כמה זו טעות?

כמה זו טעות?

קבעתי עם ידיד מאוד טוב, שמקרה באמצע הידידות הוא היה גם האקס (היינו ידידים 6 שנים, אחכ חברים, אחכ לא דיברנו איזה 4 חודשים ולאחרונה חזרנו לדבר שוב). בכל מקרה קבענו להפגש בסופש לסרט וארוחה ושינה משותפת. עוד פרט חשוב: שבועים אחרי שנפרדנו הוא התחיל לצאת עם מישהי שעדיין חברה שלו בימים אלו. כשהודעתי לו שהוא יישן בחדר אחר הוא ענה "אל תהיי טיפשה" ושנישן באותה מיטה. הבחור פלרטטן לא קטן ולצערי לא ממש נאמן ושנינו יודעים את זה וגם יצא לנו לדבר ברצינות על הנטייה הזו שלו כמה פעמים. אני יודעת שאני לא אעשה שום דבר שיגרום לו לסכסוך עם החברה. אני ממש רוצה זמן איתו כי ממש כיף לנו ביחד ויש לנו המון שיחות שדחינו ל"מתישהו". האם זה טעות ענקית או שאני סתם טיפשה?

Vdrums

New member
שוב עולה ההוכחה שאין דבר

כזה ידידים בטח ובטח לא אחרי שהייתם חברים, אי אפשר לחזור אחורה. לבן אדם יש חברה והוא יווצא איתך? חתיכת חלאה זה מה שיש לי לומר וחבל שאת נמשכת לאנשים כאלה.

magenta73

New member
הוא פלרטטן לא קטן

הוא נואף, לא נאמן... וגם לא ממש מפרגן או מכבד אותך. אז ממה את רוצה שנבחר? א. טעות ענקית או ב. את טיפשה? שתי האופציות לא ממש משהו, לא?...

mika tal

New member
מתוקה..

"אל תהיי טיפשה" תצאי ענקית ותעיפי אותו לכל הרוחות... זה סתם כאב ראש, טוב לא ייצא לך ממנו. מיקה

03lior

New member
כמה כייפ שיש חברים ללא מתחים

חביבתי זה חלק מהחיים תהני כל עוד אפשר טוב לך איתו ליום יומים? לכי על זה ואל תקשיבי לקנאים. תעשי רק מה שטוב לך

בואי נחשוב על זה בהגיון -

אין ספק שהבחור מחפש זיון קל - כלומר, אני לא רומז שאת קלה, אני אומר שמכיון שהוא כבר היה שם הרבה יותר קל לחזור... ואם אני לא טועה - קבעתם ביחד פגישה שכללה גם שינה - משותפת או לא משותפת - האופציה לכך ניתנה ע"י שניכם. עכשיו את צריכה לחשוב : בא לך ? מתאים לך סקס שכזה ? משהו שהוא יותר יצרי ופחות רגש ? אם כן - אז את בדרך הנכונה - ולמרות כל מה שיגידו לך כאן - זה בסדר גמור. את לא רוצה להיות הסיבה לכך שחברתו תפגע ? מותק - אני אגיד את זה בצורה הכי פשוטה - הוא יבגוד בה איתך או בלעדייך. והיא תגלה את זה בשלב מסויים ותאלץ להתמודד עם המידע הזה. אני מניח שאת פשוט רוצה להיות "הבסדר" בכל הסיפור הזה, להיות זו שיודעת שכול הילדים בכיתה מעתיקים במבחן אבל לא להעתיק בעצמך. כדי שהמצפון שלך יהיה נקי - וגם זה בסדר גמור. להיות אחד מהקופים שמכסה את העיניים או את האוזניים זו גם דרך להתמודד. אז למה שלא פשוט תפגשו לסרט ולארוחה, תשלימו פערים בשיחה ותסיימו את זה שם וכל אחד יחזור לביתו ? - לא רעיון יותר טוב ? או שאולי את באמת רוצה קצת יותר מזה ?

asian girl

New member
אם כבר שאלת../images/Emo15.gif

אז את כן טיפשה... ותשאלי את עצמך למה את עושה את זה. את ממש צריכה זמן איתו? למה? ואם השיחות איתו חשובות באמת אז איך זה בדיוק קשור לשינה משותפת? משהו לא מסתדר פה...

למעלה