כמה הופעות של דילן שהעלתי.. כדאי.

HighDeath

New member
כמה הופעות של דילן שהעלתי.. כדאי.

פה http://www.youtube.com/results?search=%D7%91%D7%9F+%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%9E%D7%9F&search_type=search_videos העלתי כמה הופעות שלו, בשנים 1960-1980 בערך. כל ההופעות שאתם רואים אני העלתי. חלקם נדירים, חלקם פחות. כל כמה ימים אני מעלה עוד.. במנוע חיפוש של האתר תכתבו "בן וייסמן, או "Ben Waismann" ותיראו את כל מה שהעלתי. תהנו..

תודה רבה, קטעים יפים ומעניינים

במיוחד התרשמתי מהביצוע ל-'Isis'. איפור הפנים הלבן מוסיף אפקט חזק. בקטע של 'It's all over now, baby blue', לפני תחילת השיר ("I can't hear you"), דילן מחייך פתאום חיוך גדול ורחב. מעורר בי תחושה משונה, לראות אותו מופיע כך; אני חושב עליו, בדרך כלל, קשה או חתום פנים.

כנראה שלא יצא לך לראות

הרבה תמונות של דילן, כי דילן רחוק מלהיות אמן חתום-פנים יש לא מעט תמונות שלו שבהם הוא מחייך, ופרט לזה יש גם הקלטות (כמה מהם בתקליטי האולפן) בהם אפשר לשמוע אותו שר אותם כשחיוך על שפתיו. אני הרבה פעמים שאלתי את עצמי למה לא עצרו את ההקלטות והתחילו להקליט מחדש, אבל יש בזה לא מעט חן. אני ממליץ לך להקשיב לבוטלג הרשמי מס.6, בחוברת המצורפת אליו יש כמה תמונות שמוכיחות את זה יפה מאוד.

כשאני כותב -

"אני חושב עליו כ... אני מתכוון ל"אני חושב עליו כ...". אני מקווה, שזה יותר ברור עכשיו.

למעלה