כמה זמן להמתין מגשת תפסים לשגרירות

evaevochka

New member
כמה זמן להמתין מגשת תפסים לשגרירות

שלום! אני הגשתי תפסים הראשונים ל אונטריו לפני שנה ושלושה חודשים. ועדיין שום דבר. הבנתי שאפשר לבדוק את הסטטוס באתר הרשמי. אך אינני מצליחה. חוץ מהמספר צריח לבחור עוד איזשהו אופציה , וחוץ מזה שאני לא יודעת איזה אופלציה היא שלי, כל אופליה שאני בוחרת יחד עם מספר שלי היא כאילו לא נכונה. מה אני עושה לא נכון? כמה עוד זמן צריך להמתין? מודה מראש.

תוודאי מה ארץ הלידה שרשמת בטפסים

לפעמים יש בעיה עם עם ההבדל בין ברית המועצות, לאוקראינה או רוסיה למשל. ואם זה לא עוזר, את יכולה להתעלם. אם יש לך קבלה ומספר תיק, גם אם זה לא מופיע במחשב, לא נורא. כשיגיע תורך, יקראו לך להביא את המסמכים והטפסים.

evaevochka

New member
תפסים והמתנה

תןדה רבה על תשובה. אני אבדוק שוב פעם. אולי אתה יודע בערך עם הגשתי תפסים ב7/2007 כמה זמן בערך זה יקח ? יש אומרים שתור התערך ל5 שנים. זה נכון?

שיטפלו במגישי 10/2006

אפשר יהיה לתת לך תשובה סבירה בערבון מוגבל. כרגע אי אפשר לתת לך תשובה, הם יטפלו כניראה בנובמבר הקרוב במגישי אפריל 2006, את יכולה לנחש לפי זה את הקצב, רק קחי בחשבון שני דברים: בספטמבר 2006 אחרי המלחמה והשינוי בטופסולוגיה, חלה עלייה גדולה בכמות המבקשים מה שהפך את החיזוי גם עבור השגרירות לבלתי אפשרי. עוד תופעה היא שיועצי הגירה ועורכי דין לגיטימיים וגם מאכרים, החלו לחפש מעסיקים קנדיים עבור אנשים שמעוניינים להגר, ומבצעים תמורת תשלום השמה בעבודה, גם בעלי מקצועות היי טק שמעוניינים להגר מצליחים למצוא מעסיק בכוחות עצמם, ומספרם הולך וגדל. התוצאה היא שאלה עוקפים את התור כי הם זכאים לעיבוד מיידי, מה שמגדיל את זמני ההמתנה של מגישים "רגילים".

למעלה