כמה זה אמיתי או שבאמת אין גיל לאהבה?

Yali9

New member
כמה זה אמיתי או שבאמת אין גיל לאהבה?

http://www.clarin.com/diario/2007/09/28/um/m-01508349.htm
 

Shir17

New member
יהלי ... מאמי , לא לחיות בסרט !

ברור שהיא העבירה ירושה של מליונים על שמו, אין סיכוי בחיים שדבר כזה יקרה בגלל אהבה... בואי נהיה ריאלים.
 

אלון 58

New member
מה זה "עאלק"...?

צריך תרגום?זה בספרדית
 

כרוני

New member
אני רואה שיש לך הרבה זמן פנוי

פאקינג שישי בלילה.....צאי לבלות....לחפש בחורים חסונים.... בסוף תמצאי את עצמך בת 81 ולא נשואה.....
 

maozeitan

New member
אם זה יקרה ויהיה לה מיליונים אז אני אעמוד

בתור... אגב בספרד היה מקרה דומה של בחור אפריקני בן 25 שהחתן עם בת 80 ומשהו ממוצא בלגי ושללו לו בקשה לאזרחות בגלל שלא האמינו שזה חתונה אמיתית אלא למטרת ניירת.
 

Yali9

New member
70 כרוני, 70

ושלושה דברים נוספים מעצבן אחד- 1. תפסיק להיות מוטרד מחיי האהבה שלי. 2. אני לא מחפשת 3. מה אתה עושה ער בשעות כאלה? מחכה שיואל ישלח לך הודעה או שלא מצאת בחורות חתיכות בבילוי של שישי יהלי.
 

maozeitan

New member
אין לו כסף להזמין בחורה לשווארמה של חזי

את רוצה שיבואו אליו חתיכות??? פחחחחח אפילו אופניים להרכיב אותן על הרמה אין לו
 

maozeitan

New member
ומה יש לך להציע? בטח אתה בוכה להן בדמעות תנין

חחחח וככה כובש אותן
 

yoelmati

New member
סליחה??? מה אני קשור לעניין?

ואם כבר את משתמשת בפטנט המספור שלי, אני אעשה דבר דומה: 1. היחסים ביני לבין כרוני הם מקצועיים בלבד. אם מפריע לך שאני והוא מתכתבים בפורום את מוזמנת לא לקרוא ובטח שלא להגיב. 2. אפילו לי, (כן כן, עד כמה שזה לא נראה ככה) יש גבול לכמות הזמן שאני מקדיש לפורום, ובטח ובטח שאני לא רובץ פה בלילות הסופ"ש. 3. לא שמעתי את הביטוי "בחורות חתיכות" מאז ימי "אסקימו לימון" העליזים. המילה התקנית כרגע היא "כוסיות", לא? ובקורדובה אגב נהוג להשתמש ב- GATOS או GATITOS (תלוי בגיל ובהיצע). 4. עד כאן הכל בהומור ואני מקווה שתקחי את זה בקלות. 5. לגבי הזקנה והסוטה: אתמול בטלוויזיה דיברו על זה הרבה. בתמונה לא רואים, אבל הבחור הזה דפוק ברמות, יש לו הפרעת אישיות, טיקים בפנים, והאוזן שלו מעוותת (לא קשור, אבל סתם שתדעו). הזקנה או האישה המבוגרת, איך שתרצו לקרוא לה, בכלל לא מיליונרית... היא השאילה לדוגמא את מעיל הפרווה ואת השמלה מחברות שלה, הם הלוו כסף מחברים כדי לממן את האירוע, ואת ירח הדבש הם קיבלו בכלל במתנה. אגב היא גידלה את הבחור בבית שלה מגיל 15, אחרי שאמא שלו נפטרה, ועוד לא הבנתי מי מהם יותר סוטה, בהתחשב בעובדה שזה כנראה לא קשור לכסף.
 

כרוני

New member
משהו פה בעל תואר לפסיכולוגיה?

1. הבחור "התאהב" במשהי שתפקדה בתור אמא שלו מגיל 15. 2. הגברת "התאהבה" במשהו שהיא תפקדה כאמא שלו כמעט עשור. 3. הבחור "התאהב" במשהי שהשחלות שלה סיימו לשחרר ביציות כבר יובל..... 4. ימי אסקימו לימון העליזים זה עשרים שלושים שנה אחורה. כיאה לבחורות בנות 40
5. בקורדובה אני מאוד אהבתי את המילה YEGUA.....
6. יחסים מקצועיים בלבד??? ויקום הגזר ויכה את הגנן??? לילות על גבי לילות של ייעוץ והכוונה מקצועית.... תתבייש !!!
ומה עם שנים על גבי שנים של שנאה ספורטיבית יוקדת ....
אין. אין תכלית לחיי יותר.......
 

maozeitan

New member
todos los GATOS por la noche son pardos

וד"א כוסיות.... מאיפה באה המילה??? כאילו כו... קטן מהלך ויפה (אישה יפה) ??? אז איך תסבירו את המילה כוסונים??? מאיפה זה צצ?
 

כרוני

New member
70 זה 2054

2070 זה 86 1. הפסקתי 2. מצאת? 3. (א) צודקת. יותר מדי פרחות בהרצליה פיתוח.
(ב) מה עשיתי ער? המחשבות שלי נדדו. (ג) מסכן יואל...מפילה עליו תיקים....
 

Yali9

New member
בתגובה לכל המגיבים

בהתאם לשיטתו של יואל (יש פטנט רשום על שמו בארגנטינה...) 1. הנה דוגמא למשהו שלא קשור לכסף אולי זו בכל זאת אהבה. אם זה היה הפוך אז היו אומרים על הסבא שהתחתן עם מישהי בת עשרים ומשהו שהוא הצליח בטרוף אם זו אשה אז היא כבר מופרעת והוא פסיכופאט עם תיקים ואוזן עקומה .... סתם רעים. 2. מעוז - הכל נמדד בכסף ? לא חושבת. אבל אני גם לא בטוחה לגבי הסנטימטרים, נשאיר את זה ככה. 3. יואל - אסקימו לימון - לא ראיתי - מודה; המילה שציינת - לא אוהבת להשתמש בה; והזמן שאני משקיעה בפורומים בשישי שבת - תולדה של מצב שגם אתה תהיה חשוף לו עוד כמה שנים. 4. כרוני - תפסיק למספר לי שנים. מאוד אבל מאוד מרושע מצידך. יהלי.
 
למעלה