כמה זמן חיים אתם נותנים לממשלה הזו?

vantan

New member
כמה זמן חיים אתם נותנים לממשלה הזו?

לדעתי היא לא תאריך ימים ואולמרט יגלה בקרוב שהמכירה הכללית תמורת שלטון ורק שלטון לא כ"כ משתלמת. 'התכנסות'? הצחקתם אותי. ש"ס נגד ההתכנסות, אך למרות זה הוא שילם לה מיליארדים עבור כלום, רק עבור השלטון. גם שרון היה מוכן לשלם לש"ס, אבל רק תמורת תמיכה בהתנתקות. אם אולמרט יעשה צעד אחד בכיוון וש"ס תלמד אותו את הלקח שלימדה את ברק. ע"י הכנסת ש"ס לממשלה בתנאים האלה אולמרט מאותת שה'התכנסות' לא עומדת על הפרק. אולמרט הוא אופורטוניסט חסר כל עקרונות וכיוון שכך הוא איננו ראוי לשלטון וצריך להפילו.

surfEU

New member
אני נותן לממשלה שנתיים לפחות

אי אפשר לדעת מה יקרה בשנה שנתיים הקרובות האיום האירני וממשלת החמאס, מקשה לראות איך תראה המפה הפוליטית בעוד כמה חודשים

טשאפק

New member
אכן אופורטוניסט חסר כל עקרונות

אין ספק שצפויים קשיים רבים. אני צופה שהכנסת תחזיק שלוש שנים לפחות, אבל הממשלה כמו אצל שרון לא תהיה יציבה.

מה ידוע על אולמרט כעת שלא היה ידוע

לפני 28 במרץ? אולמרט הוא אותו אולמרט וההתנהלות היא בדיוק התנהלות אולמרטית אופיינית. כך עשה בעיריית ירושלים וכך עושה גם בממשלת ישראל.

vantan

New member
האסון הוא שלא היה בעד מי להצביע

זה היה כמו ברק מול ביבי ב-99'. תראה מה קרה בעבודה: פרץ השתמש בברוורמן ועמי איילון כשלטי פרסומת ואח"ב השליך אותם לפח ככלי אין חפץ בו. וביבי? חבל להכביר מילים. והאיש שלך עוזי דיין - מישהו יודע בכלל מה איתו? גם אתה הצבעת אולמרט - בעקיפין.

אני לא הצבעתי אולמרט. אם אני ואחרים

שהצביעו הצבעה דומה לשלי היו מצביעים לקדימה, אז לאולמרט היו 40 מנדטים. ההצבעה שלי ושל עוד שהצביעו כמוני, הורידו את קדימה מציפיות של 40 (יש שייחלו אפילו ל-50, כמו שמעון פרס) למציאות של 29 בלבד. ועוזי דיין לא איש שלי. אני הצבעתי בעד האג'נדה של תפנית, לא בעד איש כזה או אחר, וחלק מאותה אג'נדה הייתה לצאת כנגד אחד המאפיינים הבולטים של קדימה, לה אתה הצבעת ישירות - השחיתות, שכעת אתה יוצא כנגדה. אתה הצבעת ישירות למה שאתה יוצא כעת נגדו, אני לא. אמנם הצבעתי לא השיגה את המטרה האלקטוראלית, אבל היא בהחלט הייתה חלק ממערך ההצבעה ואי-הצבעה בבחירות שהיו, למניעת כוח מופרז ממפלגה כמו קדימה בראשות אהוד אולמרט, הכוללת את צחי הנגבי, אלי אפללו, רוחמה אברהם ועוד.

vantan

New member
אין 'אג'נדה' שלי אנשים

'האג'נדה' של שינוי היתה לא רעה, אך האנשים - אלוהים ישמור. גם לקדימה היתה אג'נדה סבירה, אך עם דליה איציק כיו"ר הכנסת ועם ש"ס בממשלה עם המיליאדים בכיס ה'אג'נדה' של קדימה לא שווה נייר טואלט. מנהיגי תפנית רצו להשתדך עם מי שיבוא, אפילו עם ברק, אך הוא לא רצה לבזבז את זמנו עליהם, ואני את קולי. בקיצור: כולם כמעט אותו הדבר, זאת האמת המצערת. יש להניח שאלמלא ליברמן הייתי מצביע לישראל ביתנו, אך ליברמן הוא רף גבוה מדי עבורי. הצבעתי אולמרט כשביד השנייה אני סותם את האף.

למעלה