כמה הייתם משלמים ?

Master Stav

New member
כמה הייתם משלמים ?

על צנצנת 200 גרם של ממרח על בסיס שום טרי עם תוספות ? קצת פרטים : מדובר בשום איכותי מספרד רכיבים טבעיים בלבד של התוספות ומהאיכות הטובה ביותר ללא חומרים משמרים הכל נעשה בתהליך ביתי תוך כדי הקפדה יתרה על כל פרט ופרט כולל עיקור של הצנצנות ( זכוכית ) וכל הקשור כמובן לנקיון הסתכלתי על ממרחים בסגנון והם עולים בין 25 ל35 ש"ח ..... כמתנה או כנישנוש מיוחד מעניין לי לדעת כמה הייתם משלמים ... ********************************************************************** ממרחי "משהו משום" ממרחים איכותיים שנעשים בעבודת יד על פי מתכונים שהתקבלו בירושה . חומרי הגלם בהם אנו משתמשים הינם טבעיים וללא שום חומר משמר. שום זב בריא צוות חוקרים מאוניברסיטת קווינס גילה את הסיבה לכך ששום כה טוב לבריאותינו. חוקרים רבים מאמינים כי התרכובת האורגנית אליצין (Allicin) החומר המקנה לשום את ריחו וטעמו האופייניים פועל כנוגד-החמצון הטוב ביותר הידוע. אולם, עד עתה לא היה ידוע כיצד חומר זה פועל בהשוואה לנוגדי-חמצון ידועים יותר כגון ויטמין E וקואנזים Q10, המעכבים את ההשפעות ההרסניות של רדיקלים חופשיים. מושז'די ממרח שום רומני מסורתי ממרח על בסיס שום טרי, בתוספת :מלח, חומץ בן יין, שמן קנולה מיועד למריחה על סטיקים ו/או קבאבים מייד אחרי הגריל ובמהלכו או לחילופין במריחות עדינות על פרוסות לחם לפני שקולים אותם במצנם . ( מתאים גם לדגים ומאכלי גבינות ) שוסברה ממרח על בסיס שום טרי בתוספת: כוסברה איכותית ( אורגנית ), מלח וחומץ בן יין מתאים מאד למאכלי דגים ו/או גבינות, כמו כן כתוספת ייחודית לסלטים שונענע ממרח על בסיס שום טרי בתוספת: נענע איכותית ( אורגנית), מלח וחומץ בן יין מתאים במיוחד לטוסטים, סלטים ירוקים, דגים על הגריל . שופריקה מעושנת ממרח על בסיס שום טרי בתוספת: פפריקה הונגרית איכותית, פלפל חריף מסוג כלפינו, מלח, וחומץ בן יין , הממרח הזה עובר תהליך ייחודי של עישון המקנה לממרח את הייחוד שלו ומתאים אותו לסוגי מאכלים רבים, מתאים במיוחד לשקשוקות, תבשילי קדרה בבישול איטי, טוסטים, פיצות, פשטידות, בשר ,דגים,עוף ועוד ..... שרוצים להפוך טעם למשהו משו.....מוסיפים משהו משום!!! ****************************************************************************** תודה מראש על התשובות ...
 

bigjack

New member
15-20 ש"ח נשמע לי סביר

מעבר לזה נשמע לי קצת יקר... מחיר כזה אישית היה מרחיק אותי מלנסות את המוצר אבל עד 20 ש"ח יש סיכוי סביר שאקנה. ואני מתכוון למצב שהייתי נתקל בזה בסופר ולא במקרה ואתה מציע את זה אישית כמובן. ואגב אני לא דוגמא וממש לא יודע מחירים
 
גג 20 ש"ח

אני בכל מקרה לרוב נמנעת מלקנות ממרחים כאלו מאוד נהנית להכין בעצמי ומכינה המון
 

Master Stav

New member
כמוני כמוך כך הגעתי לייצור

אבל .... אני מדבר על החומרים הטובים ביותר על תהליכי יצור מוקפדים שאין במסחרי ו.....על אפשרות של לקוחות להביא משהו באמת איכותי ולא מסחרי כמתנות חגים וכיוצא בזה ....
 

Master Stav

New member
נתון נוסף ....עלות החומרים

עומדת על 13 ש"ח לצנצנת שכזו .....
 

gils33

New member
עד רמת ה- 20 ש"ח זה נשמע נורמלי

כמובן דרוש לזה שיווק טוב ואז מעלים קצת את המחיר או למכור את זה כמוצר בוטיק ואז מחיר של 25-30 ש"ח בבתי טבע לדוגמא
 

Master Stav

New member
בהחלט מוצר בוטיק-פרמיום

העלות בחנות היא 30 ש"ח אתמול הבאתי ל2 חנויות ....1 כבר מעוניינת בעוד 12 יחידות
 

BiggPoppa

New member
זה לא המקום לשאול

זה פורום שמטבעו מרכז בשלנים. בשלנים לא ששים לקנות דברים מוכנים שמעבר לחומרי גלם ולכן התגובות שקיבלת כאן שאנשים לא ישלמו יותר מ 20 שקל. המוצרים שאתה מכין הם בקטגוריית "פרימיום" וכך גם קהל היעד שלך - אנשים שהפרוטה מצויה בכיסם ומוכנים לשלם ביד רחבה עבור מוצר באיכות גבוהה. זה כמו ההבדל בין סובארו ליגואר. על מנת למכור סובארו במחיר שבו היא נמכרת - יש צורך בפס ייצור המוני והתפשרות על איכות הרכיבים. לעומת זאת, יגואר לא מתפשרים על איכות הרכיבים וחלק ניכר מההרכבה נעשה ידנית. לכן מחירה כה גבוה. כפי שאתה יודע, גם לסובארו וגם ליגואר יש שוק. בקיצור - אני משוכנע שעם שיווק לקהל יעד מתאים תוכל למכור גם במחירים גבוהים הרבה יותר מ 20 שקלים. והכי חשוב - בהצלחה.
 
ודוגמא חיה..

השבוע הכנתי רגל קרושה וממש חסרה לי בבית חזרת יצא שעברתי אתמול בחנות טבע - היתה חזרת של מותג פרטי בצנצנת יפה עם בד על המכסה.. במבצע במקום 19.90 - ב 9.90 ומה אני עשיתי ..חיפשתי אם יש האגף הירקות שורש חזרת..לא היה. לא קניתי. ובמקרה משם המשכתי לסופר על המדף במקרר היו לפחות 4 מותגים שהציעו חזרת , מחיר בין 9.9 ל15 ש"ח. ומה אני עשיתי... קניתי פיסת שורש חזרת טריה ב9 ש"ח, סלק טרי ב8 ש"ח ושניהם במקרר, מאוחר יותר אכין חזרת. ברור שאין חסכון כספי, יש השקעה של זמן בנוסף לעלויות אבל...כל הכייף שלי הוא להכין לבד . אני חושבת שחוץ מקטשופ של היינץ, חרדל דיז'ון, רוטב סוייה קיקומן ומיונז 5% (אם מישהו מכיר מתכון בייתי למיונז כזה- אודה מאודדדד) לא נכנסים אלי הביתה שום סלטים/רטבים מוכנים, הכל מוכן בבית. לברר עם פודייס על רכישת מזון מוכן תתן לך תמונה מוטעית לגבי דרישה/מוכנות לקנות/מחיר בכל מקרה יקירי- אם אתה מכין זה בודאי שווה כל אגורה ומוצר נפלא! ואני יותר מאשמח להכניס הביתה ולהנות מפרי ידיך אבל רק כי זה אתה :) בהצלחה!!!
 

Master Stav

New member
בגדול מסכים איתך מאד ...

אלא שפה הוא פורום הבית שלי ( בנתיים ) כך שמצאתי לנכון לשאול .... אגב ...בקטן לא מסכים איתך ( נו פולני מה לעשות ) אני שנחשב לבשלן לא רע ..... לפעמים בוחר לרכוש מוצרים מוכנים או אז אני קונה רק פרמיום ומוכן לשלם את המחיר ולהינות מהאיכות
 

BiggPoppa

New member
אתה הגולש מס' 1 בפורום

וברור שתשאל כאן. רק רציתי שלא תתבאס מהתגובות, כיון שאני חושב שאתה יכול למכור בהרבה יותר מ 20 שקל. ואתה... אתה לא דוגמא לכלום
 

Master Stav

New member
לא מתבעס בכלל איש

אני מקבל כבר היום בין 30 ל40 ש"ח לצנצנת של 200 גרם מלקוחות פרטים כמוש קיבלתי על קילו פסטרמה ביתית 80 ש"ח שבחנות זה עולה 65 בלבד ..... לגבי גולש מספר אחד .... אני חושב שזה ....כבר ....בשלבי מוות
 

ללידי

New member
מכינים בעצמנו מה שכיניתם..כמו שביג פופה אמר

האמת שאצלי במטבז קבוע יש קוביות מוקפאות תוצרת ביתית של משהו ש יצרתי לא מזמן ולא ידעתי אפילו שיש משהו בסגנון אצלינו זה כוסברה טחונה עם שום, קנולה ומעט מאוד בצל. מוסיפים למאכלים וממש כמעט לכל דבר, לעיתים בתערובת עם פטרוזיליה לא הייתי קונה ולא משלמת כזה מחיר על קופסא אפילו שזה ציובא מסכימה עם ביג פופה מכינים לבד
 

avi5199

New member
../images/Emo45.gif נכון מאד. אבל אם תכתוב ספר בישול טוב

שמכיל מתכונים לממרחים מיוחדים, אני אהיה מוכן גם להוציא 100 שקל.
 
כמה הייתי משלם?

האמת בתכל'ס לא הייתי קונה משום שבד"כ אני מעדיף להכין לבד. אבל בתקופה כמו עכשיו שמנצלים כל רגע לנוח (עד שהפצפון יואיל לישון קצת בלילה) יש מצב שהייתי קונה. כמה הייתי משלם? לא יותר מ-20 ש"ח...
 

smadidi

New member
בתור חובבת ממרחים 20 ש"ח

אבל אני מכינה לבד אז אני לא קהל היעד סורי
 

milch

New member
סתיו היקר

אני מנחש שהגעת לאבן הדרך שדברת פעם על יצור ומכירה של ממרחים תוצרת בית. מנסיון אישי מסוים בתחום המסחר אוכל לתת מספר עצות והערות/הארות (שונא את הכפילות הזו
). כדי לשווק באופן רשמי יש צורך ברשיון משרד הבריאות כולל פירוט המרכיבים תאריך יצור ותפוגה. את זה אתה בודאי יודע. למכור בירידים ושווקי איכרים הרבה יותר קל. מחיר בו אתה מוכר בד"כ מבוסס על פי 3 מעלות החומרים וזה המחיר ללא מע"מ עבור סוחר (חנות/סיטונאי). החנות בד"כ מכפילה פי 1.8-2.2 וזה כבר כולל מע"מ כמחיר לצרכן. אחת הדרכים לנסות לשמור על מחיר סביר (לפחות וויזואלית) היא להקטין את האריזה. כמובן שלעיצוב האריזה משמעות רבה. הסיפור של "החומרים הכי טובים ואיכותיים", הייתי בסרט הזה בעצמי - זה לא עובד!!! אני מתכוון אם אתה רוצה לבצע כמות סבירה של מכירות, כי בסוף אתה תישאר עם הכוכבים ו"הם" עם הכסף. לא באתי לרפות את ידיך, להפך, להגיד 20-25 ש"ח זה כמו להגיד על משהו שזה עולה "כמו חליפה ליתום". ניסיתי להדגיש מספר נקודות וגם ככה לבטח פספסתי כמה, אבל זה הכיוון הכללי. אני מאחל לך הצלחה רבה!!! הערה: בענין הכפול 3 יש יוצא מן הכלל כאשר יש מרכיב שהוא יקר באופן קיצוני לא מכפילים ב-3 אלא משכללים בצורה אחרתת, זה קצת יותר מסובך וכל דבר לגופו של ענין.
 
למעלה