כמה זמן לא כתבתי פה..כנסו פליז.....

לנג

New member
כמה זמן לא כתבתי פה..כנסו פליז.....

יש לי גם בעייה. ראיתי כל כך המון סרטי אימה שזה כבר לא עושה עליי רושם(לא מפחיד).אני יושב ורואה את הסרט באדישות בעוד אחותי מתה מפחד. זה קצת מעצבן, כי אני מאוד אוהב סרטי אימה.יש למישהו סרט אימה טוב שקצת יפחיד אותי? פשוט סרטים של רוצח סדרתי זה לא מפחיד, רק עושה צמרמורת בגלל הסכינים.סרטים כמו הטינה והצילצול זה דימיוני ואני רואה שזה לא אמיתי. איך מישהי יכולה לצאת מטלויזיה?אני רואה ולפעמים צוחק איך עשו את הילדה כזאת מצחיקה.. למישהו יש המלצה על סרט טוב.. או מה אני יעשה בנידון? its killing me alive

לא צריך לפחד מסרט אימה כדי להינות

אבל יש סרטים שגורמים לך לחשוב: "מה לעזאזאל ראיתי עכשיו??" במובן הטוב. בשבילי יש רק סרט אחד שגרם לי לחשוב " מה לעזאזל ראיתי עכשיו??" וזה "בית אלף הגופות". הצילום, הבימוי, המשחק, הדיאלוגים, פשוט עבודת אומנות יחסית לסרט אימה שהוא לא באותו זרם עם שאר הסרטים. ולסיום הנה ציטוט מהפזמון של שיר הנושא: This is the house Come on in This is the house Built on sin This is the house Nobody lives This is the house You get what you give

הבית עם אלף הגופות???

נכנס לטופ רשימת סרטי האימה שנרדמתי בהם.. סרט עלוב ועצוב לאל כל פואנטה מיותרת! חברות שלי שהן מפחדות מכל דבר הסתכלו על סהרט הזה במבט של צחוק.. כאילו הן בצלצול עוד שניה השתינו ובסרט הזה הן כל כך השתעממו שהחלו לזרוק אחת לשניה במבה לפרצוץ בעוד אני בכלל חרפתי. הנה סרטים שאני ממליצה אם בא לך איזה משהו מיוחד: החייזרים באים קניבל אולוקסט- לא מפחיד אבל מגעיל במיוחד ונרהא כל כך אמיתי שאולי זה אמיתי

liavsayegh

New member
גם אני ככה!!

כבר התייאשתי מלחפש סרטי אימה מפחידים... אני עושה הכל רק כדי לפחד קצת (רואה לבד בחושך, באמצע הלילה, בחדר סגור..) אני כבר מרגישה מטומטמת...חחח

m a n k o

New member
אני חושבת ש

הניצוץ זה מה שאתה מחפשת... בלי רוצחים סדרתיים או דמיוני יותר מדי... סרט מפחיד וטוב!

בדיוק באתי לשאול שאלה בקשר לניצוץ..

זה סרט טוב?????. אל מה מסופר????. שמעתי שזה סרט בן זונה....... כדי לראות???.

לא ממליצה לך../images/Emo5.gif

ילד אחד ראה את זה (מהפורום) והיו לו סיוטים חצי שנה והוא הלך לפסיכולוג בגלל זה וזה נראה לי סרט מזה מצמרר אם צריך ללכת לפסיכולוג בגללו...
אבל תעשי מה שבראש שלך לכי תדעי אולי זה סרט יפה

מה???

חובה לראות... סרט של קובריק, מבוסס על סיפור של קינג... כאילו אין שילוב יותר טוב... וג'ק ניקולסון בתפקיד הראשי... מה יותר טוב??? הסרט מעולה, מותח, לא ממש מפחיד, וקצת ארוך אבל זה קובריק אז סולחים לו...

pertal

New member
הדבר היחיד שמפחיד בניצוץ זה הפרצוף

המוזר של האשה שמשחקת את אשתו של גק ניקולסון..... חחחח היא מפחידה כמו לא יודע מה, והיא בכלל לא אמורה להפחיד.. יש את הניצוץ ביס כל כמה זמן. רק לפני כמה ימים היה אותו שוב.... ד"א יש מרתון של סרטים מפחידים בפסח ביס לפי הפרסומת שלהם.

למעלה