כמה זמן חומוס מחזיק מחוץ לקירור?

כמה זמן חומוס מחזיק מחוץ לקירור?

כל בוקר לפני שאני הולך לעבודה אני מכין לי פיתה עם חומוס וחמוץ (אל תדאגו, כשאני חוזר אני אוכל משהו יותר מזין) אבל הבעיה שלי היא שאני אוכל את זה רק שעתיים אחרי שאני מכין את זה. חומוס יכול להחזיק שעתיים בלי קירור? כי השבוע כאבה לי הבטן פעם ואחת והיה לי שלשול פעם אחרת. צירוף מקרים? כי בשאר הימים לא קרה לי שום דבר רע. (דרך אגב, זה חומוס עם חומר משמר.)
 
אם החומוס עצמו טרי ותקין, לא צריכה להיות בעיה

אלא אם כן אתה עובד בחוץ בערבה או באילת... או בעמק בית שאן...
כלומר, אם אתה עובד במקום ממוזג יחסית, אני חושבת שהכריך יחזיק מעמד יפה.
כל זאת בתנאי שהחומוס בסדר.
 
למעלה