כמה זמן טיסה בין תל אביב לבנקוק ?

easysam

New member
באל על בערך 11 שעות

טסים לכל אורך ים סוף (במקום 8 בלבד אם אפשר היה לטוס ישר )

efi2000

New member
למה דרך ים סוף ולא דרך ירדן?

אם טסים מעל ירדן זה ינצל פחות זמן טיסה, לא?

MaceWindu

New member
אתה לא רוצה לטוס דרך עיראק בדרך...

נכון? וגם לא דרך כל המדינות העוינות שנמצאות בדרך.. זה לא כזה פשוט!

DannyJJ

New member
אם תטוסי ברויאל ג'ורדניאן דרך עמאן

זה יקח לך 8-9 שעות ועם אל על זה יקח לך 11-12 שעות.

נוב 00

New member
אם תטוסי ברויאל ג'ורדניאן דרך עמאן.

ותיהיה לך נחיתת חירום באיראן או בעוד אחת מהמדינות ה"חברות" שלנו ואת בעלת דרכון ישראלי אז שאלוהים יעזור לך... אנשים בשביל לחסוך כמה עשרות דולרים מסתכנים בטיסות מעל מדינות עויינות....

ממש ממש ממש לא מציאותי

הישראלים מתים לשחק במציאות. כמה מטוסי נוסעים ערביים ישראל הפילה (בטעות כמובן. זה תמיד טעות)? כמה ישראלים שנחתו במדינה ערבית עם דרכון ישראלי ללא כוונת זדון (לא סוחרי סמים) "נעלמו"? להערכתי, נחיתה כזאת תסתיים בכלום. אתה באמת חושב שמשעמם לאירנים והם ירצו INTERNATIONAL INCIDENT בגלל תקלה במטוס שבמקרה יש עליו ישראלים? המצחיק הוא, שאתה מייצג עבורי את מי שלא יחסוך "עשרות דולרים" על טיסה חד פעמית (שהסיכון הוא אפסי) אבל יחסוך "מאות דולרים" על ABS לרכב, למרות שזה בשימוש גבוה והסיכון ממשי. להזכירכם: (א) תאונות בכביש הן עדין הדבר הכי מסוכן, גם לישראלי. (ב) ישראל הרגה עד היום הרבה יותר ערבים מאשר להיפך (זאת עובדה, בלי קשר לענין פוליטי של מי התחיל, באיזה צורה, וכו')

gabby ore

New member
טעות:ABS לא טוב לנהג הישראלי - הוא

פשוט לא יודע מה עושים איתו. אין אמצעי שיכול למנוע תאונת שרשרת, יש מה שיכול לסייע אבל אם הנהג חושב שבזה ששמו לו ABS בכמה שקלים הוא יכול להידבק לתחת של המכונית שלפניו אז הוא טועה.

ערן שחר

New member
כמה עובדות בקשר לטיסה עם הירדנים

למזרח הטיסות לא עוברות מעל אירן הם עוברות מעל ערב הסעודית והנסיכוית בשביל הירדנים זה קו רווחי מאוד והם עושים הכל כולל שינוי קטן במסלול כדי למשוך ישראלים החיסכון לכרטיס הוא לא עשרות דולרים אלה בין170 $ ל 240$ לכרטיס ברגע שמדובר בצעיר זוג או משפחה החיסכון הוא משמעותי הטיסות הרבה יותר נעימות עם הירדנים השרות יותר טוב המטוסים יותר טובים (זה לא תענוג גדול לטוס ב 747-200 מטוס בן 30 שנה 11 שעות והתצורה הפנימית היא 2-3-2 שזה יותר נוח מ 3-4-3) אתה גם לא תלוי בשביתות שונות ומשונות בנתב"ג בשביתה האחרונה בנוסעים הוסעו באוטבוס לעמן ומשם טסו

ny22

New member
מנהל
אתה צודק ב- 100%

אני מסכים איתך שלא שווה לחסוך, כי מדובר פה בחיים.

ny22

New member
מנהל
דרך-אגב....

מה קורה אם המטוס של אלעל צריך לעשות נחיתת חרום??? באיזו מדינה הוא ינחת??? וזה בטח לא יהיה נעים אם הוא ינחת במדינה ערבית (אם הוא מעל ים סוף, איפה הוא יכול לנחות?)!

תוכון1

New member
בים סוף זו באמת בעיה

אבל אולי אפשר עוד לחזור לאיזור מצרים. אבל אני חושב שכל מדינה ערבית שהיא עדיין תתן לאלעל לנחות-כי אם לא יתנו אז בטח יטילו עליהם סנקציות ודברים כאלה.. חוץ מזה, שמעתי שלפעמים טסים בכלל צפונה עד טורקיה ומשם עוקפים את מדינות ערב מצפון.

נוב 00

New member
אז ככה...

שאל על טסה לבנגקוק היא טסה דרך ים סוף קרוב לאפריקה, ככה שאם יש תקלה תיהיה נחיתת חירום במדינה אפריקאית... שאל על טסה להונג קונג היא טסה דרך רוסיה ככה ששם אין בעיה אם יש נחיתת חירום.. למי שכתב שלא צריכים להיות תלויים בשביתות אז לידיעתך שביתה היא לא המצאה ישראלית, בכל העולם יש שביתות ותאמין לי שבמידה הרבה יותר גבוהה ממה שיש בארץ, לכן גם בירדן וגם טנזניה יכולה להיות שביתה... אני אישית לא חושב שהלחץ בטיסה של אם יקרה משהו בדיוק מעל... לא שווה את 150$, שקט נפשי שווה יותר, הטיסה בכל זאת היא חלק מההנאה של הטיסה ולא שווה להיות לחוץ במהלך הטיסה... למי שכתב שמדינה ערבית לא תעשה בעיות למי שמחזיק דרכון ישראלי, אז אני אישית לא סומך ממש על הערבים לא משנה באיזו מדינה הם, וסוריה , איראן ועוד מדינות מסולמיות תומכות בטרור ואני לא ממש רואה סנקציות מצד העולם חוץ מארה"ב... אז אם הם יעשו שפטים במחזיק דרכון ישראלי, תחכו אתם שאירגון התעופה העולמי או איך שהוא נקרא יעזור לכם... אל תעשו שטויות , תטוסו אל על!

למעלה