כמה הליכלוך חשוב לכם?

t-man

New member
כמה הליכלוך חשוב לכם?../images/Emo216.gif

ה-UFC משווקת את הקרבות שלה עם קטעי פתיחה של המתחרים "מלכלכים" על היריב שלהם והרבה מקרים עושה הייפ לאירוע בעזרת קרבות של באד בלוד בין המתחרים שבכל הזדמנות מתנגחים אחד בשני,רק לאחרונה ראינו פיוד בין מאט סרה לג'ורג' סנט פייר,שלא לדבר על קן שמרוק לטיטו האורטיז שסיכסוך בינהם נמשך שנים והכניס הרבה כסף ל-UFC,גם לשון שרק ובי ג'יי פן מתחילה החלפת מילים לא נעימה(פן צוטט לאחרונה כשהוא אומר "אל תתבלבלו בן לוחם עם לב ללוחם על סטרואידים") השאלה היא האם הצפייה לקרבות בעל רקע אישי גורם לכם לצפות יותר לקרב?האם לדעתכם זה חשוב לקרב?והאם קטעי הפתיחה לקרב עוזרים לכם להנות יותר מקרב?מה הסיכסוך האהוב עליכם בהיסטורית ה-UFC/MMA?האם לוחם צריך להיות נטו לוחם או גם Entertainer(בדרן)שמבין שקצת טראש עוזר ליחצן את הקרב?

2המרפא

New member
בתרבות האמריקאית

שמושפעת ממקומות כמו הWWE זה מאוד חשוב בשביל למכור. אין מה לעשות האמריקאים הם לא אנשים חכמים במיוחד. אחרי הקרב של סט.פייר נגד סרה סט.פייר אפילו אמר שכל הלכלוך היה סתם בשביל למכור עוד צפיות והם בעצם חברים טובים. ביפן היית רואה את זה במקרים מאוד מועטים כמו סילבה נגד ראמפייג' כי זה לא בתרבות שלהם.

favor

New member
חלק מהעסק

מתאר לעצמי שמבקשים מהם את זה ואולי אפילו משלמים להם עבור כל הטראש טוק. לדעתי יש רק מעט מקרים שהשנאה אמיתית (וגם אז מרימים את זה יותר מדיי כמו טיטו-אורטיז). לי זה לא משנה או מפריע האמת, הקרב אותו קרב.. אבל בהחלט עבור הצופים זה משפיע מאוד.

doom23

New member
זה דווקא נחמד

לא חשוב .. אבל זה מצחיק לפני שהקרב מתחיל לשמוע ליכלוך אחד על השני זה מצחיק אותי לפחות תלוי איזה פיוד ... מה שהיה בין סרה למאט ידוע שהיה בולשיט כי הם אמרו שהם חברים ממזמן ... גם זה לא היה רציני .. סך הכל טיטו שמרוק זה בטוח אמיתי ... זה שנים של פיוד לא חודש של תכנון זה היה הכי מצחיק לדעתי אבל זה גם גרם להפסד של שמרוק בשנייה (בפעם השנייה)

t-man

New member
הדעה שלי בנושא

אני אוהב את השיווק של קרב ולא הייתי מוותר על קטעי הפתיחה של הקרבות-הם מכניסים אותי לאווירה,הקרב בין קן שמרוק לאורטיז לא היה מעניין אם לא היה את הפיוד מאחוריו לכן זה מוכיח לי כי הסיכסוך אישי כן משפיע,זה לא אומר שאני לא נהנה מקרבות בלי רקע אישי אבל הן בהחלט משפרות וזה ברמה מסויימת גרם לי לקבל הייפ לאירוע,כנ"ל לגבי סרה ופייר או שרק ובי ג'יי. אני חושב שלהיות Entertainer זה לא מזיק אבל שזה לא יהפוך למה שהוא עושה הכי טוב ולצערי יש מתחרים כאלו שרק מדברים ושוכחים את הדברים החשובים באמת בקרב.

גיא ע

New member
זה נחמד עד גבול מסוים

אחרי הכל זה לא WWE, זה ספורט. אם זה קצת בשביל ההייפ לקרב, אז סבבה. טראש טוק לא גורם לי לחכות לקרב יותר מדי, אלא אם כן אני יודע בוודאות שמדובר באמת בבאד בלאד ולא בקשקשת. אני כן אוהב את הראיון לפני הקרב - אני יעשה ככה ואין לו סיכוי להוריד אותי לקרקע וכו', כשרואים מייד אח"כ את הקרב אז זה משעשע לראות אם היה קשר בין מה שהם אמרו למה שהם עשו.

peergo

New member
שלום חדש כאן

שמי פאר גולן, מתאמן כ 8 שנים ג'ו גיטסו, גם ברזילאי בעבר....(לא שיש הבדל גדול...) כל הלכלוכים האלו לפני הקרבות ברור שהם מבויימים, חלקית לפחות. ממש צחקתי כשראיתי את פראנק מיר אומר על ברוק לסנר שהוא רוצה שלסנר יטעם את הדם של עצמו ושיכאב לו רק מלהתקרב אליו. נראה היה כאילו מיר בא לסתום את הפה למראיין שלא יתקרצץ עליו יותר מידי עם ראיון מעיק..

talhorm

New member
אוהב את זה

שיש סיפור מאחורי קרב... הטראש בהחלט תורם לHYPE, אני אוהב את זה אבל אני עוד יותר אוהב שאחרי שהכל נגמר רואים שיש כבוד בין לוחמים שהם לוחצים ידיים ומתחבקים למרות כל הBAD BLOOD כאמור, היו הרבה דוגמאות כאלה והאחרונה היא כמובן סרה-סנט פייר. ב'י ג'יי פן נגד שון שרק זה קרב גדול ברמות על לא רק בגלל שהם "בפיוד" אבל זה שהם שונאים אחד את השני מוסיף המון, כי ככה נראה שהם פשוט רוצים להשמיד אחד את השני בקרב, וזה מתכון לקרבות טובים. טיטו-שאמרוק היה טוב עד שלב מסויים אבל נגרר לפסים מכוערים, השנאה כ"כ גדולה שזה נראה שאין להם כבוד אחד לשני, וכבוד זה דווקא דבר שאני כן רוצה לראות בין כל לוחם ללוחם. למשל שפן יש הרבה כבוד לשרק כאתלט כמה שהוא מרבה בטראש על שרק הוא יודע ששרק אחד הלוחמים הגדולים, ואותו דבר שון שרק.

MysteriOfir

New member
לא מת על זה

כי אני יודע שברוב המקרים זה טראש טוק יש מאין, במקרים בודדים אני אשכרה מרגיש שהיריבים לא סובלים אחד את השני ע"פ קטעי הפתיחה. מה שגם ברוב המקרים כולם אומרים אותו דבר (אני רוצה לגמור אותו בסיבוב הראשון\אני אנסה להכניע אותו בסיבוב הראשון או השני וכדומה).

למעלה