כמה זה שווה?

fr!$h

New member
כמה זה שווה?

כמה זה שווה? מעבד חזק במיוחד P4- 1.7Ghz 400Mhz FSB . ® Intel לוח אם Winnipeg 400Mhz FSB ® Intel מקורי. זכרון ראשי 128MB SDRAM דיסק קשיח SAMSUNG 20GB UDMA IDE כרטיס גרפי Riva TNT2 32MB AGP כרטיס קול ADI AC97 1024V כונן דיסקטים ´TEAC 1.44MB 3.5 כונן תקליטורים SAMSUNG CD-ROM X52 בעל מנגנון A.B.S לניטרול רעידות כרטיס מודם 56K V.90 PCI מארז MIDI ATX 300W ייעודי ל-P4 מאושר ®Intel מקלדת Internet ® Microsoftעם 7 לחצני חיבור אינטרנט עכבר Intelli-WEB ® Microsoft רמקולים 180W מסך ´´17 איכותי גודל נקודה 0.24 בעל קרינה נמוכה SAMSUNG 750 מערכת הפעלה טעונה בעברית עם ספרות נילוות 98 . ® Microsoft WINDOWS נורטון אנטי וירוס 2001 טעונה במחשב

fr!$h

New member
וכמה זה שוה????

לוח אם: A7V133-C (Socket A) - PC133 - PCI -1 - AMR - 4x UATA 100 - ATX [ASUS מעבד: Athlon Thunderbird (K7 Socket A - 266BUS) 1.4 GHz [AMD כרטיס מסך: Hercules- 3D Prophet 4500 - 64MB TV-OUT (retail) [Hercules דיסק קשיח: MAXTOR (5T030H3) - 30GB - 7200 RPM - ATA 100 זיכרון 256 mb SDRAM PC 133 (MT8LSDT1664AG - 13E) כונן TEAC 1.44 MB CD-ROM: ASUS X50 כרטיס קול: Sound Blaster Live Value - creative מארז - Evergreat NT - 989 - B2 Midi - 300W ATX (P4 compatible) מקלדת Quantum 104 - PS2 עכבר Logitech Pilot internet - PS2 (OEM) רמקולים PMPO 180W

קצת קשה להגדיר על מחשב

שווה או לא שווה. כל מחשב צריך להתאים לצרכים של המשתמש בו. ולכן כל מחשב שונה ממחשב אחר. לי , לדוגמה , יש מחשב פשוט (מעבד 266) ואני משתמש בו בעיקר לאינטרנט ו-MP3. בשבילי הוא שווה את ההוצאה עליו. אבל מי שעובד עם עריכות וידאו אז המחשב שלי לא שווה גרוש. אתה צריך להתאים את המחשב לדרישות שלך , ואז הוא יהיה שווה לך כל שקל שתוציא עליו. אמיר.

fr!$h

New member
המחשב משמש למשחקים!

האם זו תיהיה קניה נבונה?

אז ככה

אם המחשב למשחקים אז אתה לא צריך מחשב על , ולכן חבל על הכסף. ועכשיו למפרט שציינת: חבל להוציא הרבה כסף על מעבד 1.7G. לגבי הזכרונות - מעבד מסוג P4 עובד אך ורק אם זכרונות מסוג RDRAM (ניתן לשים זכרונות SDRAM על בורדים מסוימים אבל אז זה כמו לשים מנוע של פרארי בסוסיתא - יקר ולא סוחב). בשביל מה אתה צריך מערכת ניטרול רעידות ל-CD-ROM? אתה מתכוון לשים את המחשב באוטו? חבל על הכסף. ואם כבר אתה קונה יחד עם המחשב מערכת הפעלה , ואתה תשתמש בעיקר למשחקים אז למה לא מילניום? אני עדיין טוען שהמפרט שצירפתי בהודעה הקודמת (התמונה) עדיף. מעבד קצת יותר חלש אבל מספיק חזק למשחקים. כרטיס המסך כולל יציאות חיצוניות לטלויזיה - מעולה למשחקים. אני מצרף את הקובץ שוב למקרה שלא מצאת אותו. וכמו תמיד , אני אשמח לענות על כל שאלה. אמיר.

למעלה