כמה הופעות שלמות ראיתם של קולדפליי?

omrimayo

New member
כמה הופעות שלמות ראיתם של קולדפליי?

כי לא קיים משו לדעתי שמשתווה להופעה לייב שלהם... למשל CLOCKS בלייב שאני שומע כרגע זה הדבר הכי מושלם שקיים... אז אני ראיתי 4 הופעות מלאות שלהם ויש לי על דיסקים כמובן... פעם בשבוע אני רואה הופעה... השירים כל-כך שונים מבדיסקים הרגילים... מתאהבים מחדש או בפעם הראשונה בשירים אחרים... ממליץ לראות כמה שיותר, כמה שאני מטורף עליהם, אז אני מטורף עליהם הרבה יותר בלייב... ממליץ לכאלו שחיים רק מלחשוב עליהם מופיעים ולא רואים את זה פעם אחר פעם אחר פעם...

ברררר

New member
ראיתי 2 או 3

קלוקס קלוקס קלוקססססססססססס מה עשיתם מזה?! שיר מדהים ברמות מטורפות אבל כבר דיי חרוש.

Roy1232

New member
יש לי את הDVD של לייב 2003

הופעה גדולה

0mroosh

New member
../images/Emo45.gif בהחלט.

ויזואלית היא מרהיבה, ויש שם את Moses..
.

omrimayo

New member
ללא ספק ההופעה הפחות טובה,

תיפתחו קצת יותר... האחרונה שראיתי היא מ-Coldplay - Glastonbury 2005... ההופעה המדהימה ביותר שראיתי שלהם... מיולי האחרון. בכ"א, למה קלוקס? כי צריכים לשמוע את הביצוע הסופי בהופעה הזו להבין כמה שהשיר הזה מושלם. לא שמעתם עוד ביצוע כזה... תהיו בטוחים... שונה לאללה... אנרגיות שאין באף אחד אחר. אה, וזה לא השיר הכי אהוב עליי של קולדפליי.

aviGODFATHER

New member
זה שהוא חרוש לא מוריד מהגדולה שלו

SOS גם חרוש אבל אני לא אוהב אותו פחות בגלל זה... אתם מדברים כאילו כל החיים שלכם אתם שומעים גלגל"צ... ובדוגרי אם אתם מקשיבים פה ושם לגלגל"צ אז יוצא לכם בד"כ לא יותר מפעמיים ביום לשמוע את SOS וזה בערך אותו מס' פעמים שאני שומע אותו במחשב ביום - ככה שכשחורשים על שיר זה לא מוריד אותו בדרגות...

Roy1232

New member
ואני גם מנצלש -

מישהו כאן מכיר את Electrical Storm של U2? שיר גדול..

omrimayo

New member
שיר גרוע... כמו בערך כל מה שהם...

עושים בשנים האחרונות.

שיר גדוללללל!!!אתה שלחת לי!!

ואני ממש אהבתי בהתחלה לא,אחרי שתי שמיעות! אבל יוטו באמת לא משהו

MarishA M

New member
כן...בעע פעם אהבתי אותם..

הם נעשים לא יודעת איך לומר..צפויים?..לא. לא יודעת לא אוהבת אותם יותר פשוט. ואממ בקשר לשאלתך עומרי ראיתי 2 הופעות ושמעתי 1 ביחד 3
. יש לי שאלה: ההופעה שיש בדיוידי מ-2003..איך אפשר להשיג אותה?..חוץ מאינטרנט

omrimayo

New member
לקנות... יש בתו השמיני לדוגמא,

זה DVD מקורי, הופעה שיצאה במכוון לשוק.

steelwater

New member
אני מכירה כמובן!

U2 הלהקה האהובה עליי!
שיר טוב אבל פחות טוב מהאחרים... אבל אני לא שמעתי אותו הרבה זמן אז אולי הוא הרבה יותר יפה ממה שאני זוכרת ואני לא זוכרת את זה! אני מתגעגעת אליו.

omrimayo

New member
התלהבתם מ"חרוש ברמות", אה?

מה הקשר חרוש מה?! שיר שהוא כל-כך טוב אז הוא לא חרוש אף פעם וזו עובדה. ויש המון כאלו והרוב לא מהעשור האחרון, מה לעשות. מה חרוש? שמעתי את שלושתם האלבומים מאות פעמים אז כל שיר של קולדפליי אני אגיד חרוש ואזרוק לפח? הלוואי והייתי מבין אתכם, לא מבין מה אתם עושים עם הלהקה אם הכל כל-כך חרוש, בשבילכם - ביי.

Roy1232

New member
למה עצבני אחי? ../images/Emo13.gif

חרוש הכוונה שחורשים עליו ברדיו. אישית אני אוהב לחרוש על כל שיר קולדפליי שקיים.

omrimayo

New member
כי די, נמאס...

"חרוש!" "שיר חרוש!" "כמה חורשים עליו!" אז מה?! אוהבים שיר? אז אוהבים, לא אוהבים שיר שבוע וחצי, שיר שאוהבים שבוע וחצי שווה בדיוק ל... אתם יודעים מה. ולמען הסר ספק אני לא עצבני - פשוט קצת היגיון לפני שרושמים.

../images/Emo45.gifהאמת-צודק...

זה השיר חרוש לא אומר כלום אוהבים או לא אוהבים,הכול!!

omrimayo

New member
תודה לאל שמישו(י) חושב(ת) כמוני,

קצת היגיון ולא לזרוק משפטים חסרי כלום לאוויר.

למעלה