כמה זמן חיכיתם לניתוח? מרגישה שמורחים אותי

sant8

New member
כמה זמן חיכיתם לניתוח? מרגישה שמורחים אותי

כמה זמן חיכיתם, האם התאריך היה ידוע לכם לפני מראש? התחלתי את התהליך לפני קרוב לחצי שנה בבית חולים כרמל, בכל הזמן הזה לא נפגשתי ולא פעם עם הכירורגים עצמם. הגעתי לפגישה סופית ומסכמת (שבה הבאתי את כל הבדיקות שיצאו מצויין) לפני חודשים בערך עם מי שהיה צריך להיות הכירורג אבל היה שם צעיר מנתח כללי שלא קשור בכלל לקיצורי קיבה. יצאתי משם בתחושה לא משהו(כמו שכבר כתבתי פוסט פה), וגם לא הביאו לי תאריך. אמרו לי להתקשר אחרי חודשיים לשאול על תאריך, היום התקשרתי איזו מזכירה חסרת טקט ענתה התחילה לצרוח עלי ואומרת לי שזה יכול לקחת שנה חצי! ושהם עמוסים ולא נותנים תאריכים(אבל הכירורג אמר שהם מבצעים רק 2 ניתוחים בשבוע בהרצאה שאגב הוא לא היה הכירורג המנתח אלא כירורג כללי כלשהו מבית החולים). מה זה הדבר הזה? בזבזתי חצי שנה על סתם? איזה מין מקום זה? אני לא יודעת מה לעשות עכשיו האם להתחיל תהליך שוב במקום אחר?

Night Light

New member
בבית חולים ציבורי התורים ארוכים

לי היו כ-10 חודשים בין הפגישה הראשונה במכון הבריאטרי לבין הניתוח עצמו.

בריגיטה

New member
לעבור לאסותא

אם יש לך כבר את כל הבדיקות ויש לך ביטוח רפואי ממליצה לך לפנות לאסותא. תעברי שם ועדה, תפגשי במיידי עם מנתח וכל הסיפור יקח 3-4 שבועות.

sant8

New member
אני בכללית . כמה יעלה לי ניתוח ?

הצטרפתי לפני חודשיים לפלטינום אבל הוא לא תקף עד שנה. כמה יעלה לי פרטי ללא ביטוח?

בריגיטה

New member
יקר...

אם אני מבינה נכון ניתוח פרטי יעלה בין 12,000 ל- 16,000 ש"ח תלוי במנתח.
בכללית, עם פלטינום עולה 1500 ש"ח.

למעלה