כמה הגיגים לסופ"ש הנוכחי:

Aviad1987

New member
כמה הגיגים לסופ"ש הנוכחי:

1. ראיתם את המעברונים החדשים והחמודים של מישה, אדם וניית'ן (שכחתי את שמו האמיתי)? בינתיים זה כל מה שראיתי, אולי יש עוד. 2. יש פרומו ל"חוק וסדר". פרומו מצויין אבל לא מובן לי למה העלו פרומו לסדרה שעולה רק ב23 לחודש בעוד של'משמרת שלישית' ו'אברווד' לא העלו עדיין אף פרומו ('אברווד' החל משבוע הבא ו'משמרת שלישית' עוד שבועיים ביום שבת). 3. מי שראה היום יס וויקאנד בבוקר תפס לפחות פעמיים את הפרומו של הפרק הבא של האו סי. לא מדובר בפרק שישודר היום בערב אלא בפרק שישודר שבוע הבא והפרומו אליו היה אמור לעלות רק היום אחרי הפרק. מוזר! 4. רענן לצבעי המסך והאריזה הגרפית לא יזיק, אם יקי קורא
סופ"ש נעים ושנתחדש.

TheCharm

New member
תודה ../images/Emo13.gif

גם אני ראיתי את המעברון של ניית'ן, את השאר עוד לא הספקתי, ואגב, קוראים לו ג'יימס לאפרטי. תגידו, הקטעים האלה הם לא במיוחד בשביל הערוץ (כמו שהיה עם התמודד), נכון? אויש, זה היה כזה שווה, ביקור של הכוכבים בארץ. או לפחות פרסומת שהם פונים אלינו ואומרים כזה מילים בעברית?
ראיתי את הפרומו לחוק וסדר, אני מניח שהם פשוט מעלים את זה ממש מוקדם כדי שזה יכנס כבר לכולם למוח ואז למרות שזאת סדרה כושלת (לא משנה כמה היא טובה היא נכשלה ולא סתם בוטלה) אנשים יראו את זה ויופי טופי, אבל באמת אני מחכה כבר לפרומו של אברווד/משמרת שלישית. אוף! אני מקנא בך! אתה יכול לראות יס וויקאנד בבוקר של יום שישי
ואין ספק - דרוש חובה שינוי לאריזה הגרפית של הערוץ. יאללה, עונה חדשה, לא נגוון?

TheCharm

New member
אהה ראיתי עוד מעברוןןן

של הילארי ברטון (פייטון, וואן טרי היל)! אויש אני פשוט חולה על זה. יס וויקנד, שיחקתם אותה!

Aviad1987

New member
לא ראיתי אותה =\

אבל המעברונים של אדם ג'יימס ומישה מעולים! מעניין באמת אם זה צולם במיוחד לערוץ או שזה משהו מטריילר. בטח יעלו עוד כאלה של הסדרות החדשות (מקווה)

shawn 1

New member
מישו יודע מה שם שיר הפתיחה של

סמולוויל?? +נצל"ש

Aviad1987

New member
אתה צריך לדעת איפה לנצל"ש

זה לא חכמה סתם לנצל"ש אתה צריך גם לשקול איפה אתה מנצל"ש ובאיזו צורה. כל העמוד הזה מלא בנצלושים לא במקום שלך.. יש דרך

אם זה היה לערוץ,../images/Emo168.gif

היו (בדומה למקרה "המורדים") מכריחים אותם להגיד "אתם צופים בחס וויקנד" ולמכור חולצות עם הדפסים שלהם.

TheCharm

New member
אוקיי

ראיתי בינתיים, למיטב ידיעתי, 4 מעברונים: מישה (החמודה מאוד), אדם (עם מעברון מזוויע ביותר. הוא סתם מחייך כמו אידיוט. לא מחמיא בכלל. אה, והוא גם עם אותם בגדים משנה שעברה, לא?
), ג'יימס (שגם יצא לו חמוד מאוד) והילארי

Aviad1987

New member
כן רואים שהוא קצת מובך חח.

אם כבר אפשר גם להטיס את לוק מהפרומו לפרק הבא.

shawn 1

New member
נצל"ש.. עוד כמה שאלות:

וואי כמה יש לי...זה כמו מנה יומית לכם... (שוב אני אומר, בלי ספוילרים בבקשה!) 1-מה עכשיו, ג'ור-אל נכנע? נגמר הסיפור איתו? 2-הסמל שהיה במערות של שתי הראשים בבנאדם אחד זה כאילו כמו מה שקרה עם קלארק וקאל-אל? 3-למה ציפה בפרק 1 ליונל שמרתה תכנס כשזו הייתה לויס? 4-קלואי יודעת על כוחותיו של קלארק? 5-אביה של לויס, הופיע עוד בסדרה מתישהוא?? 6-הפרק ה2 עכשיו הסתיים שליונל ישאר כרגע בבית כלא וקלואי חזרה לקלארק וללויס....צודק? 7-ובינתיים לאנה מנסה להבין מה קרה לה עם הסימן... ורק לא הבנתי, למה בפרק 2, כשחזרה לאנה מפאריס הלכה ישירות לדבר עם לקס?? הם היו פעם שותפים לעסק, אבל היא אמרה לו שהיא רוצה לקחת את "טאלון" (ככה אומרים?) כדירה בשבילה... אבל היא דיברה איתו על דברים שמדברים עם חברים, וזה ממש נראה כי לקס ולאנה דלוקים אחד על השנייה...? 8-הבנתי שהבל ריוו זה מקום למשוגעים/לאנשים עם כוחות על, מהו באמת?? ומי היה שם? מה איך זה קשור לסדרה? מצטער על כול השאלות! חייב הסברים...ותודה מראש!!

TheCharm

New member
תשובות

1- בינתיים ג'ור אל נפרד מאיתנו, אני חושב, אבל אין לי מושג מה יהיה בפרקים הבאים. 2- כנראה שכן. 3- כי על מנת להשיג "פגישה" עם ליונל, לויס אמרה שקוראים לה מרתה. 4- לא. 5- בעבר אני לא חושב, בעתיד אין לי מושג. 6- כן. 7- לקס ולאנה פשוט ידידים טובים מאוד. לקס עזר ללאנה כשהיא הייתה צריכה, הוא היה שם בשבילה, אבל הם לא ממש דלוקים אחד על השני או משהו. וכן, הם היו שותפים ל"טאלון". 8- כן, בל ריב זה מין מוסד של אנשים שנפגעו ממטר המטאורים ודברים כאלה. הרבה אנשים שהגיעו לסדרה וניסו לפגוע באנשים הגיעו מהמוסד הזה. הוא קשור לסדרה כי הוא חלק מלות'רקורפ.

shawn 1

New member
אמממ

מה זה לות'רקורפ? חברה שבה לקס וליונל שולטים בה? מה עושים שם? ואם עכשיו ליונל בכלא, לותרקורפ בידיו של לקס?? ויש עוד משו שאני צריך לדעת בקשר למטר המטאורים הזה? ובל ריוו זה מקום, עיר...?? ושוב תודה די צ'ארם!

TheCharm

New member
אממ

לות'רקורפ זה של ליונל, גם לקס עבד/עובד בה. בל ריב זה מוסד.

shawn 1

New member
הוא אמר לה את זה פעם?

זה לא ספוילר להמשך העונה ה4?? נכון?? ואם לא , אז איך לאנה הגיבה??

shawn 1

New member
לא הבנתי.

זה שלקס אמר ללאנה שהוא דלוק עליה. זה ספוילר להמשך עונה 4??? אבל עכשיו לקס שולט בלותרקורפ מכיוון שליונל בכלא, לא?

TheCharm

New member
לא

אם לקס אמר ללאנה שהוא דלוק עליה, אז זה לא ספוילר לעונה 4 אני חושב, אבל לא בטוח... לקס לא שולט בלותרקורפ, הוא לא עובד מיוחד או משהו. אבל אולי כן. לא ידוע בינתיים.

למעלה