Silver Fox
New member
כמה הצעות../images/Emo70.gif../images/Emo82.gif
שמעו, אנשים יקרים. כל הפורום בבלגן - כולם רק פותחים שרשורי תמונות ו"מי זוכר את הסדרה הכזאתי וכזאתי", ואף אחד לא מכיר את השני, ואנחנו בכלל לא מתנהגים כמו פורום. אז חשבתי על כמה הצעות שיעזרו לנו להסתדר כמה שיותר מהר:
המנהלים, או מישהו מחברי הפורום, יפתחו כל יום ראשון (החל משבוע הבא) שרשור תמונות ולשם כולם ישרשרו את התמונות שלהם במהלך השבוע, ורק לשרשור הזה. אבל כמובן שהוא יכול לגדול למימדים עצומים תוך שניות, אז אם אתם על קוצים ולא יכולים לחכות להעלות את התמונות שלכם פתחו שרשור חדש. אבל התמונות לא יברחו, תשתדלו לחכות שבוע.
פגישה בצ'אט! מתישהו. זה יעזור לנו להכיר אחד את השני טוב יותר, אני בטוחה שמהשרשור היכרות אף אחד לא זוכר כלום ואף אחד לא זוכר איך קוראים לשני.
שרשורי תמונות של "מי זוכר את הסדרה הזאת" - אפשר גם לסדר בתור שרשור שבועי! ככה לא יהיו נושא וצורה לפורום.
אנשים, פתחו טופיקים מעניינים! אני ניסיתי לפתוח אחד אבל מרוב שרשורי תמונות ו"מי זוכר את הסדרה הזאת" הוא נדחק באכזריות לעמודים הישנים ואף אחד לא הגיב.
אתם יכולים אפילו לנסות לכתוב פאנפיקים על הסדרות או לצייר פאנרטים, זה יעשה את הפורום מעניין ומהנה יותר. אני מקווה שכמה מכם ישקלו את ההצעות שלי... אני מקווה לקבל התייחסות ושההודעה הזאת לא תידחק לעמוד 2 עוד חמש דקות.
שמעו, אנשים יקרים. כל הפורום בבלגן - כולם רק פותחים שרשורי תמונות ו"מי זוכר את הסדרה הכזאתי וכזאתי", ואף אחד לא מכיר את השני, ואנחנו בכלל לא מתנהגים כמו פורום. אז חשבתי על כמה הצעות שיעזרו לנו להסתדר כמה שיותר מהר: