כמה הערותת..

לירן 515

New member
כמה הערותת..

טוב אנלא אגיד כמה אני חושבת שהסדרה הזאת היא קצת דפוקה... טוב לא דפוקה אבל מתאימה לבנות בנות 10 וחצי השחקנים מכוערים אחד אחד במיוחד זאת עם הג'וקים ומה אתם חשים תעצמכם?? יאללה כולה אתם משחקים בסדרה אבל לא צריך להיות כאלה סנובים.. אתם חשים זה הוליווד כולה סדרה מסכנהה.. חוץ מזה לכל המעריצות למינהן מה אתן חושבות שהם כאלה אלילים?? תכלס סתכלו אם היו איתכם בבצפר למשל זה עם המשקפיים או הספרדי המכוער בכלל הייתם שמים עליהם?? לאא.. כולה בגלל שאתם רואים אתם על הטלויזיה אז אתם מתלהבים... אני בטוח שהם שונים במציאות וכל אחד יותר יצור מהשני

PsyGhost

New member
תאמת?

יש משהו במה שאת אומרת, למרות שסתם יצאת ביותר מדי קללות. השחקנים סך הכל אחלה אנשים אבל תפסו מהם המון, אני רואה אותם כל יום וזה כמו לראות סתם אנשים מהבית ספר הרגיל שלי היחיד בסט שאני באמת תופס ממנו זה איציק כי הוא כישרון מטורף, הוא היחיד שמצליח להפיל את כל האנשים על הסט מצחוק. ראש גדול זאת באמת סדרה שמתאימה לגילאים נמוכים, אם לא הייתי עובד בהפקה לא הייתי יודע בכלל על קיומה. הייתי כמעט בכל הצילומים של העונה הראשונה ומעולם לא ישבתי לראות אפילו פרק אחד בטלוויזיה מהתחלה ועד הסוף. אבל יש אנשים שאוהבים את זה.... שיהיה להם לבריאות

alexmid

New member
אני בת!!

את יכולה לחשוב איך שבא לך אבל לא צריך לדבר ככה על זה שיש לאורי מראש גדול משקפיים זה לא שהוא אמר אני רוצה משקפיים וככה זה יהיה הוא לא בחר להיות אם משקפיים. אבל לכול אחד יש דעה שונה!!!

3עמיתוש3

New member
אתם די חצופים

אנחנו פה בפורום שמחים ואוהבים את השחקנים... כולם אוהבים שחקנים מפורסמים וכמו שאתם אוהבים (ואני בטוחה שאתם אוהבים) ככה גם אנחנו.. אם יש בעיות...? אז חרב.... קוביות... לא כי אתם ממש אבל ממש לא בסדר מה הבעיה שיש אנשים שאוהבים אותם? אנחנו חושבים שהם יפות\יפים ונחמדות\ים (ויצא לי לפגוש אותם...) אם אתם לא אוהבים את זה אז צאו מהפורום.....

alexmid

New member
לעמיתוש3

את לא מתכבנת אלי אם כן אז לא אמרתי שאסור להעריץ אותם (גם בישביל זה יש טלנובלות) אז אם לא טו למי שלא אוהב את ראש גדול אז שפשוט צאו וכנסו למי שאתם אוהבים(אני לא הכי שרופה על ראש גדול)

כל אחד והדעה שלו...

אנחנו אוהבים את זה,אנחנו נהנים מזה ואנחנו אוהבים ת'שחקנים איך שהם ניראים...לא מתאים לך אתה יכול ללכת...

talush20044

New member
תקשיב מאמי

אם אתה לא אוהב את ראש גדול מה אתה עושה פה בכלל? יאללה יאללה זדיין מהפורום הזה ומהההררר

למעלה