כמה הערות אישיות לסיום הטור

vardal

New member
כמה הערות אישיות לסיום הטור../images/Emo41.gif

א. כמה חבל שזה נגמר
, היו שלשה שבועות מלאות אקשן וכיף ומלא מלא אופניים. ב. הרעיון של יצירת פורום מיוחד לטור היה רעיון נפלא ותרם רבות - כל הכבוד ליוזמה ולתפעולו
. הפורום הפגיש אנשים שבדרך כלל לא מופיעים בפורום האם (או האב איך שרוצים
) וחלק נעלמו במיוחד המעריצה של לאנס... ג.היה מאלף לראות את צורת העבודה של קבוצת usps
, המסירות למוביל ומוסר עבודה גבוה. לא היה לזה משהו דומה בשאר הקבוצות. ד. היה קצת עצוב לראות את אולריך
, אבל מגיע לו כל הכבוד על ההתמדה ועל אי הרמת ידיים. פיר, הגיע לו לנצח איזה שלב
ונראה לי שאם קלודן לא היה פורץ לאנס היה נותן לו לנצח אחרי שראה שפלויד לא יצליח, נו מילא. ה. כשהסתבר בתחילת הטור שדיוויד דאפילד לא יעביר את השידור נעצבתי, אבל להודות על האמת מייק סמית' היה בסדר גמור
ואפילו יותר מזה ואפילו האנגלו-אירית של שון השתפרה קצת (או אני) ואפשר היה להבין אחוזים גבוהים יותר של מה שהוא אומר (כשהוא לא מקשיב ל-race radio. ואין כמוהו להגיד בונצ'
ו. ולסיום, ממחר חוזרים לסדר יום נורמלי יותר ומשקיעים בחיי הנישואים שסבלו קצת בשלשת השבועות האחרונים. (תבינו, כל יום במשך כמה שעות אני רתוקה לחבורת גברים צעירים וחתיכים...) זהו, ממחר מתחילה הספירה אחרונית ליולי 2005.

המעריצה של לאנס בשנאז אליזה עכשיו

תות נסעה לפריז לקדם את בואו של לאנס בשדרות האליזה - תחפשו אותה בשידור, בטח נראה אותה בתוך קהל המליונים.

למעלה