כמה התגעגעתי!!!

כמה התגעגעתי!!!

שלום לכל חברי הפורום המקסימים! זה כמעט בלתי אפשרי להסביר כמה התגעגעתי אל כולכם ואם יש משהו שחיכיתי לו כל כך, זה להרגיש אתכם שוב. כמו שלא קשה לדמיין, נהנתי מכל רגע, זו הייתה חויה עצומה מאוד משמח אותי לראות אנשים שמפרגנים גם מעבר לים, אבל... "עכשיו אני פה, איתכם להישאר.... אין מצב אחר"! והדבר הראשון שאנחנו צריכים להשלים הוא המפגש המשותף של כולנו. אני מבטיח שבימים הקרובים אריאל ואני נתאם זמן ומקום מתאימים ונוציא את העניין לפועל בהקדם. אני מאוד רוצה להכיר את כולכם, את האנשים שעומדים מאחורי המילים היפות שאני מתרגש לקרוא שוב ושוב. בהזדמנות זו מאחל לתלמידים שבניכם שנת לימודים מוצלחת-תהיו תלמידים טובים (לא כמוני), תשמרו על עצמכם ותהנו מכל רגע - בית ספר זוהי תקופה שכולנו מתגעגעים אליה בסופו של דבר, למרות שכרגע, אולי, זה לא ניראה לכם אפשרי :) אוהב אתכם כל כך ושמח לחזור! שלכם יוסי

i D a N 16

New member
../images/Emo24.gifיוסי אזולאי שלנו../images/Emo24.gif

התגעגענו!! ברוכים השבים לארצנו הקטנטונת,ארצנו היפה,תודה שאין כמוה בכל העולם
אני שמח לשמוע שנהנית,ומצפה בכיליון עיניים לראות אותך שוב
אני מאוד מקווה שכל מה שנסעת בשבילו,נעשה על הצד הטוב ביותר (גם ירח הדבש עם טלי
) בינתיים,אתה יכול להיות גאה ששני הסינגלים האחרונים מככבים בכל מדיה אפשרית
מקווה לשמוע ממך בקרוב, עידן

ניר86

New member
ברוך שובך התגעגנו !!!!

סוף סוף חזרת וכולנו התגעגנו ומחכים כבר לראות אותך במפגש פורום

dror2009

New member
יוסי!!!!!!

איזה כיף לראות את הודעה שלך פה! זה מעלה חיוך ענקי!אני נורא שמח שחזרת, ושנהנת בחו"ל. אנחנו פה בארץ ממש התגעגענו (אתה יכול לראות לפי הודעות שלנו..), אפילו כעמט נישברנו. אני ממש מחכה לראות אותך ואת כולם בפעם הראשונה, במפגש פורום של כולנו יחד בע"ה בלי נדר.היית חסר לנו!הקליפ לשיר "יום אחד איתך" שלך יצא פשוט מדהים, (טוב אני לא מתפלא,כי אתה וטלי מופעים בוא!). הטלוויזיה שלי בבית דולק כל הזמן על ערוץ 24, וכל פעם שאני שומע מהחדר את תחילת השיר אני רץ לסלון לראות, אמא שלי אומרת מה זה? "הקליפ הזה היה היום כבר, כמה פעמים אותו קליפ?.." ואני כזה אני עונה לה "ככה זה שאתה זמר מוצלח ברמה בנילאומית.."
אגב אני רוצה לנצל את הזדמנות ולהודות לאריאל שלנו, שגם אותו אנחנו כל כך אוהבים, וגם לניק, שעידכנו אותנו בכל מה שקורה איתך, ומסרו לנו את כל הדשי"ם שלך, וגם תודה על זה שאריאל כל פעם הזכיר לנו להצביע לשירים שלך! וגם לך יוסי שאתה ניכנס לפה ומפנה זמן לנו, מהזמן היקר שלך, אז תודה!

moranush86

New member
יוסי!! הגיע הזמן...

אני שמחה לשמוע ממך ואני שמחה שנהנית ברוך שבוך לארצינו היפה. אגב - הקליפ מהמם!! באמת...... kisses

וכ"כ מהר..

טוב לשמוע ממך! מקווה שתתגבר על הג'ט-לג כמה שיותר מהר,על השעות,וש"תנחת" כאן סופית.. אוהבים אותך!! - ה- פורום

mori17

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif גם אנחנו התגעגענו

ברוך שובך לארצנו
רציתי להגיד לך שאתה בנאדם שאין הרבה כמוך ואני אף פעם לא אומרת סתם דברים
כל בוקר אם נשאר לי קצת זמן אני מדליקה את המחשב ושומעת מוזיקה ואתה פותח לי את הבוקר
וגם במשך היום אני שומעת אותך. אתה פשוט מצליח לחרפן אותי עם הקול המהמם שלך
אני מכורה נורא למוזיקה היא משפיעה עליי בכל מצב שאני יהיה
רציתי להגיד לך
רבה
אני אומנם חדשה בפורום אבל אני אוהבת ת'שירים שלך מזמן
אז רק טוב שיהיה לך ושוב
אוהבת מורי

יוסי../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

איזה כיף שחזרת
!!! ואנחנו שמחים שנהנית
והקליפ ממש יפה!!! (תמסור לטלי שהיא מהממת
!!! וגם לעצמך
...) עכשיו אני אהיה תלמידה טובה רק כי אמרת
סתם
אבל...תודה
המוןןןן חיבוקים
ונשיקות

yaelala14

New member
ברוך השב! התגעגענו כל כך!

הקליפ החדש של "יום אחד איתך" יפה מאודד! וגם היומן!! עשיתי הכל בשביל להשיג אותו והצלחתי!

ברוך שובךךךךךךך

יאוו יוסי היתגעגענוו אליךך המון המוןן המוןןןןןןן הקליפ החדש "יום אחד איתך" פשוט ליגההההההה כזההה יפההה מילההההה חולהה עליךךךךךךךךךךךךךך

orianush

New member
יוסיייייייייי איך התגעגעתיייי ../images/Emo13.gif

ברוך שובך לארץץץ אני שמחה מאוד שנהנת ותדע לך שגם אנחנו מאוד מאוד מאוד התגעגענו
אתה לא יודע איזה חיוך עלה לי על הפרצוף שראיתי שכתבת חח מחכה למפגש :) ובאמת מגיעה תודה ענקית לניקי ואריאל שהשתדלו כל הזמן לעדכן אותנו במה שקורה איתך אז תודה!

9B9

New member
סוף סוף אתה כאן!!

התגעגענו!!!! אין לך מושג איך חרשתי על הדיסק מתי שלא היית כאן..מוב שעשיתי את זה חלק מהשירים שלך הפכו להימנון אצלנו..חח שמחה שאתה כאן

יוסי!

היי אני חדשה ואני מקווה שתהיה לי תהזדמנות להכיר אותך! אתה מדהים ואתה שר מדהים... הדיסק החדש שלך מושלם... אוהבת אורטל

למעלה