כמה התגעגעתי !!!!

ברוריהה

New member
כמה התגעגעתי !!!!

שנים שלא הייתי פה. אבל יש לי תירוץ, העבודה ... אני פשוט טוחנת. ימים ולילות. שעות משונות שמזמן לא ראיתי כמו 4 לפנות בוקר ... רובכם כבר שמעו את הקיטור הזה, אז בקצרה ... לא ככה רציתי להיות אמא אתמול בלילה אפילו צחקתי עם מישהו במשרד שלוטן כבר בטח לא תזהה אותי ... * צחוק מריר * בכל מקרה, עבר עלינו המון ועשינו המון ויש לנו מלאן ת'לפים השווצות ... אז בואו נחזור קצת אחורה לליל הסדר .... את הסדר בילינו אצל בת דודה שלי. יש לה שלוש בנות מקסימות כשהקטנה בת שלוש. לוטן פשוט חגגה איתן.

ברוריהה

New member
אני מזהירה : זו עומדת להיות הצפה

ישבה כמו גדולה ואפילו טעמה יין (ואהבה
)

ברוריהה

New member
ובסביבות חצות נפלה שדודה !!!

לא לפני שנשארה ערה עד סוף ההגדה כולל הכל !!

אורלי99

New member
מתפרצת באמצע "ההצפה"

ברוריה, הילדה שלך מהממת. לאכול אותה יחד עם הקניידלך. ואין מה לדבר על החברות שלה...... יאאלה, עכשיו אני שותקת ומצפה לעוד תמונות. נשיקות ממיכאל

ברוריהה

New member
ואחרונה חביבה ...

לוטן יורדת מדרגות בהליכה ... אמנם עם עזרה של מעקה אבל עדיין אני מאוד גאה ...

אבא אסא

New member
אוי ברוריה, היא ממשיכה להפנט

המתוקיתי שלך. חולה עליה אין אין עליה היא הגדולה מכולן !!! מתי רואים אותך? תבואי למפגש אצל ימית בשישי הקרוב?

ashlaya

New member
מדהימה קטנה!

ברוריה לוטן מדהימה כרגיל ועם כל חוסר הזמן שלי כאן אני מציצה יותר ממך.... אני קצת מנותקת מהעולם בימים אלה בלי פלפון....שגנבו לי מקווה לסדר את העניין בקרוב ולחזור לקשר נורמלי עם העולם

ברוריהה

New member
אז זהו ... סימנו להיום ...

זה נראה הרבה אבל ממש ממש התאפקתי לא להגזים... בכל מקרה, עכשיו אחרי אגו טריפ קטן אני אתפנה לקרוא ... ושוב שמחה לראות את כולכן שוב !!!

dafdaf

New member
ברוריהההההה, לוטן פשוט כ"כ יפה../images/Emo70.gif

מדהימה
וברוכה השבה אלינו

למעלה