כמה המלצות חדשות לאלבומים ישנים

Knives Out

New member
כמה המלצות חדשות לאלבומים ישנים

אוקיי. נתקפתי חשק בשבוע האחרון לשמוע את האלבומים הבאים: Talking Heads- Remain In Light - כן, הלהקה הנוסטלגית שבלעדיה כנראה שרדיוהד היו נקראים Wish you were here או Velouria . רדיוהד אחרי הכל, קראו לעצמם כך לאחר שם של שיר של Talking Heads. זהו אלבום גרובי, Fאנקי-Pאנקי מגניב משנות השמונים, לא הייתי מאמין שבשנים האלו היתה כזאת איכות סאונד אלמלא הייתי שומע את האלבום הזה. בתקופת Kid A ת'ום ושאר הלהקה הודו שהם היו אובססיבים לגבי האלבום הזה. מומלץ D: The Smashing Pumpkins - Adore, Mellon Collie and the infinite sadness - הסמאשינג פאמפקינז לא מפסיקים להיטחן בזמן האחרון אצלי באייפוד. אין לי מילים, זהו רוק אלטרנטיבי, שייפ-שיפטינג סטייל ללהקה הזאת, כמו רדיוהד האהובים עליי. הם היו השפעה גדולה על השינוי של רדיוהד, ורדיוהד גם כן היו השפעה אדירה על הפאמפקינז, והם החליטו לעשות את Adore שכולל מכונות תופים וגיטרות אקוסטיות במקום הסאונד הגראנג'י והרועש שליווה את אלבומיהם הקודמים. Aphex Twin - WindowLicker - אין לי מילים חוץ מ: אהההה.... אווווו.... אייי..... אהההההה..... צ'יקי צ'יקי צ'וק צ'אק צאק צ'קצ'קצ'קצ'קצ'קצ'קצ'ק, פשיייווווווווו פפפפפפ...

Gigantic Boots

New member
אכן, כל מה שתאום האפקס עושה מומלץ..

גם come to daddy זה קטע טוב כדי להכיר את האומן הזה.

השוואה חסרת שחר...

Air זה Air וה - pumpkins הם pumpkins לטעמי כשמדברים על גראנג' של שנות התשעים הסמשינג טובים יותר מנירוונה וכבודם במקומם מונח. אייר לעומתם הם להקה של שלושה להיטים. בילי קרוגן הוא אושיית רוק, וסימן היכר לשנות התשעים.

kittycatbone

New member
הה,

אני חושבת, שכל אחד והטעם שלו. כי למשל אני אישית מאוד אוהבת את שתי הלהקות. אז. זהו =]

Knives Out

New member
Air גדולים ואין שום דבר שאתם...

יכולים לומר שישנה את דעתי. הם להקה מעולה וגם הם משלבים כל מיני סגנונות שהביאו לגדולתם. ובילי קורגן טיפה התקלקל, אפשר לומר.

avki

New member
Air הם להקה טובה.

יש להם גם כמה יציאות טובות מאוד. שוב, לא יותר מזה, אך גם לא פחות.

avki

New member
אושיות רוק, ובכל זאת, אני מכיר שלוש

אלבומים שלהם, ושלושתם, איך להגיד, לא יותר מ'טובים מאוד'. הם לא קלאסיקות. והם לא גאוניים או מרגשים (אותי לפחות) ברמות מטורפות. הם להקה טובה ובולטת, אולי אפילו אוונגרדי הפוסט גראנג'. ואני מעריך את זה, ומקומם במקומם מונח או מה שזה לא יהיה. אבל לא יותר מזה. אין צורך להפוך להקות טובות וחדשניות לאוברייטד רק בגלל שהם טובים וחדשניים.

תגדיר אוברייטד...

מצד אחד אושיות רוק מצד שני אוברייטד? האלבומים שלהם לא יותר מ- "טובים מאוד" - מזה זה אומר בדיוק.... איך זה מסתדר ביחד? ואין שום דבר פוסט גרנג'י בהם. הם עבדו באותה תקופה כמו נירוונה והוציאו אלבומים במקביל. gish יצא ב91 והוא אלבום גרנג'י לכל דבר.. לא כל אלבום צריך להיות קלאסיקה ולא כל אמן גאון. מספיק להנות מהמוסיקה, אף אחד פה לא השווה אותם לרדיוהד (למשל). בין לא לאהוב להקה לבין לומר שהיא אוברייטד המרחק ארוך.

avki

New member
אני אוהב את הסמאשינג פאמפקינס.

הם להקה טובה. יש להם אפילו כמה אלבומים טובים מאוד. מכאן ועד להגיד שהם להקה נפלא שכל אלבום שלהם הוא אלבום גדול, שהם ברמה של נירוונה, להפוך אותם לאושיות רוק...

kittycatbone

New member
הה,

אני חושבת שאתה לוקח את זה "אישי" מדי. כלומר, אולי זה אלבום טוב, אבל הוא מנסה להגיד שהוא ממש אוהב אותם. ואני למשל אוהבת מאוד הרבה דברים וחושבת שכל אחד מהם גאוני ו*נפלא*. לא כל אחד חייב להרגיש כמוני, אבל זה מה שאני חושבת על זה וזהו... מה גם שלהגיד שאלבום הוא נפלא לא הופך את זה לגאונות של עולם המוזיקה .. (וזאת דעתי כמובן)

kittycatbone

New member
אבוי=O

בטעות הגבתי עם אותה כותרת בדיוק
ולא שמתי לב אפילוXDD

למעלה