כמה זמן אפשר להיתקע בשדה התעופה אם חושדים בך

דניאלו8

New member
כמה זמן אפשר להיתקע בשדה התעופה אם חושדים בך

שאתה רוצה להישאר באופן לא חוקי, גם אם אתה לא?
מישהי אמרה שמכירה מישהו שנסע לאמריקה, ופקיד ההגירה היה פרנואיד וחשד שרוצה להישאר באופן לא חוקי וכלא אותו עד הבוקר, ואז שלחו בחזרה.
אבל מה אם אין מקום פנוי בטיסה הקרובה, אם זו עונה אם הרבה תיירים. כמה זמן מישהו יכול להישאר כלוא בחדר שהוא כמו כלוב? האם זה יכול לקחת ימים ואפילו שבועות? נשמע לי שאפשר להשתגע מזה. ולא, אני לא רוצה להגר לאמריקה ולא כלום. טוב לי כאן. אבל מישהו יכול לחשוד בלי סיבה. קורה כל הזמן.

ANZ1

New member
באופן תאורטי כן

במציאות זה לא קורה
אלא אם חברת התעופה שטסת איתה פשטה את הרגל
או לחלופין אם יזרקו פצצת אטום על ישראל אחרי שתטוס ממנה...
אחרת
רוב האנשים הרגילים שאין להם עבר בעיתי נכנסים
ורוב אלו שמגורשים חזרה, עולים על מטוס תוך כמה שעות
למרות שתשאל את טום הנקס, הוא עשה סרט על אחד שנתקע חודשים בשדה התעופה

Boston Guy

New member
הפרוצדורה להחליט אם נכנס או לא לוקחת שעות בודדות

ברגע שהחליטו שלא נכנס - האדם יחכה לטיסה הראשונה שעליה יצליחו להעלות אותו חזרה כלעומת שבא - באותה חברת תעופה.מהרגע שההחלטה לסרב לו כניסה נעשתה - האדם מוגדר "במעצר".לרוב מדובר על פחות מ 12 שעות - שאותן יבלה העצור בחדר ה secondary inspection שבו נעשתה כל הפרוצדורה של התחקיר והראיון - זה מן חדר המתנה גדול עם ספסלים, וממה שראיתי שם האנשים שמחכים לגירוש פשוט יושבים שם אזוקים לספסל ושוטר משגיח על כולם.אם יש בעיה לארגן את הטיסה חזרה - יש תאי מעצר בשדה התעופה ויעבירו את האדם לשם כדי שיוכל לישון, להתרחץ וכיוצ"ב בתא מעצר נורמאלי.ועוד הערה - בפורום אחר ראיתי ששאלת מה קורה אם "מאבדים" את מסמכי הזיהוי כשנמצאים בביקורת ההגירה במדינה זרה. התשובה היא די חד משמעית: בלי דרכון אדם לא יכול להכנס למדינה זרה. האדם ייתקע בשדה עד שיצליח לארגן לעצמו תעודת מעבר אחרת.אפילו לחזור לארץ שממנה הגיע עלול להיות בעייתי - אם הטיסה היא דרך קונקשן באירופה, למשל. די סביר שאדם כזה יהיה במעצר של ההגירה מספר ימים עד שיצליחו לפתור את הפלונטר.

למעלה