כמה זמן מחזיק הזרע מעמד בגוף

חניתושה

New member
כמה זמן מחזיק הזרע מעמד בגוף

בס"ד כמה זמן הזרע מחזיק מעמד בגוף? חברות שלי אמרו לי שאם אני רוצה הריון אז לקיים עם הבעלולי
יחסי מין יום - כ, יום - לא. בכדי לחזק את הזרע כי הבנתי שאם מקיימים כל יום אז הזרע חלש
. השאלה שלי היא אם ביום שלא קיימתי וזהו בדיוק היה יום הביוץ (אני סתם משערת) האם הזרע מיום לפני כן יכול להשפיע וכמה זמן?

סיבוב2

New member
כן כן כן כן

אכן מומלץ חום כן ויום לא הזרעים מחזיקים מעמד במיוחד הנקביים

טלונת

New member
הרופא שלי ממליץ יום כן ויום כן../images/Emo6.gif

הוא טוען שבתקופת הביוץ עדיף לקיים יחסים כל יום. אפילו שזה מחליש את הזרע, עדיף זרע חלש מאשר לפספס את היום הנכוון

orp

New member
הזרע מחזיק 72 שעות בניגוד לביצית

שהיא מחזיקה 24 שעות בלבד שיהיה בהצלחה !!!!!!

מעיןבר

New member
הנה תשובה שכבר כתבתי פעם:

בגדול - בתנאים טובים הזרע חי בגוף 72 שעות. לעניין כמות ומועד קיום יחסי המין אני הולכת לסתור פה כמה הנחות. ראשית - היום שנחשב לפורה ביותר הוא היום שקודם לביוץ. זה ע"פ מחקרים שבדקו סטטיסטית מתי הכי הרבה נשים נכנסות להריון, אגב כולם השתמשו בשיטת חום השחר המקור לטיעון היום-כן יום-לא הוא בתהליך שבו מתמלא צינור הזרע. הרופא שלי דימה את זה לאקדח - עם מחסנית טעונה וכדור בקנה לעומת אקדח עם מחסנית ריקה. איכות הכדורים לא מושפעת מכמות הירי רק כמותם. אותו הדבר קורה אצל הגבר - יש מספר מאגרים של הזרע בין האשך ועד לצינור הזרע, קיום יחסי מין תכופים עשוי לגרום לכך שלא כולם יהיו מלאים וכמות הזרע תרד. לפיכך, אם לא ידועה לכם בעיית זרע אין מניעה מקיום יחסי מין כל יום, רק לא להתיש את הבעלול
. אבל איכות הזרע לא נקבעת ע"י כמות הפעמים או התכיפות שתקיימו יחסי מין, רק הכמות - קיום יחסים יום יום לא "יחליש" את הזרע. כלומר - הזרע שמופיע בשפיכה נוצר כשלושה חודשים קודם לכן ומה שיכול להשפיע עליו הוא עבודה/שהות בסביבה חמה, זיהומים, קרינה, וריקוצלה וכדומה. אחת הבנות מפורום הריון ולידה שעבדה במרפאת פוריות אף יכולה לספר לך על מקרים בהם איכות הזרע של הגבר עלתה לאחר כמה פעמים שהוא נתן דגימה (לדוג´ להזרעות יומיים רצוף). זה מאוד אינדיבידואלי ותלוי בגבר הספציפי.

למעלה