כמה הרהורים על הבלוג שלי

ronen889

New member
כמה הרהורים על הבלוג שלי

הקדמה קצרה: הרבה זמן עקבתי אחר בלוגים ברשת ולבסוף בחרתי לפתוח אחד. אמנם החיים שלי לא משעממים אבל הם "די סטנדרטים" ולכן העדפתי למקד את הבלוג על דברים שאולי הם פחות אישיים אבל מצד שני הרבה יותר נוח לי להוציא אותם החוצה. בחרתי לפתוח את הבלוג שלי בישראבלוג משום שלפני חודש זו הייתה המערכת הזמינה ביותר וגם המצ'וכללת ביותר שמצאתי. פתחתי את הבלוג ואני מעדכן אותו לעיתים די קרובות יחסית. בחודש שהוא באוויר רשמתי בערך 26 רשימות. עד עתה המונה מראה על 2400 מבקרים (אני מניח שמאתיים היטים הם שלי) להלן כמה מחשבות ותהיות: * האם קוראי הבלוגים הם לרוב כותבי בלוגים אחרים? * האם עשיתי טעות שבחרתי במערכת ישראבלוג? זו אמנם המערכת המתקדמת ביותר אולם, רוב הבלוגים שם הם של נערות בנות 13-17 ולא שאני מזלזל בהן. נהפוך הוא, לפני עשרים וכמה שנים התעניינתי מאוד בנערות בגיל הזה, אבל... מאז זרמו מים רבים בירדן... * האם הבלוג שלי (אתם מוזמנים לבקר ולקרוא. הקישור כמובן מצורף) הוא בלוג "אמיתי" במובן הקלאסי של המילה או שמא הוא משהו אחר שרק עושה שימוש בפלטפורה הנוחה שהקים יריב. * האקסהיבציוניזם הלכה למעשה בכתיבת בלוג מפתיעה אותי ומתמיהה אותי. גם של האחרים וגם שלי. - - - - אני שמח להצטרף לפורום הזה.

ביקרתי בבלוג שלך

ואני חייב להגיד לך שברגע שראיתי שאתה שם שם תמונות עירום שכחתי מהטקסטים שלך (שאני חושב שלעיתים הם טובים בהחלט) ועברתי על כל הבלוג בחיפוש אחר תמונות (ברובם מוכרות ונשלחות במיילים לכולם). אח"כ גם קלטתי פה ושם שאתה חוזר ומזכיר את הרייטינג ואתה בהחלט מבין את מקומו של הסקס בהעלאת הרייטינג. ואכן, הצלחת. תוך זמן קצר השגת רייטינג גדול יחסית. ועכשיו השאלה היא מה הישגת בכך. אני אישית לא קראתי את התגובות כי לא מצאתי טקסט שימשוך אותי ואת הזמן שהייתי יכול להשקיע בפוסט או שניים טובים השקעתי בחיפוש אחר תמונות עירום. לפיכך, איני יודע כמה אנשים כתבו לך תגובות עמוקות וכמה הגיעו בעקבות התמונות. אם אתה סבור שהתכנים שלך שווים, שקול להוציא משם את מקדם הרייטינג הזה כי יכול להיות שהוא מביא לך יותר מבקרים אבל פחות עומק. מקווה שהסברתי את עצמי היטב.

איה@

New member
כמה תשובות../images/Emo26.gif

נכנסתי לבלוג שלך בבוקר (לא היה לי זמן להגיב עד עכשיו....) התכוונתי לגעור בך.... (על תמונות הסקס) לא כך משיגים רייטינג! אם אתה מצפה לקוראים בוגרים - ולתגובות הולמות. בנתיים ראיתי שהחלטת לעשות תפנית אני מברכת אותך על כך
לגבי שאר השאלות ממה שהתרשמתי - אתה כותב - יומן - ג'ורנל כמו שמכנים זאת באנגלית בלוג אמיתי - הוא בלוג שמביא קישורים ומתייחס גם לחוויות מהרשת. לגבי ה"נערות בישראבלוג".... לדעתי לא "חפרת" מספיק באתר - אני לא מסכימה איתך כלל וכלל שרוב הבלוגים הם של נערות בנות 13 אני מציעה שתתעמק - ותמצא גם בלוגים של בוגרים ובוגרות. אני שמחה על הצטרפותך לפורום - ומקווה לראות אותך כמשתתף פעיל!
איה.

ronen889

New member
אה... כמובן שהתמונות היו רק בשביל

הויזו'אל. לא היו תמונות בוטות מידי ואם היו, הן היו ממש מוקטנות באופן מודגש. זה מין סוג הומור כזה - "פינת סקס יומית בשביל הרייטינג," שתי פסקאות המהוות 10 אחוז לכל היותר מתוך הבלוג אבל גם עם אמירה מסויימת. (אוריינטציה לפורנוגרפיה המעניינת נשים כתגובה למגיבות בבלוג) בכל מקרה, על פי הנחייתו של יריב, התמונות ירדו ולא יהיו יותר, לפחות לא בגוף הבלוג (הפינה תעבור לאתר הבלוג). כן, יש פה ושם כמה בלוגים בישראבלוג של בוגרים. אני קורא אותם, מגיב להם, אבל דיברתי על הרוב וגם על הרוח הנושבת. בתחילת דרכי אחרי כל עדכון הלכתי לבלוגים שעודכנו עכשיו כדי להגיב. על כמעט כל 8-9 בלוגים מצאתי רק אחד של מעל לגיל 17. אני שוב רוצה להדגיש. זה על הכיפק להיות צעירים. העולם שייך לצעירים, ואני לא מזלזל באף אחד. אותי אישית זה לא מעניין לקרוא אותם.

לישקפה

New member
ובכן..

עוד לא נכנסתי לבלוג המדובר (גם זה יבוא) אבל- צ'מע, ביקרתי בישראבלוג ו..אני חושבת שכתיבת בלוג פה היא הרבה הרבה ידידותית. מבחינה טכנית. וגם חברתית. פה הכל פתוח.האווירה ידידותית. וויז'ואלית- הרבה, הרבה יותר יפה פה. לפי דעתי, תפוז בלוגים והא הדבר הבא אחריי ישראבלוג. תקפוץ תבקר ותתרשם - אני מציעה לך לפתוח בקטגוריית "פנאי ובידור". קליל זורם ונחמד. וכמובן- אתה מוזמן לקפוץ גם אליי להתרשם.

לישקפה

New member
רק תלחץ על השם שלי לכניסה לבלוג

ההודעה משום מה לא מאפשרת לי לקשר

scooby4

New member
לפי דעתי

הפלטפורמה זה לא הדבר הכי עיקרי בבלוג. העיקר שיש רשומות ואפשר להגיב, לא צריך יותר מזה - הפלטפורמה לא משדכת אותך לקטגוריה כלשהי. הפלטפורמה חשובה לנוחות של המשתמש ולא לרושם הראשוני של הקוראים, אם נוח בתפוז תהיה בתפוז ואם נוח בישראבלוג אז תהיה בישראבלוג (ואם נוח פרטי אז פרטי זה יהיה) - העיקר זה אתה שתהיה מרוצה. בקשר לשאלה של רונן: אני מסכים עם האחרים בקשר לתמונות סקס ולרציניות של הבלוג, זהו.

ronen889

New member
קפצתי והתרשמתי

בשלב זה נדמה לי שאשאר בישראבלוג

למעלה