לפי הסדר ובלי בלבול.

Fairywitch

New member
אני מבינה את הצרה, אבל אני באותה

צלחת... אין לי שום פרוטקציות או קשר עם AXN (הלוואי!), אחרת היו עולות לאוויר עוד כמה תכניות שאני אוהבת
הם פשוט אידיוטים. מבחינתם זאת סתם תכנית שהם שמים כדי לסתום חורים, אז לא אכפת להם מה קורה עם הסדר הפנימי שלה
אם זה היה משודר בערוץ 2 זה היה קצת אחרת...

n o g a m o o n

New member
חבל שאין לך קשרים שם ../images/Emo9.gif

לא קשרים בשערות חחחח וכמו שאמרתי עכשיו העונה מסתיימת ובטח יגיעו שידורים חוזרים. אז לא נורא.

Fairywitch

New member
אם היו לי קשרים-הם היו ממשיכים לשדר

את עונות 12-14
באסה איתם.

n o g a m o o n

New member
תיקון לפרטי הפרק

עכשיו שראיתי אותו במלואו (בעזרת הדודות)
ג'יימי ויתר על מקומו ליד השולחן בגלל ההערות שהעיר באתגר הקודם כשחלק אכלו וחלק עמדו עם הכלי על הראש.

אההה אני זוכרת את זה

זה היה מעשה טיפשי, ולא ממש השתלם לו הנחמדות הזה. (מסכן)

Princess110

New member
זה שהוא לא יאכל זה לא ישכיח את מה שהוא אמר

אז למה לותר? מסכן.. איזהה חמודד! בסוףף הוא עףף לא עזרה לו הנחמדות

התבלבלת קצת בפרקים...

כי באותו פרק שג'אד זכה באוכל, דווקא ג'יימי הוא זה שזכה בחסינות, ורייף זכה באתגר של החבלים רק בפרק שלאחר מכן (אבל לא נורא) בכל אופן, רציתי לבקש ממך שתפרסמי את הרשימה של הסדר שהם אכלו כי פספסתי את זה בתודה מראש!

n o g a m o o n

New member
לא התבלבלתי בפרקים היתה תחרות שיווי משקל

שכללה הליכה על חבלים. הם היו צריכים לשחרר קרשים, וללכת איתם על חבלים בין היתר. רציתי לקצר ולא כתבתי את כל השלבים. וסדר האוכל היה כזה ג'אד - סטייק ולובסטר סינדי - עוף וירקות דני - ספגטי עם בשר סטפני - המבורגר גארי - משולש פיצה אחד רייף - בנדביץ גבינה וחזיר בובי ג'ון - תפוח אדמה אפוי לידיה - סרדין ג'יימי - אגוזים ומים רתוחים מהנהר.

n o g a m o o n

New member
לא ג'אד החליט מי יאכל, היתה תחרות קליעה

והם הסתדרו בשורה לפי המיקום של החץ שלהם מהמטרה.

למעלה