כמה זה מגעיל מצידי בפנים שמחתי

כמה זה מגעיל מצידי בפנים שמחתי

יש לי ידידה טובה כבר הרבה מאוד זמן, 7-8 שנים, כמעט מיד מתחילת חיי הבוגרים. אנחנו חברים טובים לאורך התקופה עם עליות וירידות בתדירות הקשר. היא נשואה כבר שנתיים ובקשר עם בעלה כ 10 שנים. השבוע היא סיפרה לי שהיא רבה עם בעלה מריבה משמעותית, והיא לא יודעת אם זה ימשיך, היא המשיכה להתנהג כאילו דבר לא קרה, ואף אחד מהסובבים אותה לא שם לב שמשהו קרה, באמת שהדבר היחיד שאני רוצה זה שיהיה לה טוב, איתו או בלעדיו, אבל בתוך תוכי גם שמחתי, כן שמחתי, זה דבר נורא מגעיל מצידי, אבל זה קרה. אני אשמח עם ההדורים בינה לבין בעלה ייושרו, אבל אני גם אשמח אם לא במקרים מסויימים, בכל מקרה אני אשמח שרק יהיה לה טוב.

ע ו פ ר ה

New member
היי פעם הייתי....

גרמת לי לחייך. לא, אני לא שמחה לאיד. ואני גם לא שופטת אותך. אני רק קוראת ורואה איש שיש לו ראש ויש לו לב. הלב שלך שמח. ואז הגיע הראש ואמר לו: לב, זה לא יפה לשמוח, זה לא יפה מצידך. אני גם מאחלת לידידה שלך כל טוב איתו או בלעדיו. מריבות זה חלק מהחיים. הן עוזרות לנו לצמוח ולהכיר את עצמנו יותר. ואתה, אני שמחה ששמח לך. ומאחלת לך כל טוב. באהבה עופרה

מוזר אבל גם עכשיו אני שמח

שמחתי גם שכעסה ורבה איתו מריבה של ממש, וגם עכשיו שהכל הסתדר ביניהם, לא יודע אפילו להגדיר מה גרם לי אושר גדול יותר. אני באמת שרוצה בטובתה ואולי כאן התשובה, אבל השמחה משתי נקודות הקיצון מוזרה לי.

ע ו פ ר ה

New member
רק אצלך נמצאות התשובות

תנסה לעשות תרגיל אולי בכתיבה. קח שני דפים או דף אחד שתחלק לשניים. חלק אחד יהיה הדף של השמחה מצד אחד. והחלק השני יהיה של השמחה מצד השני. דמיין שאתה מנהל שיחה עם שניהם. תבחר באיזה צד אתה מתחיל. תודה לו על כך שהוא קיים ושבא ללמד אותך דברים חדשים. ותתחיל לשאול שאלות. תזכור שלכל אחד מהצדדים יש כוונה טובה עבורך. שניהם רוצים שיהיה לך טוב. אז תתחיל אחרי ההודיה בשאלה של: מה אתה רוצה להגיד? מה אתה רוצה עבור עצמך, כשאתה כל כך שמח? מה אתה רוצה עבורי כשאתה כל כך שמח? אחר כך תחזור על התרגיל הזה עם הצד השני. ואז תחזור אל עצמך ותשאל את עצמך מה אתה לומד מהשיחה הזו. תוכל לחזור ולשוחח עם שני החלקים עד שתבין את השמחה משתי נקודות הקיצון. באהבה עופרה

just 20 f

New member
זה רק מראה כמה אתה מקסים...

מזכיר לי את החבר הכי טוב שלי
מי היה מאמין... מי היה מאמין שיש כאלו אנשים... פעם היית אופטימי? זאת לא שאלה של אופטימיות, זאת המציאות שיש אנשים כמוך עם לב טוב.

ויהיה לה טוב

כי היא חזרה אליו, לא נכנסתי לפרטים אבל יושרו ההדורים, אני שמח בשבילה מאוד, כי באמת מגיע לה שיהיה לה רק טוב.

חומד70

New member
עופרה קוראת אותך לא פעם ולא פעמיים

כמה טוב שיש אחת כמןך כאן. פשוט נהדרת...רואים את הרוחניות שבך ואת הטוב שאת ממליצה..

למעלה