כמה וידאויים חמים מהתנור...

handlessman

New member
כמה וידאויים חמים מהתנור...

טוב בעצם לא כל כך, בואו נגיד שהם מהשנים האחרונות ולא משנות ה-90 או משהו... סתם שוטטתי לי באינטרנט ומצאתי אותם... הראשון - הקליפ של "בליבי"!!! (גם אני לא ידעתי שיש קליפ לשיר הזה) השני - דויד ואדם ברוזה ב"מתחת לשמיים" במופע החימום לרוג'ר ווטרס! השלישי - חלק מהשיר "עכשיו מחר" של דויד באולפן ההקלטות... זה היה איפה שהיו גם שני הסרטונים האחרים אז שמתי גם את זה אפילו שזה לא מי יודע מה איכותי... Enjoy !!!

glitter8

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif איזה יופי!!!

הקליפים ממש מקסימים!!! כל הכבוד עמריקי!! מאיפה ידעת על קיומם?

וואוווו.אהבתי את הקליפ של בליבי.

לא ידעתי על קיומו בכלל. כל הכבוד למי ששם קישור. התרגשתי ממנו מאוד. קליפ יפה. בייחוד אהבתי את הקטע שבו הראו את הילדים משני הצדדים והם שרו יחד את השיר

glitter8

New member
רק הקטע של האמבולנס

והבדיקות במחסומים היה מיותר לדעתי..

חחח...איזה יפה...

ידעתי על קיומם של שלושתם... אבל תמיד עמרי מקדים אותי!...הוא פשוט יותר יצירתי והוא חשב על להעלות לפה קישורים.... בכל אופן... נכון זה נראה כאילו עמרי ולא אדם הוא זה שמנגן עם דיויד בחימום!?

glitter8

New member
אכן כן!

מרחוק אדם נראה בול כמו עמריקי שלנו! אינשאללה גם אתה תזכה לנגן איתו!

lile0

New member
כל הכבוד עומריקי, ידעתי שאפשר לסמוך

עליך שלא תפספס כלום!האתר הזה בכלל מגניב, יש בו קישורים לכל מיני קטעים מתוכניות ילדות כמו רחוב סומסום, יש בו את הקטע שכרובי רוצה להיות שם, מכירים? פשוט ענק!!

lile0

New member
הצלחתי! ../images/Emo178.gif

קצת צולע אבל עדיין מקשר

handlessman

New member
נתת קישור לא טוב...

יש שם שתי גירסאות של הסרטון הזה, ששני אנשים העלו, הקישור שאת נתת לא עובד, אז אם אנשים עצלנים ולא מוכנים ללחוץ על הסרטון שמתחת ברשימה, אני אתן קישור לשם...

lile0

New member
כבר חשבתי שאני בסדר..

תודה על שיתוף הפעולה

handlessman

New member
חח מכיר את כרובי רוצה להיות שם...

את או קרן שלחתן לי את זה במייל...

glitter8

New member
חח..גם לי שלחתן...

ואני מאד מאד רוצה להיות שם!! אבל האמת? טוב לי גם כאן!! איתכם.
יאללה , שרשרו, איפה אתם רוצים להיות? שם או כאן?

popikon23

New member
אני רואה שגם לפורום יש

את הסימפטום שמדברים לקרן או ללילך בלשון רבים... בד"כ זה הולך ככה: קרן, מה אתן רוצות לאכול? קרן, מתי אתן באות היום? כמובן שזה תקף גם ללילך. אז כן, אני שלחנו לכם את האי-מייל
ובהקשר לשאלה של כרובי: אני רוצה להיות איפה שלילך נמצאת

handlessman

New member
חח וואלה צודקת

עוד לפני שידענו שאתן תאומות ושבכלל יש קשר ביניכן חוץ מזה ששתיכן גרות בירושליים תמיד איכשהו קישרתי ביניכן... נגיד מישהו שואל אותי את מי לשאול משהו אז אני אומר לו "אולי ענבל יודעת, אולי קרן או לילך יודעות..."

lile0

New member
אבל התרגלתי לזה

לפעמים אני אפילו מדברת על עצמי בלשון רבים, סוג של פיצול אישיות

למעלה