אני ממש לא סובלת שמדברים על המשפחה שלי כאילו הם מכירים אותה. עזבו שהם מדברים כאילו הם מכירים את "אוחזת ענף השקד" אחותי... הם ממש לא מכירים אותה וממש לא קוראים לא "אוחי"... או למשל להגיד שאחת האחיות שלי שינתה את שמה...מה זה הבולשיט הזה? כאילו היא אמרה לכם את זה? לא נראה לי!! היא גם לא יכולה לקרוא לעצמה איך שהם אמרו...מסיבה אחת.. והיא שמורה לנו במערכת במשפחה. דרך אגב, מי שרוצה לדעת מדוע אין "אוחזת ענף השקד" יכול לשלוח לי מסר ואני אסביר לו.. החלטתי שלא ממש אכפת לי על השמות שלנו כרגע. חוצמזה אחרי שכל זה ירגע אף אחד לא יזכור. וגם מי שצריך לדעת את השם האמיתי שלי יודע.
אין מה לעשות קשורה ובהחלט...למעשה יוכלו להעיד כמה שנפגשו איתי שיש לי שם שהולם מאוד את המשפחה המוזרה שלי... קצת התעצבנתי על מה שכתבו כי ברגע שאתה שייך למשפחה הזו ומדברים עלייך כאילו מכירים אותך זה יכול להכניס אותך לאטרף..
אבל חשבתם פעם על אלה שנותנים שמות שביחד עם שם המשפחה יוצרים אפקט? יש כאלו שנותנים לילדים שם פרטי שזהה לשם המשפחה (החבר שלי משייך אותם למשפחת בייגל בייגל. לי זה דווקא מזכיר את מיג'ור מיג'ור מיג'ור) - היה לי מרצה בשם אהרון אהרון, ובפיזיקה, יש אחד משה משה. ויש את אפקט הסלב - חבר של חבר נולד למשפחת צבי וקראו לו שבתאי...