סליחה??? מה אני קשור לעניין?
ואם כבר את משתמשת בפטנט המספור שלי, אני אעשה דבר דומה: 1. היחסים ביני לבין כרוני הם מקצועיים בלבד. אם מפריע לך שאני והוא מתכתבים בפורום את מוזמנת לא לקרוא ובטח שלא להגיב. 2. אפילו לי, (כן כן, עד כמה שזה לא נראה ככה) יש גבול לכמות הזמן שאני מקדיש לפורום, ובטח ובטח שאני לא רובץ פה בלילות הסופ"ש. 3. לא שמעתי את הביטוי "בחורות חתיכות" מאז ימי "אסקימו לימון" העליזים. המילה התקנית כרגע היא "כוסיות", לא? ובקורדובה אגב נהוג להשתמש ב- GATOS או GATITOS (תלוי בגיל ובהיצע). 4. עד כאן הכל בהומור ואני מקווה שתקחי את זה בקלות. 5. לגבי הזקנה והסוטה: אתמול בטלוויזיה דיברו על זה הרבה. בתמונה לא רואים, אבל הבחור הזה דפוק ברמות, יש לו הפרעת אישיות, טיקים בפנים, והאוזן שלו מעוותת (לא קשור, אבל סתם שתדעו). הזקנה או האישה המבוגרת, איך שתרצו לקרוא לה, בכלל לא מיליונרית... היא השאילה לדוגמא את מעיל הפרווה ואת השמלה מחברות שלה, הם הלוו כסף מחברים כדי לממן את האירוע, ואת ירח הדבש הם קיבלו בכלל במתנה. אגב היא גידלה את הבחור בבית שלה מגיל 15, אחרי שאמא שלו נפטרה, ועוד לא הבנתי מי מהם יותר סוטה, בהתחשב בעובדה שזה כנראה לא קשור לכסף.