כמה זמן לוקח לו להתקשר?

יהללל

New member
כמה זמן לוקח לו להתקשר?

מה נחשב לנורמה? ניפגשנו בטעות. הוא ידיד של חברה. אחרי דקה של שלום הוא לחש לה "מי החמודה הזאת? תכירי לי אותה!"..
אז היא רשמה את המספר שלו אצלי ואמרה לו שאם אני ירצה אני יתקשר. אחר כך ניפגשנו במקרה שוב. דיברנו איזה 4 דקות.. ואני די בענייו. כשחברה שלי אמרה לי שאני מוזמנת להתקשר הוא כבר נפרד מאיתנו.. היא קראה לו שוב ואמרה לו שעדיף שהוא יתקשר כי אני די ביישנית. הוא לקח את המספר בחיוך ואמר לה "אני יתקשר".. אז כמה זמן אני עוד אחכה? זה היה שלשום בלילה. כדאי לשלוח לו איזו הודעה? מוקדם מידיי? חשבתי על משהו כמו "עוד כמה זמן אני יחכה כדי שתחליט להתקשר אליי?" מה הרושם שזה עושה..? למה זה מסובך כל כך? מה, אני אולי עוד אחת מהבנות שאולי הוא לוקח מהם מספר ולא מתקשר?

מיטללל

New member
אל תחשבי על זה יותר מדיי

יכול להיות שהוא עסוק. יכול להיות שאמא שלו חולה. יכול להיות שהוא שכח ממך. יכול להיות שהוא איבד את הטלפון הכל יכול להיות. במקומך הייתי מתקשרת הדבר הכי מעצבן בעולם זה להיות בחוסר וודאות ולחכות לטלפון תתקשרי, שאלי מה ניינים, ראי איך השיחה זורמת ותגלגלו את זה... במקרה הטוב - תרגישי הכי טוב שבעולם במקרה הרע - מי הוא בכלל ?
.

ס22ית

New member
אני..אישית...

באופי שלי די ביישנית, סביר שלא הייתי חושבת לצלצל..אם הוא ירצה שיצלצל <אלא אם כן ממש נפלתי ממנו ומשהו בתוכי ידחוף אותי לזה> אבל, מצד שני, יהיו כאלה שיגידו- תתקשרי, מה שיהיה יהיה.. ואולי זו באמת הגישה.

למעלה