כמה זמן לא הייתי.. ומה שיש לי לספר

שבע77

New member
כמה זמן לא הייתי.. ומה שיש לי לספר

בנות, אתן יכולות לנחש מה עבר עליי בשבועיים האחרונים????????? מי שמכיר/ה אותי טוב וזוכרת את ההסטוריה - י/תדע!!! כן, זה אמיתי, וזה קרה שוב!!! ביום חמישי שעבר עברתי גרידה... עוד פעם. אתם מאמינים?? נראה לי שאני שוברת שיאים בתחום הזה!! אתם בטח רוצים לעודד אותי... אז... תשכחו מזה!!! רע לי, קשה לי, ריק לי בבית, עצוב לי, אני שבורה! וחוצמזה זה היה סיוטי, כואב, קשה וחשוך. אבל, אני חייבת להגיד משהו טוב אחד - הזמן עושה את שלו ואפילו שעברו רק כמה ימים אני מרגישה שיפור והתעודדות מיום ליום. ואני בטוחה ויודעת שבסוף בסוף יהיה בסדר. כי.. חייב להיות, לא? שבע

שבע יקרה רק מילה

הייתי שם ולכן אני לא אנסה להגיד שהכל עובר וכו... הריק. כן הריק בבית זה הסיוט והאכזבה החוזרת ונשנית. אפילו היום 24 שנים אחרי שסו"ס היה לי הריון אחד תקין שממנו נולד בני אני עוד זוכרת. וזה קשה שבע יקרה. אולי הדבר הכי מדהים אצלנו הנשים שאנחנו מתאוששות ואפילו שקשה להבין איך אנחנו קמות שוב ונאבקות. יש סיכוי שתבואי לפגישה ביום שני הקרוב? אירית (רגב )

קאריני21

New member
שבע יקרה ../images/Emo24.gif

זה נכון שבמצבים כאלה אין מה לומר. המילים לא יוצאות אך כאבך מורגש עימנו. כשחלק ממך שבור, משהו נשבר גם בתוכנו. מרגישים אותך. ולכן השתיקה. שתיקה של כאב. שתיקה של אולי מעט הלם. אבל עד כמה שראיתי הינך אישה חזקה. ואת, את הדוגמא האישית שלי. את המודל לחיקוי שלי לאישה חזקה. כי כאשר אני אצטרך להיות ולנסות להיות גם בהריון .... אזכר בך ובכוח שלך. אזכר שאסור לי לוותר. שאסור לי לכאוב. או לנסות שיכאב לי פחות.
קארין.

gaia20

New member
../images/Emo39.gifשבע../images/Emo20.gif

אני מודה שבאמת אין לי מה להגיד אני חסרת מילים אבל חיבוקים...חיבוקים יש לי המון... יש לי מלאאאאאאאאאאא אז אני נותנת לך, כמה חיבוקים שאת צריכה
ורק תזכרי שאני אוהבת אותך המון המון מפה
עד ה
דרך ה
והכל בחזרה

למעלה