כמה הגיגים לקראת הפרק

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
כמה הגיגים לקראת הפרק

כמה שחשבנו ששימי ויסמין אלו טום ואדל 2 (ואני בין אלה שחשבו כך...), מסתבר שהדבר לא כך בכלל. בין טום ואדל הייתה מערכת יחסים מאוד בעייתית.
למשל: טום מאוד אהב את עצמו וכל הזמן אמר כמה שהוא מושלם וכו', והיא לעומת זאת כל הזמן ענתה לו ב-"פחחחחחחחחחחחח......".
אם אני זוכר נכון - מילה אחת טובה לא שמעו שהיא אמרה עליו.
לעומת זאת, שימי ויסמין זה ממש שונה - כאן הם כבר מחמיאים אחד לשניה, מפרגנים, אומרים כמה הם אוהבים אחד את השנייה וכו'....
לא פלא שהוא הציע לה נישואים, הם באמת זוג מקסים עם זוגיות טובה.

אני מנסה לחשוב איך חרות ויופטוט היו שורדות את המשך המירוץ. אני מניח שהייתה איזה משימה אחת או שתיים שהן היו מוותרות עליהן. אבל בהחלט היה להן קשה להמשיך.
אגב, אני רק אומר שזה משהו שנאי נוהג לעשות לגבי רוב הזוגות המודחים - אני מנסה לתהות איך היו מסתדרים בהמשך המירוץ.

המירוץ הפעם עובר במדינות שיש להן השפעה על ההיסטוריה של הריקוד: ספרד, צרפת, ברזיל, קובה....
מעניין אם זה היה משהו שהנחה את ההפקה (בקביעת המדינות)...

זהו לבינתיים

UniverSon

New member
חרות ויופטוט

האמת שאני דיי מתבאס שהן לא המשיכו. אני חושב שלהדיח צוות כבר בסיבוב הראשון זה לא משקף כלום. מרגיש שחבל שלא נתנו להן להמשיך וכבר רצו להעיף זוג על ההתחלה של המשחק...זה דיי מעפן.
עובדה עכשיו שאלירן ואיציק מקום ראשון ולפני כן בפריז הם היו אומרים ללכת הביתה. כנ"ל לגבי לירן ורונית שהיו תמיד במקומות 1-3 ואז נפלו פתאום למקום תשיעי והודחו.

בקיצור אני טוען שגם הטובים ביותר יכולים להגיע למקום אחרון לפעמים, ולכן אני לא חושב שזה חכם/הוגן לקבוע שתיהיה הדחה כבר בסיבוב הראשון.

גריני

New member
די חבל לי שלא ראינו אותן יותר (הבנות הדתיות)

הן עשו לי רושם של צמד נחמד מאוד

העובדה שאיציק ואלירן סיימו במקום הראשון ממש לא אומרת כלום לגבי היכולות שלהם. די ברור שלפחות כרגע הם הזוג החלש ביותר, והגיעו למקום הראשון בזכות החלטה (חכמה כמובן) לקחת את קיצור הדרך. בלי זה הם ללא ספק היו נושרים בברזיל. (מסכנים עם כל המעילים האלה... )

אורישקי

New member
אז מתי בדיוק אמורים להדיח אותם?

זה המירוץ, גם אניחושב שהן חמודות אבל הן הגיעו אחרונות.

לגבי איציק ואלירן - האמת היא שהם היו ראשונים בעיקר בגלל קיצור הדרך שלקחו, זה לא שהן עשו מה שעשו בר ואינה בשביעיה של שנה שעברה וממש השתקמו ממקום שישי ואחרי שנגנב להן הארנק למקום ראשון.

וכן, בגלל שהמשחק מאד דינמי הרבה פעמים זוגות מובילים (כמו רונית ולירן) מוצאים את עצמם בחוץ בגלל מונית תוהה, או משימה אחת של מזל שנעשתה לא טוב, או באמריקה כשהמתמודדים בוחרים את הטיסות לעצמם טעות בטיסה.

אורישקי

New member
ברכבת לאחת המדינות האירופאיות

נראלי בפולין, הן איבדו את הארנק כנראה בתחנה, אבל הן אספו בו את כל הכסף בחזרה ולמרות הכל דוווקא בלג הזה הצליחו להשתקם עד למקום הראשון

choco2602

New member
כן הן שכחו את הארנק באיזה חנות שעצרו..

ואז גייסו תרומות ברכבת.
כמה שאני מעריכה את הבנות האלו, לא סתם רציתי שיזכו

גםצופה

Member
מנהל
האמת שכשהארנק נגנב להם

הייתי בטוחה שהן יודחו...

כי הייתי בטוחה שהן איבדו גם את המסמכים.

אצלי הן לא היו הפבירוטיות כי הן בהתחלה כל הזמן נכשלו/טעו... (נדמה לי שגם בפרק הראשון הן פישלו כאשר אחת מהן דווקא לשנייה את הראש באיזה מחסום....)

choco2602

New member
גם אני..

וכל פרק אמרתי, נו רק עוד קטע מירוץ אחד, רק עוד אחד..
אבל לא האמנתי שהם יגיעו לגמר.. קיוויתי אבל לא האמנתי.
וגם בר עלתה לאינה על הרגל עם האוטו..
לא מעט דברים קרו לבנות האלו.
וגם בר לא נראית כמו מישהי שתסכים ללכת לקבץ נדבות, אז פחדתי שהן יודחו

גם לי חבל היה עליהן

אני חושב [מהקצת שראיתי] שהן זוג מבריק ומשעשע, ושנון. היו יכולות לתרום הרבה לתוכנית. ללא קשר גם זה נראה לי קצת אכזרי להעיף זוג עוד בארץ. הרי כל הדחה פה נמרחת על 5 פרקים ,אז דווקא את ההדחה הראשונה היה דחוף להם לעשות מהר מהר?

choco2602

New member
גם ההדחה בארץ נמרחה- על 2 פרקים..

אבל זה לא אומר שהם שוהים זמן אורך יותר בכל קטע מבמירוץ האמריקאי.
פשוט עורכים את זה ומורחים יותר.
באמריקאי אתה לא יודע כמעט כלום על הזוגות שעפים ראשונים..

חוטהשני

New member
בארץ היו שני לגים
עם שתי הדחות - ההדחה השניה לא התבצעה כי הזוג שהגיע ראשון הציל את הזוג שהגיע אחרון....

במירוץ הישראלי יש יותר משימות בלג...

במירוץ האמריקאי לרוב יש משימת מחסום ומשימת מעקף ('צומת').
יש אולי כמה קטעי מירוץ עם משימות נוספות - אבל לרוב זה לא כך....

אותי למשל הצחיק שבמירוץ האמריקאי עונה 21 - בקטע הראשון הם היו צריכים להגיע לאיזה מקום לפגוש שם בנות עם חשבוניה רק כדי לקחת מהם את קטע מידע המוביל אותם לנקודת הסיום (פיט סטופ..) בלי שום משימה ושום דבר....

choco2602

New member
לא היו 2 הדחות.. היו שני פרקים..

בפרק הראשון אף אחד לא הודח. ואמרו שבהדחה יהיו 2 זוגות מודחים. האחרון היה מודח בטוח ואחד לפני האחרון או מודח או מקבל כרטיס אקספרס..
אז גם כאן היו 2 פרקים להדחה..

למעלה