כמה זה זלוטי אחד

כמה זה זלוטי אחד

בכסף ישראלי? אילו מטבעות זלוטי יש בפולין? כאילו,בישראל יש את השקל,שתי שקל,חמש שקל ו10 שקל,ובפולין? והשטרים?

sss91

New member
אל תעשה את זה לעצמך!

אם זה בשביל המסע..ממש אל תעשה את זה! אתה לא תצטרך כל כך הרבה כסף שם...וסתם אחכ להיתקע עם זה זה מבאס כי אין לך מה לעשות עם זלוטי פה..

...

אז 1000 שקל..כמה זה? יורו של השטרות אני לא מוכן להוריד עוד..כמה זלוטי זה? חוץ מזה אני צריך לקחת גם יותר זלוטי{מטבעות} וגם אני רוצה שיהיה לי כמה שטרות ומטבעות למזכרת..

sss91

New member
קצת פחות מ2000 זלוטי...

אני אישית החלפתי בדשה תעופה 100 שקלים... הם שימשו לי בהתחלה לשירותים ולקצת אוכל ושתיה מה שנתנו לקנות... זה באמת הספיק! אחכ היינו בקניון הראשון בורשה שם היה איפה להחליף את הכסף..אז החלפתי עוד 60 דולר בערך... וכשהם נגמרו החלפתי במלון האחרון בקרקוב... באמת שעדיף שתחליף בארץ מעט כסף ועדיף בשקלים...ותביא עוד כסף בדולרים או יורו... חבל שתיתקע בסוף עם כסף סתם.. בכל מקרה יישאר לך כסף למזכרת! מקווה שעזרתי.. ואם תבחר לא להשתמש בעצות..אז לא נורא... :)

Old Cat

New member
כאילו, באיזו שפה זה "שתי שקל" או "שטרים"?

אולי אפשר קודם, לפני שלומדים על המטבעות של פולין, ללמוד עברית ולא שפת "כאילו" ? הזלוטי שווה היום, בהשוואה על בסיס הדולר או היורו, בערך 1.56 ש""ח לכל זלוטי. בהתחשב בעלויות ההמרה, כדי לחשב מחיר אמיתי יחסית לישראל צריך לחשב זאת לפי 1.63 - 1.65 ש"ח לכל זלוטי. מצורף קובץ עם תמונות של מטבעות ושטרות בפולין.

trigotrigo

New member
חחח רק אל תהרוג אותו אחי ../images/Emo13.gif

גם אני לא סובל שגיאות בעברית, אבל בלי לתת על הראש לאחרים על זה יותר מדי.

Carmelo Anthony

New member
חחח.. לא זיהיתי אותך בלי הצבע האדום...

איך הגעת לפה?

למעלה