כמה זמן זה אחרי לידה בפורום הזה?

חן123

New member
אין הגבלה

כל מי שאחרי לידה (גם אחרי 29 שנה) ומתאים לה מוזמנת. הרעיון העקרוני היה הבנה של הקשיים של אמא שרוצה גם להרזות (ולא בת 16 שצריכה להוריד 10 ק"ג לסופ"ש למסיבת שכבה)

אתי אתי

New member
בטח !!!

ירידה במשקל אחרי לידה היא הרבה יותר איטית, וצריך הרבה אורך נשימה. תמיכה ממש עוזרת, מזכירה ונותנת פרופורציות.

אני אשתף בבעיה שלי ואשמח לשמוע

מה הסיכויים שלי להצליח. שנתיים וחצי אחרי לידה. הגנים נגדי. כמעט לא ישנה בלילה (דבר ידוע שמפריע לרזות). כרגע ממש 0 פעילות גופנית, לא עובדת (כחודשיים) ונמצאת בבית. כשרעבה אז זה עד הסוף - חייבת לאכול כאן ועכשיו ומשביע. חייבת כל הזמן לשנות באוכל ולגוון. הייתי תקופה אצל דיאטנית בקופ"ח - את החוקים אני יודעת, קשה לי ליישם. נקודות התורפה: חוסר פעילות, התקפות של צורך בשוקולד.

אתי אתי

New member
בעייה...בעייה...

למה את לא ישנה בלילה? את מניקה? זאת באמת בעיה...ממליצה לך להחליט על 3 ארוחות ביום, וכלום ביניהם. בארוחות עצמן אל תקפידי בהתחלה על כמויות. רק על מספר הארוחות.

אני כבר לא מניקה בלילה אבל היא

ממשיכה להתעורר הרבה. יש לה צורך נוראי לגעת בי (ועד שיגיע התור לריפוי בעיסוק אני רואה כוכבים). אני יודעת שההמלצה היא על 6 ארוחות קטנות כאשר 3 יותר גדולות ו-3 יותר קטנות וזה גם יותר מתאים לי - למלא צרכי ביניים לנישנוש ואז עושים מזה ארוחה משביעה, גם אם קטנה.

חן123

New member
גם אני אוהבת את המודל

של 3 גדולות ו 3 קטנות. אחרת יש המון שעות עד הארוחה הבאה...

אני שנה וחודשיים אחרי

ורק לפני חודש התחלתי לקחת את עצמי בידיים התחלתי ללכת לדיאטנית פעם בשבוע זה מה שעוזר לי - משמעת ופיקוח עצוב שאני צריכה לשלם כסף בשביל זה ואני לא מצליחה לבד - אבל בינתיים זה מה שיש ומקווה שבהמשך יהיה לי כח רצון בהצלחה לך... איריס

חגיתלה

New member
שנה וחודשיים

מנסה לרזות לפי מתכון שעבד לפני ההריון ולא הלך. לפני שבועיים אזרתי אומץ להכיר בעובדה ופניתי לאלתר לדיאטנית. מקווה להמשיך כמו שהתחיל.

נוגלי

New member
חודשיים וחצי אחרי, עד שיגיע התור

לדיאטנית מנסה לרזות בכוחות עצמי

למעלה