כמה זמן ייקח לה"פ...

כמה זמן ייקח לה"פ... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

להגיע אליי, אם הזמנתי אותו מסטימצקי דרך דואר רגיל?

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

לדעתי, מינימום - יום רביעי. מקסימום - יום ראשון(הבא). אמא שלי למזלי עובדת בכפר סבא, אז ביקשתי שישלחו את הספר למקום העבודה שלה וככה זה בחינם(המשלוח, לא הספר) ואז אני בטח אקבל אותו בימים ראשון עד שלישי.

HuGo Hell

New member
שבועיים. ../images/Emo1.gif

סתם. אין לי מושג. אבל בטח שבוע כי בטח יש להם מלא הזמנות.

SaberTooth

New member
לא עדין ללכת לקנות אותו בחנות../images/Emo35.gif

הוא כבר בחנויות ומשלוח לוקח מלא זמן.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

קודם כל הם שולחים את הספרים שהוזמנו מראש ורק אחר-כך נותנים את הספרים למכירה בחנויות. בכל מקרה, לי לא בא לקום ב-7 בבוקר בשביל להיות הראשון שיהיה בחנות, כדי לקנות את הספר, אחרת לא יהיה לי אותו כי הוא בטח ייגמר תוך יום בחנויות. עוד משהו טוב בהזמנה באינטרנט הוא שיש הנחנה על הספר, והוא עולה איזה 130 שקל לעומת 180 בחנויות.

כן, אני בטוחה ש... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

להזמין ספר מהקצה השני של העולם ילך יותר מהר מלהזמין מסטימצקי...

Kryptonite

New member
בהתחשב בזה../images/Emo168.gif

שהסטוק של אמאזון הרבה יותר גדול משל סטימצקי (שאני לא מאמין שייגמר, ישראלים לא קוראים ספרים. ובטח לא באנגלית.
), אז המצב די שווה.

SaberTooth

New member
הוא עולה 180 שקל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני אחכה איזה חודשיים שלוש שהמחיר ירד. אין בכוונתי לשלם 180 שקל על הארי פוטר.

SaberTooth

New member
הוא ירד...

הוא לא ישאר 180 ש"ח. וחוץ מזה, יש לי זמן לחכות. אני לא כך כך שש לקרוא אותו גם ככה...

Woogyman

New member
../images/Emo110.gif

המחיר של הספרים האחרים ירד רק אחרי איזה שנה... המחיר של הספר הזה לא הולך לרדת כל כך מהר.

Kryptonite

New member
המחיר של הרביעי../images/Emo168.gif

היה 88 ש"ח כשהוא יצא, והוא נישאר כך עד עכשיו. אם כבר, הייתי ממליץ לך לקנות את הספר עכשיו, כשיש עליו הנחה. ואם אתה לא רוצה לקרוא אותו, בעיה שלך. *מושך בכתפיים*

SaberTooth

New member
אני רוצה לקרוא אותו...

אני רוצה לקרוא אותו באנגלית, כי המתרגמת דפוקה (היא מתארחת עכשיו בערוץ 11). הוא אמור להיות טוב, ממה שאומרים, למרות שהספר הרביעי היה אכזבה ענקית בשבילי. אני לא יכול לקנות שני ספרים בבת אחד, העלילה של שני הספרים מסתבכת לי. אז אקנה אותו מתישהו השבוע (אומרים שהמחיר צפוי לעלות לפני שירד), אשמור אותו בארון ואגש אליו כשיהיה לי זמן.

למעלה