כמה (הרבה) שאלות של נער מתבגר...

Maglob2

New member
כמה (הרבה) שאלות של נער מתבגר...

שלום, אני בן 14.5 (עוד חודש 15), כיתה ט'. ויש לי המון שאלות שרציתי לשאול... אני מקווה שתוכל לענות על כולם. 1. הפין שלי עומד קצת (לא רציני... אבל דומה) בצורת 'בננה', ושמעתי מחברים שלי שהוא אמור לעמוד בצורה ישרה, זאת אומרת כמו 'מקל'. אז זה הגיוני? 2. הפין שלי עם 2 צבעים... אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל כאילו, חלק אחד בצבע חום כהה, השני ורוד-חום בהיר... זה אומנם לא מפריע לי, אבל אני לא יודע למה זה ככה... לחברים אחרים שלי יש חום או לבן/ורוד לגמרי.. 3. יש לי בפין 2 חורים, כמה שזה מוזר ככה זה. לא יודע איך בדיוק להסביר, אבל יש לי 2 חורים בפין... אם מסתכלים מלמעלה, רואים ככה : (כמו הנקודותיים האלו), וזה לא מפריע או כואב, אבל שוב, קראתי בספרים וכתוב שצריך להיות חור אחד). ואם זה מוסיף משהו, כשאני משתין, אז השתן יוצא מהחור העליון, וכשאני מאונן הזרע יוצא מהחור התחתון... יש בזה משהו? 4. קראתי באיזה ספר, שהאשכים מייצרים זרעים כשהם מגיעים לצורתם הבוגרת... והאשכים שלי די קטנים, זאת אומרת לא ממש קטנים, אבל לא גדולים, ואני רק בן 14.5, אז הם יפסיקו לגדול רק בגלל שכבר הגעתי לגיל שהם מייצרים זרע? 5. שאלה אחרונה, וכמובן הכי 'מיותרת', אני אומנם בן 14.5 ויש עוד זמן לגדול, אבל גודל של 12-11 ס"מ של איבר המין, זה בסדר לגילי? תודה רבה

תשובה

פין בצורת בננה ו- 2 חורים בפין אינם מצב תקין יש להבדק אצל אורולוג ילדים. 2 צבעים בפין יתכן שנובעים מאיזור צלקת הברית שלרוב כהה יותר. גודל של 12 ס"מ בזיקפה בהחלט מספיק ליחסי מין על מנת לספק את האישה.

למעלה