כמה הודעות חשובות...

אמא לה3

New member
כמה הודעות חשובות...

1. אני מבקשת שתתחילו לענות על השאלות הנפוצות, על מנת שהן יעלו מהר ככל האפשר לקטגוריה חדשה. 2. במידה ולא יהיו מספיק נרשמות מהפורום לאימון, אנחנו לא נצא....מטרת האימון היא הכרות עם חברות הפורום המקסימות (פחות אימון פתוח). 3. מה קורה עם המשחק של האלמנטים? זה משחק נהדר לדעתי, חבל שייתקע....

orelushg

New member
בקשר לאימון...

הי כרמית, כתבתי בשרשור של האימון שאלה קטנה ולא קיבלתי תשובה - לגבי האפשרות להעביר את האימון לחופש פסח (יוצא עוד שבועיים בערך) במקום בחול המועד פסח עצמו. זה אפשרי??? אני ממש רוצה להכיר את כל מי שכותבת בפורום רק הבעיה היא שאני בגולן כל הפסח, אז נראלי שלא אוכל להגיע לאימון אם הוא יהיה בחוה"מ, וזה יהיה לי ממש עצוב
אז אשמח לדעת אם יש אפשרות כזאת.... (ולא - אני לא כועסת שלא ניתן, סתם אני פשוט רוצה לדעת מה קורה עם זה...)

אמא לה3

New member
הי אוראלוש...

אני עדיין מנסה לברר תאריכים, לדעתי עלולה להיות קצת בעייה עם החופשה עצמה שכן אלו תאריכים מאד מבוקשים בוינגייט לאולם "ברלין", אני מאוד מאוד מקווה שתוכלי כן להגיע, הרי המטרה היא הכרות של בנות ומשתתפות הפורום, אמשיך להיות בקשר ולעדכן לגבי פרטים. ולכל המעוניינות להשתתף, ברגע שיהיה תאריך ושעה אני אודיע לכן במסר אישי (לא על גבי הפורום), על מנת שבאמת רק חברי הפורום יגיעו למפגש, כמו כן, אנחנו זקוקים למינימום של 15 משתתפים על מנת שהמחיר יהיה רציונלי ולא בשמיים. אנא שילחו לי מסר אם ברצונכן לקחת חלק.

אמא לה3

New member
אז ככה

תמי,נועה, אני, נעמה, ילדת הסוכר המרחף (גאיה),מתעמלת 10,אוראלוש (?), נטע 104... זהו בינתיים - לא מספיק לאימון...

orelushg

New member
אופק אמרה שהיא גם רוצה...

עכשיו לגבי - זאת בעיה, מהגולן להגיע לוינגייט זה מטורף!!! הלוואי ויכולתי... באמת אני מתה להכיר כבר את כולן - לדעת עם מי מתכתבים בפורום וכו'... קיצר אני ממש מקווה שתצליחי למצוא תאריך שהוא בחופש פסח, שאז זה פחות בעיה מבחינתי, למרות שעדיין זה נסיעה מטורפת מאיפה שאני גרה (בשומרון...)

Xx ofek xX

New member
כתבתי את זה בקבוצה בפייסבוק

נראה אם מישהו יגיב לזה בכלל...

אה,

כדאי שתקחו בחשבון שאני יכולה רק אם זה בחול המועד עצמו, אחרת אני בצבא. אז זה או אני או אוראלוש
סתם. אבל מבחינת תאריכים, טוב, כן...

orelushg

New member
אוי באסה ../images/Emo10.gif

לונורא אז צריך להתחיל לחפש תאריך לעוד אימון פורום... חחח... מתישהו שכולן כן יהיו... חחח....

למעלה