כמה זמן לאחר טיפול הסרת שיער מותר

orsamoo

New member
כמה זמן לאחר טיפול הסרת שיער מותר

לאחר כמה זמן מהטיפול (אחרי הטיפול) ניתן להשתזף? אמרו לי שיום יומיים האם כן? ואם לא מומלץ בכלל אז תגידו למה. תודה

orsamoo

New member
תקראו את זה לפני שאתם עונים סתם...

ראיתי איפה שהוא שכתבתם שבועיים לי אמרו אצלכם שאין בעייה יומיים אחרי. ההסבר היה שהבעייה עם שיזוף היא שהעור נהיה שחום והוא קולט את האור של הלייזר אז לפני הטיפול אסור להשתזף כי הלייזר עלול לעשות פגיעות. ובגלל שזו הסיבה אין בעייה להשתזף אחרי הטיפול... למה כתבתם פה שאסור שבועיים? מה הבעייה? אני לא יודע למי להקשיב. ליועצת שלכם או לכם?

שיזוף אחרי לייזר

היי הבעיה עם חשיפה לשמש לאחר טיפול בלייזר היא פיגמנטציה. בהחלט יש להימנע מחשיפה לשמש שבועיים לאחר כל טיפול, ואם אין ברירה אז להשתמש במקדם הגנה מספר 30 לפחות. אחרת, עלולים ללהיווצר כתמי פיגמנטציה על העור.

orsamoo

New member
משהו לא ברור

http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1144/xPG/36/xFT/17067/xFP/17090 בקישור הנל יש תשובה מפי המומחים של קר. התשובות כמו שאתם רואים שונות (הפוכות ליתר דיוק) הם אומרים שניתן להשתזף מייד אחרי. למה יש שוני בגרסאות? זה הרי אותו טיפול. למי אני צריך להקשיב ... ולא הבנתי את עניין הפיגמנטציה... הפיגמנטציה היא בגלל שיזוף לפני הטיפול לא אחרי הטיפול זה מה שאמר לי רופא שלכם... הייתי רוצה להבין את העניין יותר לעומק.... אנא הסבירו

שיזוף אלחר טיפול

היי שוב שיזוף לפני הטיפול מקשה על הטיפול עצמו ועל תוצאותיו, משום שקרן הלייזר קולטת צבע עור כהה ולא את הצבע הטבעי שלך. שיזוף לאחר הטיפול עלול לגרום לכתמי פיגמנטציה על העור. עצתי לך היא לקבוע פגישת ייעוץ נוספת ולבקש לדבר עם הרופא, שיסביר לך על כל התהליך, על התנהגות לאחר טיפול ועל תופעות הלוואי הכרוכות בטיפול.

orsamoo

New member
שיזוף ***לאחר*** טיפול

בכותרת כתבת לי שיזוף לאחר טיפול והסברת על שיזוף לפני טיפול... אני רוצה לדעת למה אסור להשתזף אחרי הטיפול ולמה בקישור שנתתי למעלה לפורום של קייר הם אומרים שמותר...

לא קראת את כל התשובה

בתשובה הסברתי לך מה הבעיה עם שיזוף לפני הטיפול, לעומת הבעיה עם שיזוף לאחר הטיפול. אנו לא עוסקים במכונים אחרים ולא יודעים למה הם ממליצים על מה שהם ממליצים. אתה מוזמן לבדוק איתם.

orsamoo

New member
קראתי ולא הבנתי...

ציטוט שלכם "שיזוף לאחר הטיפול עלול לגרום לכתמי פיגמנטציה על העור" זה האיזכור היחיד לשיזוף לאחר הטיפול. כמו שאמרתי אין פה שום הסבר... יש פה תופעה שאתם מתארים שקוראת. אני מחפש הסבר, כלומר למה לפי דעתכם נוצרת הפיגמנטציה בעור שמשתזפים אחרי הטיפול. זו השאלה ולא הסברתם אותה. ואל תבינו לא נכון אני מנגס לכם כי אני רוצה לעבור אצליכם את הטיפול אבל ממחקרים שבדקתי והתעמקתי לא ראיתי בשום מקום איזכור למה שאתם כותבים כאן והדבר גורם לי לאי אילו ספקות בנוגע אליכם... אז אם תפנו אותי למקור ששם יש תיעוד או איזכור של מקרים כאילו אני אודה לכם. ויותר מכך אם תסבירו לי ממש את מה שאתם מתארים (איך ולמה שיזוף לאחר לייזר גורם לפיגמנטציה) אני אבין אתם לא סתם זורקים דברים לאוויר.

למעלה