כמה זמן לוקח לצ'ק מפול טילט להגיע?

Rinor

New member
כמה זמן לוקח לצ'ק מפול טילט להגיע?

שלום חברים, עוד 3 ימים יהיה חודש מאז שקיבלתי אישור לקבלת צ'ק שביקשתי למשוך מפול טילט ועדיין לא קיבלתי אותו. מישהו פה התנסה וקיבל צ'ק מפול טילט? יש לכם מושג תוך כמה זמן הצ'ק מפול טילט מגיע אלינו? תודה ושבוע טוב! ניר...

VALDERAMA

New member
בעייתי

אמור להגיע עד 14 יום . אם עבר כמעט חודש זה כבר לא יגיע .. מניסיון. בעבר זה היה מגיע בול כמו שעון תוך 14 יום אך בפעמים האחרונות הצק לא הגיע אליי אף פעם.... תפנה לשירות לקוחות שלהם , הם יבטלו את הצק ויחזירו לך את הכסף לחשבון. עדיף שתמכור למישהו אחרת זה בעייתי נורא

darkAI

New member
מוזר, לא שמעתי על שום בעיה עם משיכת הכסף

באמצעות צ'ק.. זאת תמיד הייתה האופציה הכי נוחה ופשוטה. יש עוד מישהו שנתקל בבעיות לאחרונה?

Rinor

New member
כלומר...

תודה על התגובה, בפעמים הבאות ניסית למשוך בצ'ק והצ'ק לא הגיע כבר כמו אצלי?

VALDERAMA

New member
כן אחי

ושפניתי לשירות לקוחות הם טענו שכן נשלח... אבל לא הגיע אז פשוט ביטלו לי את הצק והחזירו לי את הכסף ומאז אני רק מוכר לאחרים

Rinor

New member
בדיוק כמו שענו לי עכשיו

אמרו לי שהצ'ק נשלח אלי לפני 16 ימי עסקים ושבארה"ב לוקח 15 ימי עסקים לצ'ק להגיע לכן, הציעו לי לחכות עוד 3-4 ימים לתת לצ'ק להגיע ואם לא אז לבטל אותו והכסף יוחזר לחשבון... אתה חושב מצבי יהיה כמו שלך ואצטרך למכור?
( תודה איש ויום טוב.

VALDERAMA

New member
אתה יכול לנסות לבקש שוב צק

אבל לדעתי חבל על הזמן עדיף למכור אני מוכן לקנות ממך אם אתה רוצה

Rinor

New member
אני אתן לזה שבוע ואז אדבר איתך

סבבה אחי, תודה! למה אבל תקנה ממני אם אתה לא יכול למשוך? למכור לאחרים בסכום גבוה יותר? משחק על שער הדולר בארץ?
) אני אחכה השבוע הזה עוד ואז אחליט מה לעשות ואצור איתך קשר ידידי, תודה... יום טוב.

VALDERAMA

New member
אני מוכר בשער היציג של הארץ

לא אוהב שעושים עליי קומבינות ולא עושה על אחרים

Rinor

New member
בכיף אחי, צחקתי...

אם לא יגיע הצ'ק, האם יהיה בסדר שאמכור לך כל פעם $50? חשבתי אגיע כל פעם ל-$100 ואז אמכור לך $50 כל פעם, זה מתאים לך איש? תודה ויום טוב...

למעלה