כמה הגיגים לקראת הפרק
כמה שחשבנו ששימי ויסמין אלו טום ואדל 2 (ואני בין אלה שחשבו כך...), מסתבר שהדבר לא כך בכלל. בין טום ואדל הייתה מערכת יחסים מאוד בעייתית.
למשל: טום מאוד אהב את עצמו וכל הזמן אמר כמה שהוא מושלם וכו', והיא לעומת זאת כל הזמן ענתה לו ב-"פחחחחחחחחחחחח......".
אם אני זוכר נכון - מילה אחת טובה לא שמעו שהיא אמרה עליו.
לעומת זאת, שימי ויסמין זה ממש שונה - כאן הם כבר מחמיאים אחד לשניה, מפרגנים, אומרים כמה הם אוהבים אחד את השנייה וכו'....
לא פלא שהוא הציע לה נישואים, הם באמת זוג מקסים עם זוגיות טובה.
אני מנסה לחשוב איך חרות ויופטוט היו שורדות את המשך המירוץ. אני מניח שהייתה איזה משימה אחת או שתיים שהן היו מוותרות עליהן. אבל בהחלט היה להן קשה להמשיך.
אגב, אני רק אומר שזה משהו שנאי נוהג לעשות לגבי רוב הזוגות המודחים - אני מנסה לתהות איך היו מסתדרים בהמשך המירוץ.
המירוץ הפעם עובר במדינות שיש להן השפעה על ההיסטוריה של הריקוד: ספרד, צרפת, ברזיל, קובה....
מעניין אם זה היה משהו שהנחה את ההפקה (בקביעת המדינות)...
זהו לבינתיים
למשל: טום מאוד אהב את עצמו וכל הזמן אמר כמה שהוא מושלם וכו', והיא לעומת זאת כל הזמן ענתה לו ב-"פחחחחחחחחחחחח......".
אם אני זוכר נכון - מילה אחת טובה לא שמעו שהיא אמרה עליו.
לעומת זאת, שימי ויסמין זה ממש שונה - כאן הם כבר מחמיאים אחד לשניה, מפרגנים, אומרים כמה הם אוהבים אחד את השנייה וכו'....
לא פלא שהוא הציע לה נישואים, הם באמת זוג מקסים עם זוגיות טובה.
אגב, אני רק אומר שזה משהו שנאי נוהג לעשות לגבי רוב הזוגות המודחים - אני מנסה לתהות איך היו מסתדרים בהמשך המירוץ.
מעניין אם זה היה משהו שהנחה את ההפקה (בקביעת המדינות)...
זהו לבינתיים