כמה זמן לא עשיתי פאנארט...

chatenoire

New member
כמה זמן לא עשיתי פאנארט...

ארווין (המדאימה) מסוג´ורן של קרוסג´ן. אחלה טייטל, אמנות מופלאה, צייר פסיכופת עם תעודות.

*GormE*

New member
הציור נראה מצויין

אבל מה ששמתי לב שאת עושה ולא רק פעם אחת זה שאת מפרידה בין הבעת הפנים לתנועה- שמישהו מתאמץ כל כך בקפיצה או בפעילות אקרובטית מרשימה הוא לא יכול להיות מרוכז במה שהפנים שלו משדרות, ככה שתמיד הפרצופים בתמונות מאירועי ספורט למשל תמיד משעשעים נורא. את מבינה, צריכים להיות אדישים אם משדרים כזה קור רוח וזה לא מסתדר עם הפעילות הרועשת שמתרחשת תוך כדי

chatenoire

New member
זה מה שיפה בקומיקס

גיבורי קומיקס קלאסיים נראים טוב בכל מצב - חיים, מתים, מחוסרי הכרה, במרדף לוהט, בתוך המים, באפס גרביטציה - הם ייראו טווווב. אני עדיין מחפשת את הקורס שמלמד אותם איך ליפול כמו שצריך כשמתעלפים.

*GormE*

New member
מעניינים ההבדלים הקטנים האלו

אולי בגלל שאני יותר ריאליסטית אז אני דובקת בדברים האלו...

The Crusader

New member
מהמהם!!!

אהבתי נורא את הצללה שעשית על החליפה הירוקה המדליקה שיש לה... בקשר למה שגורמה אמרה... ובכן לא נכון! חחח בתור אחד שעושה הרבה מאוד פעילות ספורטיבית..אפשר ועוד אפשר.. ובייחוד אצל אנשים כמו סופר גיבורים שהם כביכול בסופר כושר ותותחים וכולי... ובנוסף את מתלוננת על זה...כלומר מתי ראית בפעם האחרונה קשת שיורה פיצוצים...ומה שמפריע לך זה ההבעה...חחחח בכל אופן אפשר וההבעות השונות שנותנים לדמות בכל תנוחה שהיא מוסיפה לאופי שלה.... תראו קאבוי ביבופ...הוא נורא אדיש ולכן גם כשהוא מתאמץ הוא עדיין קר ומרוחק..... חח מצחיק לאללה...(כן אמרתי חח לא כפת לי! אני אוהב את הצורה הזאת וזהו! ^_^) בכל אופן... אחלה ציור...רק דבר אחד שלדעתי היית צריכה לעשות אחרת... הפרצוף...כלומר הוא מדהים והכל אבל ארווין לדעתי צריכה להיות יותר עגולה כמו במקור שם היא נורא עדינה....אצלך היא עדיין פצצה ^_^ אבל אני יותר אוה את המראה שלה בתור מראה פנים עדינות יותר...אבל זאת דעתי \סך הכל ציור....מ 1 עד 10....... 10 ^_^

Lotus floweR

New member
אביב!

אחרי סידרת איומים וכריתות איברים לא מבוקרות, הצלחתי לגרום לגאיה להביא לי את הגיליון עם הזבנג ארינאה, וקראתי. לומר את האמת, הציורים יותר מרשימים מעלילה. בדרך כלל זה יותר מצחיק....אבל הציורים פשוט חבל"ז ששק"ד שוקו ק"ר. רואים שאת ציירת לפי הדשא....יש לו את הצורה הזאת של הדשא של אביב ..... עזבי, אני סתם מוזרה.

ailag

New member
הממ

התמונה טובה, כאילו דהה.
אבל יד ימין.. זה נראה כואב. לא עדיף שהיא תקפל את המרפק קצת, ופחות את כף היד? *ניטפיקינג זה כיף!* הצוואר קצת מוזר. אבל לא שמים לב לזה מיד. רגל ימין לא כל כך יודעת לאן היא פונה. מה שכן, חוץ ממה שהזכרתי, המבנה של הגוף נראה טוב. בכלל, את מציירת "פוזות" ותנועות ממש טוב. yay for you..

alro

New member
אני אהבתי דווקא

את מה שהפריע לך היד בזווית הזאת מראה על גמישות שרק ללוחם מנוסה יש בד"כ (ובגללה הוא לא צועק מכאב כשהוא מסתתר), מה גם שהזווית של היד והרגל נותנת מן הרגשה של ריחוף שאני מניח שזה מה שהדמות עושה בזוית הזאת (בין אם קסם או זינוק) אביב אגב הסגנון שלך מאוד מזכיר לי את ג´ו מאד שצייר את אקס-מן לפני כמה שנים, מן אמריקאן מנגה, אני אוהב.

Lotus floweR

New member
אה...*מנסה להבין מה גמיש בתנוחה

המסויימת הזאת* *מרביצה לעצמי* טוב, חבריה, אני בחיים לא אהיה ספר אנטומיה כמוכם, מהסיבה הפשוטה שאני בנאדם מעוות!!!!! אני חסרת כל עתיד בתחום הציור!!! הלך עליי!!!!!!!!!!

chatenoire

New member
תודה

אכן הושפעתי מאוד בזמני מג´ו מאד, ולמרות שיש דברים בעבודה שלו שאני מסתייגת מהם - דהיינו, העובדה שאין דרך להבדיל בין רוג, ג´ין ופסיילוק אם מורידים להן את השיער - אני עדיין מאוד אוהבת אותו.

למעלה