כמה זמן לבקשה בהליך AEO.?

pboy31

New member
כמה זמן לבקשה בהליך AEO.?

למגיש תיק מלא כולל AEO המאושר מ HRSDC כמה זמן עשוי לקחת?? תודה!

pboy31

New member
שאלה נוספת לגבי הבדיקות..

האם שני בני הזוג מבצעים? או רק המגיש הראשי? והאם ידוע לכם כמה זה עולה ? (בישראל)

bikinibabe

New member
יש לך AEO מאושר כבר? אם כן, כמה זמן

לקח לקבל אישור מרגע הפניה לHRSDC? אשמח אם תענה כי אני כבר מיואשת מההמתנה למכתב מהם....

pboy31

New member
לקח 6 שבועות..

אבל שימי לב אם הגשת והיה באמצע חג או סופ"ש ארוך שם זה מאריך... זה יגיע.. גם אנחנו לא האמנו כשזה קרה! בהצלחה ותעדכני..

bikinibabe

New member
הגשנו ב24.8 עוד מעט כבר חודשיים...

הרבה אמרו שקיבלו תוך 3 שבועות אבל המק' 6 שבועות. תודה ואעדכן כשיגיע... בהצלחה!

בדיקות רפואיות עושים שני בני הזוג.

העלות בקנדה כולל המעבדה והרנטגן כ 200 דולר לאדם. כמה משלמים בישראל אני לא יודע. מרגע שקיבלת את הטופס לבדיקה הרפואית, תוך פחות צחודשיים תקבל זימון לקבלת הויזות. מי שמגיש בתל אביב תיק מלא, אם התיק תקין, יקבל את הזימון לרופא תוך זמן קצר מאד.

pboy31

New member
מעודד מאוד!

אני חשבתי שזה אמור לקחת בין 6-8 חודשים, לדעתך אני מבין זה פחות. (זה דורש התארגנות אז חשוב לנו לדעת) ושאלה נוספת אם אפשר.. מתי מותר לנו לשהות בקנדה, לבוא לחפש בית וכיוב' ואם מותר לבוא לפני הפקדת הדרכונים ולהפקידם מקנדה? אין לנו בעית בתי ספר כי יש רק תינוקות...

אתם יכולים לבוא כתיירים מתי שאתם רוצים.

אבל הויזה היא ל 6 חודשים בלבד, וצריך לדאוג לביטוח בריאות. אני הייתי עושה את הבדיקות בישראל, ואחרי שהרופא אומר שהכל בסדר, הייתי מתחיל לתכנן ולבצע את המעבר. אם אתם עובדים ומתפרנסים בישראל, הייתי שוקל להגיע לא יותר מחודש לפני הלנדינג. כי בלי הויזה אי אפשר להתחיל לעבוד. אם בן זוג אחד בלבד בא כדי לעשות את הסידורים גם כן לא צריך יותר מ 6 שבועות לפני הלנדינג. קחו בחשבון מהגעת ה AEO והגשת התיק המלא, עד ההליכה לרופא כ 3 שבועות, עוד שבועיים לתוצאות הבדיקות, אחר כך 6-8 שבועות למכתב להפקדת הדרכונים.

למעלה