כמה הייתם מוכנים לשלם על בגדים.....

כמה הייתם מוכנים לשלם על בגדים.....

אני חושב שלרוב האנשים פה כבר קרה שהם מצאו איזה בגד יפה שהם רצו והמחיר גרם להם להרים גבה... כל הנושא הזה של מחירים מאוד מעצבן אותי.....חנויות שדופקות מחירים בלי קשר למה שהן מוכרות. הייתי ביום שישי בשנקיין, אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי שם ושכחתי כבר איך המקום נראה. חבר שלי קנה שם שני ג'ינסים ושני חולוצת ו350 בערך.......שווה לא?.....סבבה אני הלכתי לחנות אחרת וראיתי שם ג'ינס....נחמד.....לא יותר מדי...שעולה 320 בערך......ולא שווה את המחיר. חלק ממכם יגידו שככה זה......אבל אם נגיד אני יבוא שיהיה איזה sale אז אני ימצא את אותו ג'ינס ב150-200 שקל. בסוף קניתי ג'ינס בלי קופר...לא משנה. אם אתם רוצים לראות מה זה מחירים מטורפים אני ממליץ ללכת לכיכר המדינה...רק שם תמצאו מכנסים קצרות ב1000 שקל ומעלה....מחירים שגורמים לכם לצחוק מרוב שזה לא הגיוני.....נכון שזה בגדים של מעצבי על אבל ביננו תוכלו למצוא בתחנה מרכזית דברים יותר יפים. מי שביקר בלונדון יודע ששם המחירים בכלל בשמיים, אני קניתי שם בגדים רק בשביל שאני יוכל להגיד שקניתי שם, אם הייתי רואה את אותו דבר בארץ לא הייתי קונה. בדוגרי מה שחשוב זה שאם קונים משהו שלא יהרס אחרי כביסה אחת.... אבל אני חושב שצריך להיות איזה יחס בין איכות למחיר....מאוד מרגיז אותי שבמצב הכלכלי של היום עדיין יש כאלה שמרביצים אותה במחירים... יאללה להגיב...

i l0ve u

New member
../images/Emo45.gifצודק....

בגלל זה אני מעדיפה לקנות בשנקין וכאלה או בחנויות מותגים הרגילות פוקס/קסטרו <שגם שם לא הכי זול-אבל שווה ביותר! וכל שאר החנויות האלה...>

i l0ve u

New member
בגלל זה מוזר שפתחו את הקניון

המותגים <המותגים>בהרצליה....

dark eyes

New member
יש קשר בין איכות

למחיר, אבל הקשר זניח לעומת קשר בין מותג לבגד... לא כל הבגדים של גוצ'י יפים יש אפילו כאלה שבצחוק לא כדאי ללבוש אותם, אבל מה מחירם לא יורד מ4 ספרות וגם לא בסייל עצבני...
השאלה היא כמה אתה מוכן וכמה יש לך להוציא על בגדים

לפי דעתי....

ברגע שרואים בגד נחמד ויושב טוב אז קונים..... גם אם הוא 50 ש"ח או 350 ש"ח אני ככה בכל אופן.... אבל נגיד אני לא מוכנה להוציא יותר מ300 ש"ח על חולצה.... ועל מכנס לא יותר מ600...... ושוב זה תלוי גם באיכות...

לפי דעתי

יש חנויות שסתם דופקות מחיר .. כמו רנואר מן
ראיתם מזה
חולצה מסכנה שבקסטרו עולה 100 ברנואר מן היא עולה 300 למה מה קרה
אפילו בטעות אני לא יכנס לחנות הזו.. איך הם עיצבנו אותי.. וזה לא שיש להם משהו מיוחד בחנות
סתם בגדים מעפנים
אני חושב שכל החנויות האילו שדופקות מחיר צריכות להתחשב במצב הכלכלי ולהתאים ת'עצמם למצב הכלכלי של רוב המדינה ולא ההפך
אני אישית ממשיך לקנות בחנויות הרגילות שיש בקניונים (קסטרו,לי קופר וכד'..) אבל בואו אני אגיד לכם ככה - בדיזל, אני לא יקנה גי'נס ב-500 שקל
מה משעמם לי בחיים
אני מעדיף ללכת לקסטרו מן ולקנות בשלותרבעי מחיר גי'נס יותר יפה וגם גי'נס איכותי

שחרחר מתוק...תגובה

אני חושבת שהבד יותר איכותי בדיזל ולא בקסטרו מן.... וזה שאתה קומה ג'ינס בקסטרו מן בפחות מחיר גם יהיה לפחות זמן... בכל אופן ככה אני חושבת.

i l0ve u

New member
מה קרה?

גילית שהיא יותר יפה ממך?? חיחי סתם בצצחוק אל תיקח ללב מאמי

fireblue1

New member
ממש לא...

פשוט הייתי דפוק היא חיבבה אותי ואני אותה... אבל הייתי יותר מידי גאוותן וחכיתי שהיא תבוא אלייי ובסוף היא נהפכה להיות חברה של ילד מהכיתה שלי{יוו זה מבאס דבר כזה עוד לא קרה לי}

תתפלאי אבל יש לי גי'נס מקסטרו מלפני

שנתיים שהוא נראה כמו חדש ולא לבשתי אותו פעם אחת או פעמיים..

בגדים לא אמורים לההרס סתם....

בדרך כלל מה שהורס בגדים זה הכביסות.......או שלא מתיחסים להוראות הכיבוס...יש לי הרבה בגדים שצריך לכבס ביד בגלל שהבד עדין. לפי דעתי אף אחד לא מתחשב בסוג הבד של הבגד אם הוא חן בעיניו. בתאכלס כל הבדים והבגדים מגיעים ממקום אחד.....סין!.....חחח.....טוב לא כולם....הרוב....

O Boy

New member
השוני לדעתי בין ג'ינס דיזל וקסטרו..

הוא באמת האיכות... אבל לעומת זאת, גם לי יש עשרות ג'ינסים של קסטרו מן בארון - ג'ינסים חרושים, והם נראים אחלה
והג'ינסים של לי קופר ודיזל בארון שלי אותו דבר... זה יותר העיצוב חשוב, והמחיר הוא גם תלוי במותג.

למעלה