פינצ'י המקסימה! אני פשוט אוהבת את
האשה הזו. היא היתה עוזרת ההפקה של גלי בתקופה בה עבדה גלי עם סולו יורמן והיא פשוט היתה ועדיין אשה מופלאה. אני לא אשכח לעולם את היחס החם שלה אלינו המעריצים. אני זוכרת את עצמי ילדה בגילאי 15 16 ופינצ'י היתה מיד מסתכלת בגובה העיניים בלי שמץ התנשאות. תמיד חביבה וסבלנית ותמיד היתה מכניסה אותנו לאחרי הקלעים אחרי ההופעה לראות את גלי. פשוט מתוקה אמיתית. חברה שלי שירי מהמעריצות הותיקות של גלי (היא לא פעילה בפורום הזה) העריצה את פינצ'י במיוחד. אני זוכרת שבכל ההופעות של גלי בפארקים,כשהבמה היתה מוקפת גדרות של ביטחון ומסביב לה שומרים,מעריצים היו נצמדים לגדרות מנסים להתקרב עד כמה שיצליחו ונתקלים בחומה אנושית פינצ'י היתה מכניסה את שירי ואותי מעבר לגדר באופן קבוע, והיינו יושבות לנו שתי ילדות מהופנטות על הדשא כשעיניהן המקנאות של כל מי שמעבר לגדר צופות בנו בהערצה. באיזשהו שלב היא הפסיקה לעבוד עם גלי בגלל חילוקי דעות בינה לבין האמרגנים. אבל הקשר בינה לבין גלי נמשך והן הפכו לחברות קרובות ובקשר עד היום. כשנודע לנו שפינצ'י מפסיקה לעבוד עם גלי קיבלנו את זה מאוד קשה ובכינו ממש. התאבלנו על כך תקופה ארוכה וחששותנו המתממשו. מאותו היום שהיא עזבה נתקלנו בחומת בטון בדרך הנכספת לגלי... להגיע אליה אחרי הופעה הפך למשימה בלתי אפשרית כמעט. לימים פרשה פינצ'י לגמרי מתחום ההפקה ופנתה לעסוק במיסטיקה. ואכן גלי מעידה שהיא ניחנה בחוש שישי מפותח ובכישרון לנושא והיא מתייעצת אתה לעתים קרובות. ומדי פעם אנחנו נתקלים בפינצ'י בהופעות של גלי עד היום. ותמיד תהיה שמורה לה פינה חמה ואוהבת בלבנו.