כמה הודעות לשבת.....

d@r121

New member
כמה הודעות לשבת.....

אז בין קריאת עיתונים לגלישה באינטנרט הנה כמה עידכונים שחובה לדעת
כתובת מקוצרת לפורום
הקץ להקלדות המייגעות של כתובת הפורום מהיום כתובת שכולם ייזכרו (אל תשכחו למסור אותה לכולם) הכתובת היא forums.tapuz.co.il/cell פשוט וקל
די להשמצות\ירידות ושאר
אז אחרי שהפסיקו לרדת על אמיגו התחילו על סלקום
די להשמיץ את אריאלה שלא פשעה בכלום שהחליטה להצטרף לפורום ולענות על הבעיות של חברת סלקום זכרו
היא גם יכולה ללכת מי שימשיך להשמיץ או לרדת על סלקום תמחק הודעתו גם אם תהיה העינינית ביותר אנחנו לא רוצים להוריד את רמת הפורום
עדכון בנושא שדרוג האורנג´
כאשר התקשרתי אתמול לשרות לקוחות לברר פרטים בקשר לשדרוג להפתעתי אמרו שתתקשר בסוף החודש כי רק אז יהיו פרטים המוקדנית לא נתנה תאריך מיוחד אז מתי אורנג´ יתנו לנו תאריך מיוחד שבו יהיה אפשר להחליף את הפלאפון
שמישהו יענה לי על זה סוף שבוע מעים פסח מהנה וצום קל (למה צום? ניסיתם פעם לאכול מצה מבלי לרוץ לשירותים?) ד
ר סלולארי
- 117 טלוויזיה
- 109

Moran84

New member
לגבי השדרוג...

לי אמרו כבר שלוש פעמים להתקשר ב- בסביבות ה- 20 לחודש.. אז אני מניחה שהשדרוג יחל ב- 20 לחודש, ואמרו לך לצלצל בסופו מכיוון שבטח בסוף החודש יהיו יותר פרטים.. אגב סוף החודש זה חול המועד - הם עובדים בחול המועד??

m e i r

New member
הנה התשובה

מעניין שאתה ממהר להגן על סלקום ואומר שגם דברים ענייניים יימחקו, כי אמירה שכזו מבטאת, לדעתי נטיה שלך להביע דעה לטובתם. שנית, יש מקום לויכוח ואף אחד לא עושה לאף אחד טובה בזה שהוא פה. אם אריאלה כ"כ נעלבת, היא לא היתה צריכה לדבר בצורה לא יפה מלכתחילה ("כדאי שתעשה שיעורי בית לפני שאתה פותח את הפה....."היא כתבה). בקשר לשדרוגים, הם מתחילים ב-18 למרץ וזה ודאי. אני מניח שמתוך רצון למנוע מצב שכל העולם יתקשר ב-18 ניתן מידע כמו סוף החודש וכו´.

ashomer

New member
מאיר...

להזכירך זה היום הראשון שלך כאן... ביום הזה הספקת 3 פעמים לספר לכולם עד כמה רעה סלקום. אגב אם היית שם לב למה שקורה פה לפני שהתחלת להעליב כל מה שאתה רואה היית יודע שלדור (המנהל) אין נטיות ולו הקטנות ביותר לסלקום - הוא חולה על אורנג´. אגב אריאלה כן עושה לנו טובה שהיא פה - היא היחידה כאן מסלקום... ואגב גם אתה אם לא מוצא חן בעינייך שלא כולם מסכימים איתך יכול ללכת. תודה

m e i r

New member
השומר או שמא אשומר

אין לי בעיה שלא מסכימים איתי, אלא עם זה שחלק מהדעות ראוי שיישמעו וחלק לא. כל זאת מבלי לציין סיבה או הנמקה רצינית אחת. סלקום היא חברה רצינית ומצליחה ומכסה בצורה יפה את רוב הארץ אבל מעבר לכך קשה לי לומר עליה משהו טוב ולא משיקולים אישיים אלא בצורה רציונאלית בלבד. אם יש למישהו טענה שתפריך את דבריי אשמח להודות בטעותי, אבל שיהיה הוגן. בשום שלב לא התכוונתי להעליב איש (או אשה
) ואם מישהו נפגע, אני מתנצל, אבל אתה השומר, לא בדיוק נהגת כעת בשיא הנימוס. אני לא טענתי כלום על הסכנה או אי הסכמה עם דבריי אלא על מתן האפשרות להתבטא, וחופש ביטוי זה כל העניין בפורום, ולא משנה איזה. לא נכנסתי לפורום כדי להכפיש את סלקום אלא כדי לשמוע על דברים חדשים ואולי גם לתרום משהו מהידע שיש לי בנושא הסלולארי (ב-3 חברות, בכל אופן) אבל כשאני רואה שמישהו טוען בצורה אובייקטיבית כביכול משהו לא נכון, חוש הצדק שלי מזדעזע, ובניגוד לאחרים, הייתי רוצה שאחרים ילמדו מלקחים שלי ולא שכל אחד יטעה בתורו. מקווה שהבהרתי את עצמי. ולדור- אני מקווה שהבנת את כוונתי- אני מבין שאתה מעוניין שמהלך רגוע של חילופי דברים אבל ממה שכתבת עולה שגם דברים ענייניים יצונזרו, וזה לא נראה לי כמטרה טובה.

ashomer

New member
בשבילך - אנדרי

אנדרי שומר א. שומר. בהודעה שלי על המועדון כתבתי שאני לא מתווכח יותר על טיב - יש כאלה שיאהבו את סלקום כי אפשר לקנות בה למשל נוקיה 5100 בלי כסף - כמעט וזה מספיק. אתה לא יכול לקבוע מי טובה יותר כי פשוט אין טובה יותר. ואגב אף אחד לא אמר שאריאלה אובייקטיבית. - היא עובדת שם. a
homer

reshef

New member
מבצע השידרוגים - פרטים ראשונים ../images/Emo41.gif

ב-18 למרץ יחל המבצע, וכל מנוי ותיק של אורנג´ יקבל אפשרויות שדרוג ע"פ סוג המכשיר הישן וכמות השיחות שכל מנוי מבצע. פרטים נוספים - בוודאי בימים הקרובים..

d@r121

New member
אני מגן על סלקום../images/Emo35.gif אני../images/Emo35.gif

מה לעשות אני לא נמנה כמו שמאר אנדרי עם קבוצת אוהבי סלקום (3 מכשירים מבית אורנג´ הוכחה מספיק טובה
) אבל מה לעשות שיש גם מה שנקרא "תרבות דיון" לפי זכרוני ומה לעשות אם מישהו יכתוב (ואני לא מאשים אף אחד זוהי רק הדגמה) " סלקום היא חרא של חברה היא גונבת מיליונים מהלקוחות יעקוב פרי הוא סתם טמבל עשיר שמסריח מכסף ולאריאלה מתי יהיה אפשר לעבור מסלול למסלול?" תסכים איתי, שאני לא הולך להשאיר את ההודעה הזאת באוויר כי השמצות- לא בפורום שלנו
מישהו שיסביר לי למה כל העיר (במקרה שלי חולון) הוצפה (כן, כן) בפרסומות לפלאפון עסקים עם איזה מבצע הולך וקרב שלהם אולג...
אפרופו אולג אולג יקיר מערכת המאמרים של הפורום כתב עוד דו"ח משתמש והפעם על סאמסונג 514\515 לקרוא ומהר ד
ר שבת שלום ובואו נדליק ביחד

reshef

New member
עכשיו שוב אין לי מושג מה לקנות

ויש לי רק ארבעה ימים להחליט.. אולי כדאי בכלל לחשוב על מוטורולה V50 ? מה אתם אומרים?

m e i r

New member
לדור:

"מי שימשיך להשמיץ או לרדת על סלקום תמחק הודעתו גם אם תהיה העינינית ביותר" זה מוכר לך? זה מה שכתבת. אז אני מצטער אם תייגתי אותך בטעות כאוהד סלקום, אבל זה מה שמשתמע מדבריך שצוטטו כאן. (תקרא שוב) כל מה שטענתי כלפי סלקום היה מבוסס על עובדות ולא טענות סתמיות. אני אמשיך ותייחס אם אמצא כאן טענות לא נכונות ומכעיסות, שעשויות להטעות כאן אנשים רבים, ושמח אם תגובתך ותגובות כולם (כן, גם אריאלה) יהיו ענייניות ולא נובעות מהרגש שהולך אחר מקור הפרנסה... אני מקווה שבזאת יישרנו את ההדורים... שבוע טוב לכולם!!! מאיר

דור...

תוכנית השידוגים החדשה תחל בקרוב.. רק בשבוע האחרון תודרכו הנציגים על השידרוגים(ואם אני לא טועה זה ימשיך גם לשבוע הבא...) קצת סבלנות גבר

למעלה