כמה הערות ושאלות

מירי81

New member
כמה הערות ושאלות

כתבתי רק פעם אחת בקומונה, אולי אכתוב פה, זה ממש כיף לראות את הפורום הזה ואת ההתרגשות סביב ההופעות שחלמתי בגיל 13 לראות. מקנאת באלו שראו. אם היה לי הזמן הייתי הולכת אבל אין לי זמן להשתין אפילו בגלל הלימודים. הפייבוריט שלי היה הווארד. 13 שנים מפרידות ביננו, בגיל 13 זה אמר שהוא היה כפול מגילי. חשבתי שהוא האל, הדבר הכי יפה עלי אדמות, הרקדן הכי מדהים... אתן מכירות את זה עם שלכן. היום כשאני רואה תמונות של הגבר בן ה 38 - וואלה לא התבגר מדהים בעיני. יש משהו שלא מסתדר לי בפנים שלו, בלסת בעיקר שתמיד היתה חלק חזק אצלו אבל היום זה לא נראה לי טוב. מארק נראה משום מה אותו הדבר- גנים מדהימים או תיקוני בוטוקס למיניהם? לג'ייסון יש גופה מדהימה, ממש כמו פעם וגארי זה גארי- אותו שמנתול מוכשר אך ללא המזל של רובי היפה והמצליח (והמוכשר גם כן אין על כך ויכוח). עכשיו אם מישהי תואיל לפרט מה הסיפור של הווארד והילד/ים שיש לו? יש לו מישהי? היה נשוי? גרוש? מה הסיפור? והיה סיפור גם עם סמים לא? עדכנו אותי בנות יקרות.

וולקאם באק!../images/Emo24.gif

LOL מארק נראה תמיד טוב- בלי שום תוספות
הבנאדם ממש כמו פיטר פן, אם הוא ישנה קצת את התספורת הוא יראה ילדון ממש כמו אז
ועל כל השאר דווקא רואים שהתבגרו- אבל הם רק השתבחו עם השנים (וכן עפרה, אני מודה- גם גארי!
) אז ככה, להווארד יש שתי בנות מחוץ לנישואין, לא מאותה האימא, לילדה אחת קוראים לה גרייס ואת השם של השנייה אני לא ממש יודעת, לא מדברים עליה יותר מדי.. כל הסיפור עם הסמים... בדוקומנטרי הווארד מספר שהייתה תקופה ממש לפני הפירוק שהוא היה בדיכאון ממש עמוק והתחיל להשתמש בסמים. הוא מספר גם על זה שאחרי הפירוק הוא ממש רצה להתאבד והיה כל הזמן בא לנהר התמזה בשביל המטרה הזאת
שמתי את הדוקומנטרי (בתוכנית הזאת כל חברי הלהקה סיפרו את האמת שלהם לגבי מה שקרה) להורדה בזמני הקומונה, אני לא יכולה לשים אותו שוב מכיוון שהקובץ הוא גדול מדי... אם תרצי אני אוכל לשלוח לך את כל הקובץ.... ד"א, זאת גרייס בתמונה... נכון מותק של ילדה?

מירי81

New member
מדהים מה שאת מספרת על הווארד

כי כל חיי חייתי בעל כורחי עם אדם משמעותי דכאוני שהתאבד בסופו של דבר בגלל המחלה הנוראית הזו וגם בן זוגי בתחילת הקשר שלנו היה דכאוני ותודה לאל היום הוא לא. חיי ניתבו אותי ללימודי פסיכולוגיה בתואר ראשון ואני ממשיכה בזה כעת תואר שני, אך במגמה מחקרית ולא טיפולית (אגב קצת על עצמי אם כבר) אז מה, כשכל כך אהבתי את הווארד זיהיתי בו משהו דכאוני באופן לא מודע שהוא שידר? נשמע מופרך הא... אבל מי יודע, אולי נמשכתי אל מה שאני מכירה. פלצני והזוי, נעזוב את זה. נשמע ממש רע הסיפור, אני מקווה מכל הלב בשבילו שהוא טיפל בעצמו כמו שצריך כי דיכאון ואובדנות שלא מטופלים בהם כמו שצריך- עלולים לחזור. מקווה שילדיו מסבים לו אושר. אני גם מקווה שלאחר שיסתיים הקאמבק הוא לא שוב יחזור לדכאון (במידה והנפילה של הלהקה היתה הטריגר לדכאון שלו).

עפטוב

New member
תיקונים (הילה תתבישי לך!)

סתם הילה את יודעת שאני מתה עלייך!
קודם כל מארק ממש הזדקן ואני לא יודעת איך אתן לא רואות זה נורא מצחיק הוא השמין רק בפנים וגם יש לו קמטים אבל מה לעשות שהפנים האלה אכילות + (נילי הדבקת אותי תתביישי לך!) גארי שווה טוסיק ואישתו ה$%^* יותר ואם שוב פעם תקראי לו שמנטול יהיה פה מכות כפרה על השווה שלי - מי ראתה את התמונה שלו עם קאת'? אחחחח
ג'יסון חייב אבל פשוט חייב להביא לי את ג'סטין (סתם) הוא חייב להתגלח כבר כי בתמונות שלו מהמלון (שהם פגשו את רוב) הוא סקסי פלוס (או כמו שהסברתי לזאת באנגליה שוו"א) והגענו להווארד יקירי... להווארד יש ילדה מחברתו הראשונה בשם גרייס והיא מקסימה + ויש לו ילדה בת שנה וחודש בשם לולה (נראה לי הוא באמת היה על סמים - מזה השם הזה - רק חשפנית היא תוכל להיות בעתיד עם כזה שם) והיא מהחברה הנוכחית שלו ויקטוריה (שאגב קטנה ממנו באיזה 15 שנה ויש שמועות שהיא גם היתה מעריצה או משהו כזה בקיצר היא בת 23) ונראה לי שזהו.... אגב אני לא לוקחת אחריות על שום דבר שכתוב פה!

תיקונים לתיקונים

מארק והזדקן באותו משפט? תסתכלי טוב טוב בתמונה ותגידי לי את זה שוב
ולילדה הוא קרא לולה?? אני חושבת שעוד נראה אותה בעתיד רוקדת עם חוטיני על החישוקים בrelight my fire

למעלה