כמה התחבטויות שנחסכו מאיתנו,

XUXA141

New member
מילא זה אבל..

מה קורה כשיש לחץ משפחתי כבד לקרוא לרך הנולד על שם סבא ירחמיאל? צריך עצבי ברזל כדי להתמודד עם זה.

מג'יק...מה זו ההשתוללות שלך שם

בשרשור? מדובר בנשים רגישות, את לא יכולה לערער את שלוותן...

magicgirl1983

New member
חחחח צט'ערת

אני ממש לא סובלת שמדברים על המשפחה שלי כאילו הם מכירים אותה. עזבו שהם מדברים כאילו הם מכירים את "אוחזת ענף השקד" אחותי... הם ממש לא מכירים אותה וממש לא קוראים לא "אוחי"... או למשל להגיד שאחת האחיות שלי שינתה את שמה...מה זה הבולשיט הזה? כאילו היא אמרה לכם את זה? לא נראה לי!! היא גם לא יכולה לקרוא לעצמה איך שהם אמרו...מסיבה אחת.. והיא שמורה לנו במערכת במשפחה. דרך אגב, מי שרוצה לדעת מדוע אין "אוחזת ענף השקד" יכול לשלוח לי מסר ואני אסביר לו.. החלטתי שלא ממש אכפת לי על השמות שלנו כרגע. חוצמזה אחרי שכל זה ירגע אף אחד לא יזכור. וגם מי שצריך לדעת את השם האמיתי שלי יודע.

magicgirl1983

New member
חחח

צודק...אבל בדרך כלל את השם שלי זוכרים בדיוק...אמממ שתי דקות ואחרי זה, זה פורח מזיכרונם כאילו לא היה. רק בגלל שמעולם לא פגשו בי..

magicgirl1983

New member
אגדי ביותר

אין מה לעשות קשורה ובהחלט...למעשה יוכלו להעיד כמה שנפגשו איתי שיש לי שם שהולם מאוד את המשפחה המוזרה שלי... קצת התעצבנתי על מה שכתבו כי ברגע שאתה שייך למשפחה הזו ומדברים עלייך כאילו מכירים אותך זה יכול להכניס אותך לאטרף..

אם הבנתי נכון, אז את "אוחזת", מה

שאומר שיש לנו מגה מגה מגה מגה סלב בפורום. (מג'יק, מאחר וכבר נדברנו שההומור שלך ושלי, לא תמיד מובן, יש לציין כי הכל נכתב בהומור ובכיף)

Anathema Device

New member
"אבא קורא לי חשינקה

ואמא קוראת לי מהר שלל מהר הביתה, או שאני אקרא לשאר ישוב" "מי זה שאר ישוב?" "שאר ישוב זה אחי הבכור" >ציטוט חופשי מתנ"ך עכשיו<

prizman

New member
שירשור מקסים בפיגורו

אבל לא ברור לי הדילוג בין הפורום הזה להוא. ניסיון לקבלת החלטה סופית?

Anathema Device

New member
מילא שמות חריגים

אבל חשבתם פעם על אלה שנותנים שמות שביחד עם שם המשפחה יוצרים אפקט? יש כאלו שנותנים לילדים שם פרטי שזהה לשם המשפחה (החבר שלי משייך אותם למשפחת בייגל בייגל. לי זה דווקא מזכיר את מיג'ור מיג'ור מיג'ור) - היה לי מרצה בשם אהרון אהרון, ובפיזיקה, יש אחד משה משה. ויש את אפקט הסלב - חבר של חבר נולד למשפחת צבי וקראו לו שבתאי...

magicgirl1983

New member
אמממ אז כדאי שאני אשתוק

השם שלי לא יותר טוב מ"אליהו אליהו" שעבד איתי

Anathema Device

New member
אם זה מנחם אותך

יש גם כאלו שעושים את זה לעצמם. שמעת על זה שנולד שי והחליף את שמו לאלוהים?

למעלה