כמה העלאת שכר לבקש ולא לצאת חזירה

yaelgro

New member
כמה העלאת שכר לבקש ולא לצאת חזירה

שלום לתושבי הפורום.
אני עובדת בארגון פיננסי גדול דרך חברת outsourcing. עד לפני 10 חודשים הייתי תחת השירות המנוהל אותו החברה נותנת לארגון וזאת כמפעילת מחשב MF ואחראית תשתיות MF בסביבת ה-STAGE.
לפני 10 חודשים עברתי לפרויקט אחר כמנהלת ניסוי E2E שחלקו הגדול הוא ב-MF ומכיוון שהיו מרוצים נשארתי כמלווה טכנולוגית וכע. מנהלת הפרויקט.

לפני חודשיים קיבלתי תפקיד חדש של RM ומנתחת מערכות.
אני תוהה כמה תוספת שכר יהיה ריאלי לבקש מבלי לצאת חזירה אבל עם לקחת בחשבון שאני כבר 7 שנים בארגון ועכשיו משלמים עלי שלא כחלק משירות מנוהל ואני יודעת שיש יותר מרווח לשחק בו. כיום מרוויחה 10K + שעות נוספות.

תשמעי, יש לך בעיה.

אני הייתי אומר כפול ממה שאת מקבלת היום, אבל ... אז את יוצאת חזירה.
יש בעיה אמיתית לאנשים שמתחילים בשכר נמוך להתקדם. ההתקדמות היא איטית ובאחוזים. אם התחלת נמוך , אז אחוזים מנמוך נשאר נמוך.
יש לך שתי אפשרויות שאותם את יכולה לעשות במקביל:
1. חפשי מקום עבודה שתתחילי שם בשכר הולם.
2. דברי עם הממונים עליך. תסבירי להם שאת מרגישה שאת משתכרת נמוך ביחס לשוק (גבי את זה בטבלאות שכר). בקשי מהם לישר קו ואפילו תרמזי להם שקיבלת הצעות אטרקטיביות.

yaelgro

New member
תודה על התשובה

הבעיה החמורה יותר היא שרק עכשיו בעצם יצאתי מהנישה של ה-MF. בשביל שאוכל לצאת ולחפש עבודה בחוץ כמנהלת פרויקט או מנתחת מערכות אני חייבת עוד ניסיון, בפרט שעדיין אין לי הכשרה פורמלית בתחום.
העניין השני הוא שלפחות כרגע אני מעדיפה שלא לחפש בחוץ כי הממונים עלי בגוף הפיננסי מרוצים מאוד ומנסים לעזור לי להיקלט כעובדת מן המניין ולא גולגולת.

yaelgro

New member
אגב... כל עוד ההגדרה הייתה מפעיל מחשב

לא הייתה לי יותר מידי אופציה כי גם ברוב טבלאות השכר זה לא מופיע.
יחד עם זאת, בשנה שעברה קיבלתי הצעה של מפעיל NOC במשמרות אבל עם שכר בסיס שגבוה בכ-15 ש"ח מהשכר השעתי שלי היום (כמובן בחלוקה של השכר הגלובלי למספר השעות בפועל).
&nbsp
בחישוב מהיר זה קרוב ל-3000 ש"ח שזה אומר שלבקש סכום כזה זה בוודאי לא להיות חזירה. אני אראה איך השיחה זורמת ואז אני אראה אם אני מבקשת יותר או נשארת באיזור ה-3000.

למעלה